Rådet via Ron Head, 4 mars 2018

Rådet via Ron Head, 4 mars 2018

 

Rådet – Håller jag på att bli tokig?

4 mars 2018

Vi fortsätter att prata idag om vad som händer nu, men vi kommer att föra diskussionen lite närmare hemma för många av er. Om vi inte pratar specifikt om en situation där du befinner dig, känn dig inte utelämnad. Ingen är utelämnad. Det här är universella förändringar. Utöka bara begreppen till den situation du befinner dig i.

Ni vet att ni närmar er en massiv förändring. Ni vet att ni faktiskt rör er in i till dess främre kanter. Ni vet det här eftersom ni följer denna och andra källor. Och ändå upplever några av er saker som stör er. De upprör er eftersom ingen har sagt att ni borde förvänta er dem och vad de kan betyda.

Nu finns det många listor tillgängliga för er med vad ni kallar uppstigningssymtom. Och vi rekommenderar att ni hittar och läser eller lyssnar på några av dem. Du kan hitta din egen upplevelse listad, men även med så många listor som det finns, kanske alla möjliga förändringar som du går igenom inte finns i listorna. Varför? Eftersom var och en av er är unik.

Tänk på det här sättet; var och en av er har möjlighet att bidra med era bästa gåvor till dem som kan behöva er. Inte bara har du anmält dig till uppdraget, utan du har spenderat många livstider till att lära dig vad du vet. Men du har gömt det från andra, även från dig själv i många fall. Några av er kom ihåg, men ni trodde ni borde begrava de här minnena vid något tillfälle i era liv.

En avgörande tid är dock här. Du vill inte missa detta. Så tillåt dessa förändringar i dig att hända. Låt händerna bli heta eller sticka eller bulta ibland. Låt dig själv se vad du aldrig sett, och avvisa det inte. Tillåt dig att höra oss, och tro inte att du förlorar ditt förstånd. Markera de tider då synkroniciteter uppstår. Notera tiderna, även om de är flyktiga, när du känner en överväldigande enhet med allt runt dig. Och listan kan bli mycket längre.

Vi vet att du mycket motvilligt talar om dessa saker. Din historia förklarar detta. Du kommer inte bli rackad ner på eller bli bränd den här gången. Nu kanske några av dem som du kanske talar med inte förstår. Men att berätta för dem kommer åtminstone att plantera ett frö. Det kommer dock att finnas många gånger när du nämner något till en annan och är förvånad över den flod av tacksamhet som du får när de upptäcker att de kan lita på dig. Dessa likasinnade själar finns verkligen runt omkring dig. De är bara lika ovilliga att exponera sig själva som du är.

Tillåt. Tillåt er själva att vara. Låt er själva expandera. Låt er själva ta reda på vilka ni verkligen är. Jaget som ni är har inget att frukta. Den rädslan har ni noggrant lärt er. Sluta dansa runt med den.

När du bestämmer dig för att göra det, be om hjälp om du känner att du behöver göra det. Det är inte svaghet. Vi står redo.

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och länk: http://ronahead.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...