Rådet via Ron Head, 18 mars, 2017

Rådet, 18 mars 2017

Via Ron Head

 

Förväntningar

 

Idag hade kanalen ett samtal om ovanstående ämne, och vi skulle vilja tala vidare om det.

Ni har ofta förväntningar om vart ni vill gå, vart ni vill att er väg ska leda er till. Ni vill uppleva det och ni vill utveckla det. Är det här rätt väg för mig? Är det här det bästa för mig att göra? Varför har jag fastnat? Jag kommer ingenvart. Jag känner mig så frustrerad.

Låt oss säga, att om ni har samtyckt till att vara med på en resa av andlig natur, och inte har tagit ett beslut om att avsluta den resan, då är ni med på resan. Er själ, ert högre jag tänker inte låta er slippa undan den överenskommelsen så lätt. Det är trots allt därför ni är här. Ni har inte fastnat, så varför är ni frustrerade?

Ni har vissa förväntningar, eller hur? Och dessa förväntningar bygger på vad då? Upplevelser? Erfarenheter? Eller förväntar ni er bara att vara som någon annan? Förväntar ni er att det ska bli som ni trodde att det skulle bli? ”Jag vill ha alla de coola förmågor som yogis har. Jag vill se det här. Jag vill höra det där.”

Förr i tiden var det mycket få människor som gjorde en sådan personlig förändring under många livstider. De gick inte till en viss guru i en månad och blev upplysta. Det finns inget andligt köpcentrum. Väldigt många av er har gjort mycket större framsteg än ni ens kan föreställa er. Men en sådan utveckling är inte mätbar på det sättet.

Att lindra en sådan frustration, som vi nämnde ovan, kan lätt förklaras med några få ord. Lägg märke till att vi inte säger, att göra sig av med den kommer att vara ganska lätt. Det kommer att krävas beslutsamhet för att tillämpa det enkla konceptet. Men det kommer att vara värt alla sådana ansträngningar.

Ni kan faktiskt inte ha en aning om hur ert liv kommer att se ut när ni har skiftat till ett nytt sätt att vara. Varför? För att ni aldrig har varit där, och allt ni har fått berättat för er är bara hörsägen. Ni är nu, och ni kommer att fortsätta, att vara unika.

Ni baserar er förväntningar på observationer av andra. Ni kan bara se ytan, inte verkligheten. Ni förväntar er saker som ni har bestämt er för att ni vill ha, utan någon riktig uppfattning om vad ni behöver, och ni förväntar er omedelbar tillfredsställelse, eller hur? För att inte nämna att ni känner er obekväma, eftersom ni aldrig har upplevt det här förut.

Ert Jag – lägg märke till versalen – kommer att ge er vad ni behöver för ert Jags syfte. Och Det kommer att se till att ni har allt som behövs först, om det finns något behov. Men inte ens den kunskapen kommer att ta bort er frustration. Det finns dock en magisk formel.

Men låt oss först beskriva för er vad er frustration gör med er. Den orsakar stora problem för er kropp. Den skapar en kemisk soppa för era celler som ni inte vill ha, och den gör er sjuka, en droppe i taget. Så vad skulle behövas för att få er kropp att göra en kemisk ambrosia som era celler kan leva i? Vad skulle göra er starkare, friskare och yngre?

Vad händer om ni tillbringar all den tid, som ni nu använder till att förvänta er ett visst resultat – och känner er frustrerade – till att fira de framsteg ni faktiskt gör? Vad händer om ni uppskattas för där ni är nu, i jämförelse med var ni var? Det skulle framkalla helt andra känslor, och dessa känslor skulle producera helt nya kroppskemikalier. Och vi kan lova er att era ”framsteg” skulle accelerera väldigt mycket, men ni skulle förmodligen vara så lyckliga att ni inte skulle bry er.

Försök, ni kommer att gilla det.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

Du gillar kanske också...