“Tillbakablick” – GCR/RV Intel SITREP – tisdag 8 augusti 2017

 

”Tillbakablick” – GCR/RV Intel SITREP – Tisdag 8 augusti 2017

Vi har officiellt gått in i en gudomlig feminin era. Det är nytt. Och för män är det en stödjande roll kontra en ledande roll.

För kvinnor är det också nytt. Att stiga in i er kraft, kvinnor, är verkligt, när männen tar ett nödvändigt steg tillbaka för att balansera världens energier.

Du vet det. Det gör de också. Vänligen led oss. Vi behöver hjälp.

För som en art och planet är vi så oerhört obalanserade. Det kommer inte ta lång tid att korrigera denna kosmiska orättvisa, men vi måste göra våra odelbara jobb som de är skrivna i den gyllene ödesboken.

Vilket också är verkligt. Inte heller att komma runt sin sanning. Det är bara så, och så är det.

Så när vi hoppar från en verklighetsavsats och in i en annan dimension, ville jag erbjuda detta bestående citat som fastnat hos mig i tider av outhärdligt tvång.

”Ju större hinder, desto större ära att övervinna det.” – Moliere

Denna sanning verkar ologisk om inte irrationell när du går igenom dina outhärdliga kamper, det vet jag av egen erfarenhet. Men på något sätt kunde jag alltid hantera mina egna lidanden som välvilliga tegelstenar längs en väg som leder till min största ära.

Det som Moliere talade om, och jag talar nu till dig.

Det tog tolv år för mig att förstå mina filantropiska önskningar att rädda min hemstad och familj … och för det ÄR JAG mycket tacksam.

Det tog tolv år för min fru och mig förverkliga vår gemensamma dröm om att bli en familj (min dotter Anelas bild nedan, hon föddes för ett år sedan idag den 8/8).

Jag delar det här nu eftersom jag föddes den 12/12, som om Gud berättade att mina två svåraste hinder skulle ta tolv år att övervinna.

Gosse, Moliere skojade inte! aj!

Ändå kunde allt det elände som jag gick igenom eller lade på mig själv längs vägen till sist underlätta min största ära … och gå långt bortom.

Min dotter är såååååå cool. Hon är min belöning för att härda ut RVn, utan tvekan.

Detta var min väg. Det är en av miljarder, alla lika i Guds ögon.

Men jag är säker på att det finns brödsmulor som Gud har lämnat efter sig på din egen svåra men ändå heroiska väg.

För att slutligen kommer du nu att förverkliga alla dessa irrationella drömmar och aldrig ens återigen behöva se tillbaka på dina lidanden och misslyckanden.

Så innan du får en sådan välsignelse kanske det är klokt att ta ett ögonblick och se tillbaka för att bevittna allt ”dåligt i ditt liv”. Tillåt möjligheten att det faktiskt skapades från en plats av agapekärlek för att förbereda dig nu för din ära.

Lycka till i er nya verklighet, alla ni.

Var välsignade i allt ni gör och säger, som den gudomliga kvinnliga eran av upplysning var. Förstå denna eftermiddag och den ska existera för resten av våra jordiska dagar.

Halleluja! Titta alltid mot att tjäna i stället för att bli betjänad, välsigna mot att vara välsignad och ge mot att ta emot.

För vi är de utvalda, och det var därför våra hinder var så brutala, förlamande och långa.

Gud är med oss

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...