INTERNATIONELLA RESP. SUVERÄNA KURSER: VAD MAN SKA TÄNKA PÅ GÄLLANDE DESSA av Dinar Recaps, 21 maj

Reval-22

INTERNATIONELLA RESP. SUVERÄNA KURSER:
VAD MAN SKA TÄNKA PÅ GÄLLANDE DESSA,
21 maj 2016 av Dinar Recaps

(Dinar Recaps Anm: Det här inlägget är endast för informationssyfte. Alla uppgifter som ges är endast ett yttrande från uppgiftslämnaren. Det är inte något juridiskt, skatte- eller investeringsråd. Dinar Recaps råder alla att själva göra sin egen hemläxa och söka upp lokala professionella skatte-, juridiska och / eller investeringsrådgivare.)

FXStrateg 21 maj 2016
Detta skrevs i dag för en handfull oerfarna som jag nyligen fått in i Zim (Zimbabwe-dollarn). Alla tog ett flygblad på grund av sin tilltro på mig – och det låga riskkapitalet, om sanningen skall fram. Vissa är mycket linjära tänkare, vissa är mycket andliga, de har alla kunniga bakgrunder och en passion för att hjälpa planeten.

Mitt första humanitära projekt har varit att hjälpa denna gemenskap, vår gemenskap, eller valutainnehavare och i nära framtid globala filantroper. Jag kommer att fortsätta att stå till tjänst efter att vi växlat. Om jag kan hjälpa dig att hjälpa andra, det är vad jag kallar hävstång!

PERSONLIG BAKGRUND OCH FÖRBEREDELSE

Det kommer att finnas två kurs-strukturer tillgängliga för dig (sägs det). En är ”Internationell Kurs” och den andra är ”Suverän Kurs”. Den Internationella Kursen är en satt kurs som visas på bankens skärm när du går för att växla. (Den skiljer sig från en ”Marknadskurs”, som kommer att fluktuera när dessa valutor blir handlade med. Du behöver inte känna till eller referera till denna kurs. Det är bara för din förståelse.)

Den Internationella Kursen är också den kurs som ”allmänheten” – människor som innehar valuta men inte har följt den och blivit utbildade via Internetgrupper – kommer att växla med under dagarna som följer. Det är en stor spridning mellan de två.

Vår tillgång till en ”Suverän Kurs” är förknippad med denna historiska tidpunkt och har särskilt att göra med Zimbabwe-Dollarn, den hänvisar normalt till den kurs som valutan – egentligen en historisk obligation – handlas med mellan olika länder.

Från och med återställandet av Republiken Förenta Staterna genom NESARA-Lagen (avlägsnar införandet av en dold 1781 Företagslag), blir vi suveräna medborgare som på något sätt gör oss berättigade till, endast under detta korta tidsfönster, dessa suveräna kurser.
FRÅGA DIG SJÄLV (läs sedan vidare)

Hur mycket personligt välstånd vill du ha? (Efter att ha granskat kurserna nedan.)
Skulle du kunna hantera, njuta av och distribuera mer än så?

Utöver detta belopp, är du intresserad av att bli en global filantrop?

Kan ditt medvetande expandera tillräckligt högt och tillräckligt snabbt för att dyka i?

Om du inte tror det, kan du överväga att ta in detta extra vansinnigt stora pengabelopp och ge dig själv tid och utbildning så att du skulle kunna växa in i det? Det finns praktiskt taget ingen identifierbar nackdel förutom mentala / känslomässiga, och det är upp till dig.

Kom ihåg: du kan använda en förvaltningsstruktur som distribuerar dessa medel och samspelar med WF (Wells Fargo – en amerikansk affärsbank och finansbolag) för din räkning utan ditt aktiva deltagande, även om du är den ultimata eller åtminstone symboliska beslutsfattaren – som att anställa en förmögenhetsförvaltare i stället för att själv välja placeringar.

Du kan göra detta antingen på ett aktivt eller passivt sätt. Men om du inte tar de stora summorna, går pengarna till en central fond som WF bestämmer – välvilligt. Det är som att ge pengar till United Way (en välgörenhetsorganisation) i stället för speciella ändamål som du bryr dig om.

Ingen annan än du kommer känna till din kurs eller beslut. Ingen kommer att döma ditt beslut. Det är helt upp till dig. Inte alla är skapta för global filantropi – absolut inte på denna oöverträffade nivå och omfattning. Men så gott som ingen i denna investering är beredd.

Vi alla hoppar in i det okända tillsammans och kommer att lära oss med jobbet. Framtidsutsikterna för att hjälpa så många människor som är sjuka, fattiga och förslavade och sanera vår förorenade och förgiftade planet är enorma, och privilegiet har kommit till dig av en anledning. Begrunda det.

BESTÄLLA MÖTESTID

Du kommer att bli ombedd att ge följande information för att avgöra din plats och tid för utbyte:

Ditt namn och postnummer (för att ge dig en adress för inlösencentrum).

Vilken bank du vill byta med (Wells Fargo).

Hur mycket och vilken typ av valuta du har (ZIM).

Hur många sedlar med vilka valörer (10 sedlar á $10 biljoner = $100 biljoner Zim).

Att ta med: Din valuta och kvitton, två kopior av legitimationshandling med foto och en räkning som styrker nuvarande hemadress. Du kommer inte att kunna ta med mobilen in på mötet, så skriv ner eventuella beräkningar eller frågor. Ha papper och penna för att göra anteckningar.

PÅ MÖTET

Var medveten om att det kommer att vara militär säkerhet i en 11-24 km radie från ditt inlösenkontor på samma nivå som presidenten. SOM. PRESIDENTEN. Det kommer att vara extremt säkert – och osynligt.

Inlösenanläggningar kommer inte att vara bankkontor. Om det inte finns några WF-filialer nära dig, kommer den att vara irrelevant. Områdena kommer att vara antingen militärbaser eller flygplatser eller vapenförråd – platser som redan har en infrastruktur på plats med militär säkerhetsnivå.

Väl inne kommer du att gå igenom ett par stationer för att registrera och verifiera din identitet, påbörja ditt pappersarbete och slutligen gå för att träffa ett ombud som kommer att gå igenom förhandlingarna med dig. Allt är utformat för att vara mycket smidigt och angenämt för dig.

När allt kommer omkring blir du en mycket stor kund för dem, vad som är känt som en Ultraförmögen person (UHNWI – Ultra High Net Worth Individual).

TJÄNSTER

(OBS! Alla dessa procedurer och kurser är spekulativa …… Allt kan förändras på ett ögonblick … var flexibel ….och var beredd på förändringar.)

Om du väljer de lägre Internationella kurserna, kommer det vara en enkel växling med en insättning i en ”Skelett-Stiftelse” (sägs det) som har skapats inom WF speciellt för denna transaktion. Den håller dessa enorma kassainflöden utanför bankens register och ger dig anonymitet och skydd från början. Det är en tillfällig innehavarstiftelse tills du kan träffa advokater och revisorer och skapa dina egen strukturer eller mekanismer. Skelett-Stiftelsen är passande i minst 90 dagar.

WF kan också erbjuda dig tjänster av något som kallas ett ”Familje-Kontor”, som är en stab av människor som utför en mängd administrativa och personliga tjänster åt dig. Jag skulle acceptera detta erbjudande även om du planerar att skapa ditt eget Familje-Kontor senare. Ingenting de erbjuder dig förpliktar dig permanent. Allt är utformat för att göra din växling och första 90 dagarna avslappnade, trygga och tillmötesgående.

VAD ÄR SUVERÄNA KURSER?

Suveräna Kurser är dramatiskt högre än Internationella Kurser, och om du bestämmer dig för att gå denna väg, måste du begära att de visas för dig.

Om du samtycker till en suverän kurs kommer tjänsterna med Skelettet-Stiftelsen och Familje-Kontoret att erbjudas till dig. Men du kommer gå in i en helt separat förhandling med banken och du kommer att fordras underteckna ett sekretessavtal (Non Disclosure Agreement -NDA) som gäller i ett till två år under vilken tid du inte kommer att tillåtas dela information om dina förhandlingar, det vill säga kurs och hela beloppet av den suveräna affärstransaktionen. Detta är inget att frukta och skall bara undertecknas. Du kommer att tillåtas berätta för dina professionella rådgivare (advokater, revisorer, ”kapitalförvaltare”).

Du kommer att förhandla om följande tre saker:

KURS: Den faktiska växelkursen beror på dina personliga kvalifikationer, dina planer för humanitära projekt och ditt engagemang för att bilda ett ”långsiktigt partnerskap” med WF för globala humanitära projekt som genereras av dem eller av dig. Denna del skapas för dig uttryckligen för detta syfte och är inte avsett att användas för personligt bruk eller lämnas ocirkulerat på kontot.

DEPOSITKONTRAKT (TIME DEPOSIT): Mekanismen för det 75%-minimum som du lämnar i den Strukturerade Utbetalningen kommer att bestå av en depositkontrakt-utbetalning beroende av din ålder.

AVKASTNING: Avkastningen (det finns ingen ”ränta” längre) på depositkontrakt-utbetalningen är beroende av hur många procent du lämnar på banken och under vilken tid.

VÄXLINGSKURS

(Obs: Ingen vet datum eller kurs vid denna tid ..)

Internationell: Denna är också känd som skärm-kursen, den kurs som du kommer att visas vid ditt möte. Denna kurs är okänd just nu eftersom ingen jag känner kommer att välja den Internationella Kursen och ingen kan komma ihåg var den senast stoppades eftersom den ökande för flera månader sedan. Låt oss bara säga $ 1, även om den skulle kunna vara så hög som $ 14.

Suverän: Du kommer att behöva begära att bli visad de suveräna kurserna. De skulle kunna vara så höga som fyr- eller till och med fem-siffriga. Kursen kan vara $ 1.000, $ 5.000, $ 10.000 eller $ 20.000.

SCENARIO 1: Internationell Växelkurs

Du har $ 100 biljoner totalt i Zimbabwe-dollar. Formeln är att ta bort sex nollor vilket ger din nya summa $ 100 miljoner. Multiplicera det med kursen och du har din slutsumma i United States Treasury Notes (USN), den nya valutan som är guld-backad (dvs inte fiat-dollarn). Den nya valutan är utbytbar med den gamla valutan, så ingenting är förlorat eller vunnet där. Du behöver inte lämna några pengar hos WF i det Strukturerade Utbetalnings-programmet. Du kanske erbjuds en riskfri avkastning på dem.

[Återigen, eftersom ingen jag känner väljer Internationella Kursen, har ingen egentligen diskuterat eller gett några detaljer om vad du får för en kurs eller för banktjänster utanför den suveräna / strukturerade överenskommelsen. Icke desto mindre gör mängden rikedom som du har, att du ändå är en VIP-kund! Du kommer att behöva fråga om det.]

SCENARIO 2: Suverän Växelkurs

Du har $ 100 biljoner totalt i Zimbabwe-dollar. Formeln är att ta bort 6 nollor vilket blir summan $ 100 miljoner. Multiplicera det med kursen och du har din totalsumma av United States Notes, den nya valutan som är guld-backad (dvs inte fiat-dollarn).
Urval Suveräna växelkurser:

Vid $ 5.000 per Zimbabwe-dollar (minus sex nollor) = $ 500 miljarder

Vid $ 20.000 = $ 2 biljoner

De senare beloppen kan tyckas vara alltför mycket, inte sant? Tja, överväg detta. Det är inte DINA pengar, även om du har kontroll över dem. Det är världens pengar, och de skapas genom och i namnet av en individ, istället för att stanna inne på bankens konto, av en anledning. Och den del som är helt och hållet din (ett dollar-belopp eller en procentsats) är mycket mer än du skulle få med den Internationella Kursen.

Du kan läsa de följande styckena som jag har skrivit och lagt upp på vårt forum för att få en känsla för varför man ska GÖRA DET. I värsta fall kan du säga ja till den högsta kursen de erbjuder dig, ta ut en personlig summa (de $ 100 miljoner eller $ 1,4 miljarder som du skulle ha fått genom den Internationella Kursen, säg, eller en trevlig rund summa som $ 1 miljard eller $ 10 miljarder).

Jag skulle råda dig att ta ut endast vad du tror att du kan spendera, skänka eller distribuera under tre månader. Inkluderat nya hus och att mätta dig själv, familj och vänner i nöd. Därför efter tre månader får du din första kvartalsutdelning från den Strukturerade Utbetalningens depositkontrakt och, som du kommer se i nästa avsnitt, kan den vara på flera miljarder.

KVARTALSUTDELNINGAR AV RISKFRI AVKASTNING

Låt oss säga att du får betalt en riskfri avkastning på 5% och du har kvar alla $ 5 eller $ 20 biljoner i den Strukturerade Utbetalningen. Dina första kvartalsutbetalningar (helt och hållet dina egna pengar) är $ 25 miljarder respektive $ 100 miljarder. Båda dessa belopp är mycket mer än den enda betalningen vid Internationell Kurs. Avkastningarna kommer sannolikt att vara mellan 6 och 9%.

”Avkastningarna” är i själva verket ytterligare pengar som skapades i överskottet mellan vad banken ger dig och vad de får tillbaka från välvilliga Kinesiska Äldre som ligger bakom skapandet (eller, mer exakt, bevakningen och återsändandet av våra stulna delar) av detta globala välstånd. Så det är egentligen bara en annan form av Strukturerad Utbetalning, tillagd över tiden.

HUR MAN FÖRHANDLAR KURSER

Detta är inte en föreställning utan en demonstration av din lämplighet. Det är OK att ta det här dokumentet med dig och att lyfta fram och läsa dessa punkter. De förväntar sig att folk kommer vara nervösa och de flesta av valutainnehavarna har aldrig haft rikedom och är mycket osofistikerade. Som jämförelse är du mycket kunnig och sofistikerad och du bör vara av stort intresse för dem att ha som en allierad och partner, i att bokstavligen rädda planeten.

ERT ÅTAGANDE TILL WF

Vilka kurser som erbjuds dig kommer att vara beroende av din förmåga att tydligt uttrycka följande tre saker (sätt igång, markera och läs upp dem på mötet):

Jag är fast besluten att finansiera globala humanitära projekt.

Jag har tagit ett långsiktigt beslut att samarbeta med WF i humanitära och planetära saneringsprojekt.

Jag är villig att lämna minst 75% (och förmodligen det mesta) av mina pengar som en Strukturerad insättning.

Även om det är omöjligt för dig att ha tillräckligt med betydande projekt med tillräcklig omfattning och räckvidd och expertis för att ens börja fördela dessa medel för världens bästa, är WF intresserade av att höra om dina passioner (t.ex. hälsa, miljöförstöring, bevarande, bistånd och hjälp, teknologi, affärer etc.) och ditt engagemang för att använda din rikedom för världens bästa, efter att ha kommit i ordning med dig själv och nära och kära. De förstår att det mesta av ditt depositkontrakt-kapital kommer att gå in i projekt där du samarbetar med WF.

OM DIG SJÄLV

De nya välgörande krafterna som är bakom WF kommer ge dig projekt att granska och delta i. Du får välja och vraka, personifiera ditt deltagande i att hjälpa världen. De vill detta. Du kan också komma med projekt som de kan hjälpa dig med. Det bästa sättet att hantera den här intervjudelen av mötet, med tanke på att säkra så höga kurser som möjligt, kommer att vara följande:

Var ärlig. ”En vän fick in mig i detta nyligen och jag är uppriktigt sagt helt ny i det. Men denna vän har varit en tankeledare i samhället och hade planerat att finansiera mig personligen och beslutade i sista minuten att jag skulle vara en tillräckligt kraftfull motor för mänskligheten så att jag borde vara oberoende finansierad. (OK att identifiera mig).

Denna vän är mycket kunnig och har bra förbindelser, och är nära Intel-leverantörer och andra inflytelserika personer i RV / GCR-världen. Dessa ledare har organiserade sätt att samordna humanitära insatser tillsammans. Det finns planer på ett konvent i september, en webbplats för att kors-investera i varandras projekt, och en redan etablerad online-gemenskap för fortbildning och att dela med sig, som heter kre8change.com.

Flera medlemmar i denna gemenskap har imponerande meritförteckningar och erfarenhet inom näringsliv, finans och riskkapital, med goda kunskaper om NESARA-lagen, och statlig och finansiell systemreformation.

[OBS: Du kan titta på webbplatsen nu och registrera dig för konventet.]

Jag planerar också, med hjälp av denna vän, att sätta ihop mitt eget famile-kontor med fokus på projektutveckling, -forskning, -analys och -genomförande. Min vän har redan en sådan enhet färdig och deras första uppdrag inkluderar att inrätta mitt familje-kontor med länkade kommunikationer mellan dem.

[Prata om din egen bakgrund med betoning på varje internationellt eller välgörande eller hållbarhets-arbete eller intresse. Det inkluderar konst.]

MÖTET AVSLUTAS

När du har förhandlat fram och avgjort växlingsdelen av denna humanitära transaktion, kan du begära att ta hem maximalt antingen $ 7.500 eller $ 9.000 och överföra pengarna till det kontonummer som du väljer, för att sätta igång dina förestående ekonomiska aktiviteter. Jag rekommenderar inte att betala av kreditkort eller inteckningar, eftersom kort efter att vi börjar växlingen kommer genomförandet av NESARA-lagen att skapa ett ”skuld-jubileum” (ALL skuld kommer att efterskänkas) och räntor kommer inte längre att existera eftersom de är olagliga. Men du kanske vill köpa en bil eller lägga en handpenning på ett hus.

I vilket fall som helst, kommer du att schemalägga ett uppföljningsmöte efter ett par dagar den veckan med en ”Förmögenhetsförvaltare” på WF. Det är på detta möte som du kan sända pengar till andra människor som behöver akut ekonomisk hjälp eller andra transaktioner såsom överföra pengar till befintliga konton för ditt personliga eller yrkesmässiga bruk. WF kommer att ha de enda advokaterna och revisorerna utbildade i NESARA-lagen, så du kommer att vilja få deras råd när du skapar dina egna stiftelser och bolag (LLC).

Eftersom skatter kommer att avskaffas, och eftersom målet för många finansiella strukturer är skattecentrerade, kan vi ha andra hjälpmedel än de som existerade innan denna reformation. Jag kan inte nog understryka hur ”nya” WF är en helt annan och välvillig skapelse med endast en ytlig likhet med föregående WF.

Saker som derivat och investera för aktieägare är omedelbart ett minne blott. Vi är omedelbart placerade inuti en Skön Ny Värld av överflöd och klient-centrerad verksamhet.

Tänk på att du är starkt betingad att misstro institutioner som har bedragit och blåst dig och hela mänskligheten under bokstavligen tusentals år. Var beredd att lägga den misstron åt sidan och tro på att detta är en välvillig transaktion på en hög andlig nivå.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...