Delfinernas och valarnas rike via Kerstin Sisilla, 14 maj 2019

Delfinernas och valarnas rike via Kerstin Sisilla 14 maj 2019

Hej människor! Jag är Penelope. Jag talar för oss delfiner och våra vänner valarna. Vi lever i de djupa haven som de senaste åren har förändrats (förgiftats) i allt snabbare takt. Ta ert förnuft till fånga snälla människor och förstå att allt mer liv dör i haven för varje dag. Det gäller både växter och djur. Vi som ännu finns kvar mår allt sämre vartefter våra förutsättningar förändras. Förr var vattnet syrerikt och sikten var klar här. Mat fanns för oss alla. Vi lekte och var glada och lyckliga. Ibland sökte vi kontakt med er människor för att dela med oss av vår kärlek och leklust.

Vår lust att leka har minskat i takt med förgiftningen av vår livsmiljö. Vår kärlek till er finns kvar. Därför ber vi er om hjälp. Ni människor har mycket att vara tacksamma för. Moder Jord, er Gaia, har fött er under ofattbart lång tid. Hon ger er kärlek och skönhet utan krav. Njut av hennes skönhet, ta emot hennes kärlek långt in i ditt hjärta och förstå Människa, att du är en del av henne. Ni är ett. Din kropp är skapad av Gaias vatten och av Gaias mineraler.

Jag Penelope, delfinernas språkrör, ber er människor att vakna och se att er framtid på jorden inte längre existerar om ni låter förgiftningen fortskrida. Om människosläktet ska kunna leva vidare på denna vackra planet är det dags att ni visar kärlek och tacksamhet genom att stoppa det som sker omedelbart. Ni har kunskapen att stoppa konsumtionshysterin, stoppa skövlingen och förgiftningen. Att rädda de djur och växter som ännu kvarstår. Det är dags för samarbete i Moder Jords namn. Det är hög tid, i denna elfte timme, att arbeta MED och FÖR Gaia medan liv ännu finns kvar. Finns det liv så finns det hopp försöker vi tänka, trots att vi tycker att det tar alltför lång tid för er att handla.

Snälla människor, njut i hjärtat av naturens skönhet. Gå till havet, sjön eller vilket vatten som helst. Känn på vattnet med händer och fötter. Simma som vi och känn vattnet smeka din hud. Ligg på rygg, flyt och hör vattnets kluckande i dina öron. Är det för kallt för att bada, ligg då på stranden, känn Moder Jord under dig och lyssna på vattnets ljud, hör vågorna som slår mot land. Eller känn på bäckens svala vatten och hör det muntra porlandet. Om vattnet tystnar, då är det för sent för oss alla som lever här. Varje dag behöver vi alla friskt rent vatten för att må bra. Tänk på era barn och barnbarn. Vi vill gärna möta dem och leka tillsammans i ett rent hav på en ren planet.

Genom att sända kärlek och tacksamhet till Moder Jord som föder er och ger er vatten hjälper ni henne med sitt helande. De energier som nu växer jorden över ökar hennes läkning, men faktum kvarstår; att utsläpp av mediciner, plast och andra gifter behöver omedelbart stoppas. Betänk att detta görs för att uppnå mer av något ni kallar pengar. “Pengar är makt” säger ni. I en värld av kärlek och medkänsla växer glädjen och lyckan. Det är er väg att gå om ni vill leva med frid i hjärtat.

Tack för att ni lyssnade på mig. Med hopp och kärlek genom mig, Penelope, från delfinernas och valarnas rike.

Du gillar kanske också...