Rådet via Ron Head,12 september 2017

Rådet via Ron Head

12 september 2017

De förändringar ni länge bett om, och som vi sagt er redan pågår, har eskalerat både i hastighet och antal. Det nuvarande systemet av orienteringar som ni upplever har på allvar fått igång saker.

Var snälla och förstå att det var och en får ta emot är det som bäst behövs för tillfället. Det finns många faktorer som måste tas i beräkning. Och ert deltagande, även om de flesta av er är omedvetna om det, har hjälpt till att bestämma era egen framfart. Vad ni personligen kommer att behöva i den nära framtiden för er välmåga är det som först och främst beaktas, såväl som vad ni planerat för er själva i framtida tjänstgöring.

”Men jag får ju inte vad jag behöver” säger ni. ”Jag får inget alls”. I det första fallet måste vi påpeka, så milt som möjligt, att er personlighets själv är helt omedveten om vad ni behöver. Det säkraste tecknet på detta är att ni känner på det här sättet. I det andra fallet rekommenderar vi att ni fokuserar på att höja er känslighet för de energier som ni får ta emot. Det finns faktiskt inget och ingen på er planet som inte är nedsänkta i dessa frekvenser. Det är inte ens möjligt att inte vara det. Hur individer reagerar på dem är individuellt och unikt. Er egen unikhet är vad som bestämmer detta förstås. Om ni har ett tusenårigt förflutet som healer kommer ni inte att reagera på samma sätt som någon som under samma period odlat grödor. Nu är det hög tid att lossa ert dömande kring sådana saker. Bönder måste ofta healas. Healare måste äta. Det är ju trots allt ni som beslutar att öka era upplevelser genom specialisering.

Ni kommer emellertid snart att upptäcka att omfånget av de förmågor ni utvecklar expanderar kraftigt. Ni kommer också att upptäcka att det ni nöjer er med är begränsande och kontraproduktivt. Att avgöra hur ert själv kommer att vara när ert själv övervägande är ert SJÄLV, är inget ni är kapabla till, eftersom ni inte har någon erfarenhet inom minnen av ert tredjedimensionella liv att falla tillbaka på. Och alla era projektioner är enbart repriser av förflutna saker.

Att överlämna, ett ord ni alla tenderar att missförstå, er till vägledningen och arbetet av ert Högsta Själv, som håller på att bli ännu mer av vad ni manifesterar som, är i sanning det bästa ni kan ha för avsikt att göra. Det finns inget ni behöver vara ängsliga för i detta hänseende. Det är, trots allt, era Själv vi talar om. Det är bara den överlägset största delen av er. Att backa den bilden skulle kanske vara mer sant beskrivande. Ni är, överlägset, den minsta delen av det. Och det är den ni ropar på för hjälp när era planer går snett.

Nu har vi under lång tid talat om för er att denna tid är på väg. För oss har den redan inträffat. Vi ser förändring på ett mycket olikt sätt jämfört med er. Ert förra år, detta år och nästa år existerar alla för oss, förstår ni, precis som era andra livstider. Så vi säger er nu att detta går över. Er framtid är magnifik. Detta kommer att bli en förunderlig övergång om ni bara kan njuta av färden. Era behov kommer att bli tillfredsställda. I en nära framtid kommer era önskningar att manifesteras med ett knäpp. Lita på vad vi säger. Vi är ni, och det är så vi lever.

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...