Rådet via Ronald Head, 28 september 2017

Rådet via Ronald Head, 28 september 2017

 

Rådet – Vad Gör Jag Här?

Vad gör jag här? Vad ska jag göra? Skulle det förvåna dig att det här är de vanligaste frågorna till oss när människor konsulterar dem som de hoppas kan hjälpa till att ansluta dem till oss? Skulle det överraska dig att dessa frågor alltid ställs? Nu har vi tittat på det här förut, men som vanligt har vi mer att säga om ämnet. Det förvånar dig troligen inte heller.

Det första vi ska göra idag är att bara besvara frågorna rakt ut och otvetydigt. Du är här, den här gången, för att äntligen lära dig vad du kan vara. Vad du borde göra, om det finns någonting sådant, handlar om hur du skall lära dig det. Detta är ganska breda uttalanden.

Tja, det måste det vara när man svarar miljarder människor, eller hur? Så, vi kommer att ge dig en liten ledtråd eller två. Vad du kan vara är en medskapare till allt du ser. Och vad du kan göra är att förstå allt som du är kapabel till. Du kan börja med att lära dig att allt som har lärt dig om vad du inte kan vara och göra är en lögn, inslagen i ett lögnpaket och hopbundet snyggt med ett band av lögner.

Vi kommer att ge dig några exempel. Du kan inte göra det. Du kan inte fråga det. Du kan inte tänka på det sättet. Du är bara en person. Du kan inte göra någon skillnad. Du måste vara rädd för att annars kommer Gud att ta dig. Låt oss ta itu med hela denna fråga just nu.

Det finns inte en atom i din fysiska kropp, eller en minsta del av din energi, som existerar utanför vad du hänvisar till som Gud, eller vilket annat namn du vill kalla din Källa. Det är helt bokstavligen en omöjlighet. Per definition är det en omöjlighet. Så, för att belysa lögnerna ovan, låt oss upprepa dem.

Gud kan inte göra det. Gud kan inte fråga det. Gud kan inte tänka på det sättet. Gud kan inte göra skillnad. Gud måste vara rädd för att annars kommer Gud att ta honom. Vi vet att detta låter dumt. Det är verkligen meningen. Det är dumt. Men anledningen till att det låter dumt är att du har lärt dig i tusentals år att du är helt skild från gudomligheten och du får inte tänka annorlunda – någonsin! Och när du sa något som ”ja, han sa det” eller ”han gjorde det” och Gud inte slog ihjäl honom, så trodde du det när du fick höra att Gud skulle ta honom senare och straffa honom för alltid. Det enda straff som varar för evigt är skulden som du försätter dig i. Nå, det verkar som för alltid.

”Så okej, jag behöver lära mig det. Om jag skulle köpa det, så vet jag fortfarande inte vad jag ska göra. ”

Gör vad som finns framför dig att göra. Och du säger att du inte har något i ditt liv att göra? Självklart inte. Men AH! Säger du att det inte finns något betydelsefullt och viktigt, inget jordförändrande, för dig att göra? Det finns inget för dig att göra som kommer att göra någon skillnad? Vi kommer att släppa in dig i en liten hemlighet. Om var och en av er gjorde vad era liv har lagt framför er varje dag, så gott ni kan, så kommer er värld att förändras enormt på mycket kort tid.

Vad som ligger framför dig, fastän du inte förstår detta, är just det som behövs för att hjälpa dig att lära dig vad du måste lära dig. Det är verkligen unikt för dig själv. Är det överraskande? Är du inte unik? Det är inte vad du behöver göra för att lösa alla världens problem. Åtminstone verkar det inte så. Men det är precis vad du behöver göra för att leda dig till nästa steg i ditt pussel.

Vid ett tillfälle kommer det att finnas ett ”AHA!” ögonblick. Kanske kommer det att finnas många. Och när miljarder av er har sina ögonblick, så kommer er värld att förändras. Det kan inte vara annorlunda. Varför inte? Eftersom ni, kära hjärtan, är skaparna av den världen. Titta omkring er och hitta något där ingen hade någon roll i skapandet. Peka inte på skogen eller floden! De är där för att ni, i er tekniska ”visdom”, har fortsatt att låta dem finnas till.

En sak till vill vi påpeka. Du, individuellt, byggde inte denna värld. Du individuellt är inte skyldig till vad som är. Men det går inte att undkomma sanningen att mänskligheten gjorde det och gör det. Och det tog enorm kraft. Det tar enorm kraft att bygga och upprätthålla en värld. Och ni måste vakna och förstå vilka ni är och vad det handlar om. För om ni inte gör det snart måste er värld ge er lite smisk. Er planet kommer att vara här, oavsett om ni är här eller inte.

Det ni inte ser är de stora framstegen mot det uppvaknande som ni gör. Gör er del. Lev era liv till fullo. Och njut av er själva.

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och vidaredistribuera det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www-st-germain.se

Du gillar kanske också...