Tim in Agartha via Kerstin Sisilla, 6 september, 2019

Tim i Agartha 6 september 2019

Hej älskade syster min. Jag vet att du har kontakt med delfinerna och valarna liksom jag har. Säkert har Penelope berättat om att luften här i Agartha riktigt vibrerar av glädje och förväntan. Vi följer er på ytan noga. Vi älskar er och stöttar er efter bästa förmåga.
Apropå ryktena som verkar florera på ytan gällande att olika stormakter och maktkonstellationer vill köpa Nordpolen, lägga monopol på Nordpolen och ÄGA den helt enkelt. Detta för att det sägs finnas stora naturtillgångar där. Och hemligheter tydligen, eftersom inga flygplan får färdas där över enligt jordens maktelit och inga kartor får beskriva platsen. En hemlighet som vissa maktfigurer på jordytan är mycket förtegna om men har full kunskap om är att där finns ingångar till Agartha, både till sjöss och med andra typer av skepp (ler). Alltså är det en dimensionsport till inre jorden. Många är de som vill ta makten över den delen eftersom de tror att de då kan leva vidare i sitt mörker, ego och maktbegär.
Med onda avsikter kan man inte ta sig in den vägen till Agartha och heller ingen annan väg. Dessutom är alla försök till maktkontroll för sent ute eftersom tiden för det stora maktskiftet i Universum redan är klappat och klart. Så oroas inte av de ryktena som bara vill dra ner er i rädslans klor.
Fortsätt att rida ut stormen på jordytan ytterligare en kort tid. Snart kan vi alla mötas igen, själsfamiljer kan återförenas i glädje och gamman. Minns du det goda Agartha-vinet, dansen, glädjen och lekarna? Njut så länge av Ljuset på jorden, se hur det har blivit ljusare och se solens uppgång och nedgång, hur den blir vackrare för var dag. Var glad över vinden som viner runt dina öron just nu och känn hur det rensas och renas jorden över.
All min Kärlek till er alla på jordens yta från oss i Agartha genom Tim

Du gillar kanske också...