Rådet via Ron Head, 28 oktober

Ron Head

Rådet via Ron Head, 28 oktober

Brytpunkten -Rådet

Brytpunkten – Rådet

Vi vet att de flesta av er känner er något vilsna, till havs, och förbryllade över vad ni nu ser sker runt er. Processen med att montera ner allt som måste ersättas har verkligen börjat. Tanken att detta är vad som sker finns i era tankar då och då, men det gör det inte mycket enklare att hantera. Och att berätta att vi förvarnade er skulle inte tjäna något till heller.

Mycket som behövde förnyas har redan visats för er och nya sätt har börjat prövas. Detta har varit mycket framgångsrikt på vissa platser; men detta har inte fått mycket uppmärksamhet ännu. En av sakerna ni kanske vill göra när framgång av detta slag uppmärksammas av er, är att hjälpa sprida kunskapen om det med er bästa förmåga. Er nya värld konstrueras av er även om kaoset verkar öka.

Vi skulle älska att säga att det värsta är över. Sanningen är dock att det inte är det. Det värsta göms fortfarande för er. Och tills man ser sanningen kan man inte göra något för att förändra den. Det är det som sker. Ni behöver se vad som kommer upp till ytan för att ses. Många av er förstår redan, men igen, förståelsen ger inte så mycket tröst.

Vi har nu gett detta meddelandet tilteln ‘Brytpunkt’ av en anledning. Det är inte för att ni är vid en brytpunkt. Faktum är att ni passerade den punkten för en tid sedan. Ni är faktiskt nu förbi punkten för återvändo; och de gamla strukturerna, och de som håller upp dem, är mycket medvetna om att de kämpar för sin existens. Om ni ser på vad som omger er i det ljuset, kommer ni se det så. De ser utgången, och de tycker inte om det. Men att ge med sig för ett bättre sätt att leva ser inte attraktivt ut från deras synsätt. Det har verkligen inget, men de förställer sig att de har allt att förlora.

Det är mer än troligt att om ni läser detta, inte är ni under bomberna, ni får inte tårgas i ansiktet, och står inte framför ‘civilpolis’ som ser ut som stormtrupper. Men alla de sakerna existerar i er värld, och därför i ert fält av varande. Ni känner dem. Men vad kan ni göra? Finns det något ni kan göra?

Ja, många av er erbjuder stöd på många sätt, inte minst är ert beslut, era böner och er intention. Och det är precis vad vi ger som råd. Problemet är att ni inte ser effekten av det. Vi ser förändringarna i energin i er värld mycket tydligt. Och vi säger er ni att denna energi stiger. Detta är det ni kom för. Detta är det ni är bra på. Och det är det ni gör. De av er som verkligen känner energin i Jordens fält vet detta. Alla av er skulle kunna känna det om ni tränade er själva att göra det. Men oavsett om detta tilltalar er eller inte. Ber vi er att veta att era ansträngningar fungerar och hitta varje möjlighet att höja frekvensen som ni kan.

En sak påminner vi er om återigen. Det är lika viktigt för er att hålla era egna energier uppe som det är att be eller meditera för platserna med problem som ni känner till. Om ni inte är i er högsta frekvens, kan ni verkligen inte hjälpa till mycket. Om ni är i ert högsta tillstånd av kärlek och glädje och gör allt ni kan för att nå högre, gör ni stora bidrag till den slutgiltiga utgången. Rädsla och mörker kan inte existera i atmosfären av ovillkorlig kärlek. Mörker existerar inte i närvaron av starkt ljus. Som en av era största vetenskapsmän en gång sa, ”Detta är inte filosofi, det är fysik.” Käraste familj, det är också alkemi. Det är vad som omvandlar bly till guld. Buddhister kallar det ‘gift till medicin’.

Det är det ni kan göra. Det är det ni gör bra. Klappa er själva på ryggen. Klappa varandra på ryggen. Ta ett djupt andetag. Och gör mer av det.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

You may also like...