Rådet via Ronald Head, 9 oktober 2018

Rådet via Ronald Head, 9 oktober 2018

Per Staffan 10 oktober 2018

Du är verkligen allt som vi ofta har sagt att du är | Rådet via Ronald Head

Ni har fått höra att ni ska förvänta er många saker i era liv. Och vi har upprepade gånger sagt att de viktiga sakerna var vad som händer med er inre varelse och resten skulle hända som ett resultat av det. Vi berättade för er att er yttre värld inte kunde vara annat än en återspegling av det inre. Ordet ”snart” blev något av ett skämt. ”Å nej! Inte snart igen! ”Och vi sa att förändringarna höll på” nu ”men inte hade dykt upp än.

Nåväl, ytläget har påbörjats. Nu kommer vi att nämna flera exempel här men vi varnar er för att tanken på att ni har blivit utelämnade självklart borde undvikas. Var och en av dessa vi nämner hände nästan över natten, och ni är på en på en annan resa än någon annan. Vad kommer din morgon att medföra?

Några upptäcker plötsligt att de börjar kommunicera med människor som inte längre är i kroppen. Vissa pratar med djuren runt omkring dem. Många börjar undra vad alla lamporna runt omkring dem är för något. Många andra säger: ”Berätta inte för mig om solstrålar och energier. Jag kände dem innan du visste om dem. ”Många måste lära sig att hantera energier, känslor på offentliga platser, som de aldrig märkte tidigare. Och mer.

Så dina förändringar har nu nått en grad som leder till att resultaten blir överens med din medvetenhet. Det är OK för dig att bli förvånad, även upphetsad först. Men var diskret och lär dig att känna dig trygg med vad du än finner. Förstå att när i termer av den större varelse som vi har sagt att du är, är det inte alls nytt. Du får bara fram till ditt medvetandes framsida vad du har förtjänat väl i gångna tider. Nu börjar det visa sig lite mer av ett svar på din ständiga fråga, ”Varför är jag här?” Och det borde också tjäna till att du indikerar för dig att du verkligen är allt som vi ofta har sagt att du är.

Det finns två publicerade böcker tillgängliga på Amazon som innehåller de samlade meddelanden som Ron Head fått (det är jag). Den första är The Wisdom of Michael, tillgänglig här HERE, och den andra är It Rings True, tillgänglig HÄR HERE

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...