Rådet av Ljus via Karen Vivenzio 16.07.2021

 

Rådet av Ljus via Karen Vivenzio 16.07.2021

Heliga Karen, barn av ljuset – detta är ett budskap för mänskligheten, för förändring är i sikte. Kurvan har vänt, lektionerna är utslitna och nu har läkningen börjat. För det finns många som fortfarande inte förstår vad som har hänt i de högre världarna. För många förstår ännu inte vad de har kommit hit för att göra. Problemen och oroligheterna i den vardagliga världen som du ser framför dig har fördunklat deras syn och lämnat dem förvirrade. För många finns det dagar av att läka gamla känslomässiga sår och för andra har resan redan börjat att flytta in i de högre världarna. För alla har situationen vänt. Lektionerna har bara börjat för vissa.

För de av er som har haft det svårt på sistone, det beror på att ni går in i den sista fasen av uppstigningen – ni är precis på väg att komma in i den nya världen som ni har skapat för er själva. Dörren har öppnats och du befinner dig mitt i dörröppningen och rör dig över tröskeln. Det kommer några fler gupp, det kan vara en gropig åktur, men den sista knuffen är precis på andra sidan. Dörrarna öppnas och ljuset lyser starkt. Njut av den friska luften, kristallerna som andas och sänder dig mer ljus – himmelens rikedom precis bortom dina sinnen – allt som omger dig och badar dig i magisk omfamning, Guds kärlek som kommer in i ditt utrymme. För du har egentligen inte gått någonstans – dina fötter rör fortfarande marken, du andas fortfarande in jordens atmosfär och ändå har du gått in i en ny tid och rum, en sfär av magiska möjligheter omger och omfamnar dig och du är i din egen lilla bubbla av magiskt utrymme, ett utrymme med oändliga möjligheter när du lär dig att samskapa.

Hur ska du inreda?

Hur kommer du att låta ditt utrymme andas och omfamna denna nya energi?

För detta är en vibrerande, ny, levande energi som rör sig med dig och lyfter dig till de högre dimensionerna av den verklighet du väljer att skapa.

Du kanske inte känner dig annorlunda – och ändå finns det en lätthet i ditt steg och sorglöshet, eller element av nåd som fyller dig så att du inte längre påverkas av ”vägreglerna” och lärdomarna från de lägre dimensionerna, 3D- och 4D-existensvärldarna. Detta är vad det betyder att ”överskrida” – att ”stiga över” och skapa en värld som tjänar dig kära barn.

Att inte tjäna dig på ett själviskt sätt – för materialitetens behov har mestadels varit fullständiga. Dina behov kommer att omfatta de av den större mänskligheten, för din vision av vad du vill skapa har expanderat bortom dina nuvarande begränsningar.

Nu finns det alla möjligheter.

Välj vad du gillar och lämna resten.

Allt är utformat för större nivåer av lycka.

Bara vila. För resan har varit utmattande ser vi. För du har rest längre än någonsin i mänsklighetens historia. Och även om din historia kan vara så mycket längre än du är medveten om, har denna resa ändå varit den mest krävande, känslomässigt laddad med rening av allt som har kommit tidigare. Och nu måste du vila när du släpper taget och låta dig bäras över det sista steget av den gudomliga tröskeln – omgiven av kärlek och ljus från en annan värld, en som du har drömt om ofta och besökt ibland i din sömn men nu blir din resa komplett.

Upp- och nedgångarna och turbulensen kommer så småningom att avta och du kommer att veta att du verkligen är säker. Säker nog att skapa i kärlek och frid och harmoni och välsignelser för alla.

Vi är Rådet av Ljus som ansluter till er alla.

Fred, kärlek och ljus för detta är spännande tider – Karen, i förening med mitt högre jag

Amen och Välsignelser till er.

Via Karen Vivenzio, författare

Jordängel: Hitta Din Kraft att Skina Ditt Ljus – Hur Du Omfamnar Det Gudomliga I DIG

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...