Republikuppdatering Söndag 30 oktober, 2016

Reval-22

”Slutet”

Republikuppdatering

Söndag

30 oktober, 2016

 

Aloha Valuta Vänner,

Håll er i stor övertygelse om att RV sker denna helg.

Håll kontroll på ert sinne and andning, välj lugn över kaos i varje situation.

Frisläppandet av RV har varit auktoriserat och förberett för första bank veckan i november 2016 sedan många år tillbaka.

Detta är 15 år av (efter 9/11/01) oförfärade förberedelser och implementeringsfaser från både Kinesiska och Europeiska Suveräna Familjer för att motstå det mycket allvarliga Zionistiska hotet som har bildats från en förenad men mycket hemlig gemensam fiende.

RV frisläpptes inledningsvis den första bank veckan i oktober 2016, vilken är starten på statens fiskala första kvartal 2017.

NPTB (New Powers To Be – Nya makthavarna) använde sig sedan av hela oktober för att övervaka deras nya finansiella system under dagliga globala transaktioner – detta inkluderade post RV omvärderade valutarörelser och andrahands investeringar – detta är anledningen till att globala marknader har stagnerat

Alla dessa testtransaktioner utfördes på ”bakom huset” dataskärmar som inte kan ses av allmänheten – med avsikt – och inkluderar allmänna FN operationella & FOREX kursskärmar.

Vi vet att alla tester har utförts med T1 (staten), T2 (suveräna länder), T3 (privat) och är fullbordade.

Genomgången avT4 (allmänna) transaktioner har avslutats, är bestämda och är nu förbereda för distribution – inkluderande alla leveranser via sändebud.

Slutliga tidpunkter för frisläppande varierar, men verkligheten av ett omedelbart förestående RV frisläppande första bank veckan i november ändras inte.

Vi förstår att RV måste kännas som en 800 pund gorilla som tynger ert hjärta varje, hela dagen, men i och med att det är en finansiell global totallösning för världen så måste världen kollektivt vänta tillsammans av motiverade altruistiska anledningar.

Förutom ett mycket kort ögonblick av Akua’s godartade öga… så skall mänsklighetens lidande uppnå sitt permanenta slut och bristen på monetära resurser blir inget mer än bara ett vagt avlägset minne.

Håll ögonen öppna för TETELESTAI – mejlet (och andra källor med 800 numren).

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...