Rådet via Ron Head, 16 maj 2019

Rådet via Ron Head, 16 maj 2019

Per Staffan 17 maj 2019

Ron Head (channeled messages)

Du har obegränsad kredit – Rådet

Det uttalande som vi har gjort i titeln på det här meddelandet, att du har obegränsad kredit, är sant för var och en av er, men det behöver lite förklaring för att undvika så mycket misstolkning som möjligt.

Låt oss först förklara vad som menas med obegränsad kredit. Det betyder att du, den gudomliga varelsen som du, den inkarnerade personligheten, är en förlängning av, får och kan skapa vad som helst. Det är din rätt och din funktion att göra det.

Det är vanligt i denna tid att fråga, ”Varför är jag här?” Vilket betyder vad jag gjorde för fel för att förtjäna detta. Du straffas inte. Om du skulle inse att du är här för att du har makt att bidra till omformningen av denna värld, skulle din värld förändras markant nästan över natten. Din uppfattning om den skulle skifta ännu snabbare.

Det finns många falska premisser som din värld är baserad på. En av dem är att du måste betala för allt. Nu vet vi att i din värld, som den är konstruerad för närvarande, kan du inte bara hämta något objekt som du gillar och gå iväg med det. Men den utvecklade medvetna varelsen som du blir kommer att lära sig att han eller hon kan få vad som helst, skapa allt som behövs. Det behöver inte komma ifrån någonstans eller någon annan. Faktum är att du skulle må bra av att börja inse att Källan är källan till allting.

Omfattningen av hur ni redan fungerar på det sättet kommer som en chock, även för dem som tror att de förstår detta uttalande. Vi förklarar inte för dig några förmågor som du kommer att förvärva. Vi ger dig råd om förmågor som du inte använder, men redan har. Du är antingen omedveten om dem eller tror att de är omöjliga, åtminstone för dig.

En sak du måste vara medveten om, även om du tror att något är möjligt, är det att du har rätt om du tror att något är möjligt för dig i framtiden. Och det kommer att förbli i din framtid. Du skapar inte framtid. Du skapar nu. Och du säger att det är nu i din framtid. Och så är det. Ser du?

Så … din obegränsade kredit. När du verkligen inser att du är en gudomlig aspekt av den Enda, kommer du utan tvekan att förstå att det inte finns något du inte kan få, inget du inte kan uppleva, ingenstans du inte kan gå. Hur skulle det kunna vara så?

Ett bra ställe för dig att börja skulle vara att ofta inse att din Källa verkar som och genom dig. Du är händer, fötter, ögon, etc. av den Enda. Om du kan förstå den oundvikliga logiken i det, kommer du att ha förutsättningar för en bra start.

Det kommer att finnas många svårare koncept för dig att kunna assimilera än det där. Sanningen är faktiskt inte svår, men att övervinna motståndet mot den är ofta det. Du kan vara där för att lära dig ett koncept. Du kan vara där för att visa det. Kanske är båda sanna. Men dina syften är mycket mer varierade och viktiga än någon av er ger er själva kredit för.

Det är dags för människor att påbörja planetens faktiska lyftning och allt på henne. I sanning är detta något som görs. Hitta sätt att hjälpa till varje dag. Dela en vänlighet. Lyft dina egna känslor, dina tankar, dina emotioner. Du kommer att dra till dig själv effektivare genom att göra detta. Det blir lättare. Det blir ditt sätt att finnas i världen. Även om du tror att detta inte är din anledning att finnas till, kan du göra det till en anledning.

Låt oss göra en liten förändring för er just nu. Även om ni kanske inte ser det, är er värld på gränsen till en stor omvandling. Och igen, även om ni kanske inte ser det, beror det på era ansträngningar. Vi firar er.

Det finns två publicerade böcker tillgängliga på Amazon som innehåller de samlade meddelanden som Ron Head fått (det är jag). Den första är The Wisdom of Michael tillgänglig här HERE, och den andra är It Rings True, tillgänglig HÄR HERE

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...