“Middagstid” – GCR/RV Intel SITREP – lördag 8 juli 2017

“Middagstid” – GCR/RV Intel SITREP – lördag 8 juni 2017

 

 

Vid middagstid idag, lördag 12:00 EDT (18.00 svensk tid), sa en källa att “RV var fortfarande på spåret.”

 

En annan källa antydde att bankerna och militären var “RWA” (Ready, Willing and Able).
En tredje källa mailade “ingen förändring … det sker ikväll.”
En fjärde källa påpekade bara för mig detta faktum, “De federala bokföringsböckerna jämkas samman den 15 juli för andra kvartalet.” Jag antar att detta innebär att alla privata måste vara kompletta innan dess. Det hoppas jag absolut.
Så det ser fortfarande ut som ikväll efter att bankerna stängt vilket är 8:00 EDT. (02.00 söndag, svensk tid)
Att Trump gick iväg rasande från G20 var ett iscensatt raseriutbrott – eftersom han inte fick något mer ut av det han ville ha ovanpå vad han redan får för att spela bränd POTUS # 45. (President Of The United States nr 45)
Kina sa “du är avskedad.” Allvarligt, sa en källa, att någon i den kinesiska diplomatiska delegationen sagt detta rakt i hans ansikte idag. Häftiga saker!
Ryan kommer att återställa USA till Parisavtalet offentligt när han svurits in-eftersom ingenting ännu har påbörjats diplomatiskt för att ta bort USA från Parisavtalet.
Så Trump är en ren orange skrävlare. Noll substans och kraft. Fascinerande att se det spelas ut. Pinsamt också. Sobeit.
Håll ögonen öppna när Ryan sätter tillbaka Republikens valuta till en guldstandard som hans första stora beslut som POTUS # 46.
Det finns inte heller någon mer NDA har vi hört. Men de strukturerade utbetalningsprogrammen kommer att innehålla en mer avancerad klausul om offentliggörande, ingenting utöver det normala men mer internationellt bindande och bredare i omfattning.
NPTB har utbildat ZIM-inlösande personal till att verka för struktureringsprogram för långsiktig kundsäkerhet och bankstyrningskontroll.
Ärligt talat, det är ändå bäst att vi ändå får denna stora välsignelse i mindre årliga doser.
Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

You may also like...