Talking Wind via Ann Dahlberg, 4 september

Wind

Talking Wind

Söndag 4 september 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Talking Wind och jag har kommit idag för att hälsa den nya tiden som är i antågande. Det är en glädjens tid för mitt folk och för Moder Jord. Ja, för alla människor på Jorden som längtar efter fred är det här en dag att fira. Vi borde ta varann i hand och dansa runt tillsammans och låta skratt och glädje ljuda genom luften. Vi går in i fredens Gyllene rike nu. Vi startar en ny tid tillsammans, en tid utan tid, där vi bara kan ”vara” och rå om varandra, alla är vänner och djuren betar fredligt tillsammans. Vi går in i ett nytt paradis, paradiset som vi lämnade för så länge sedan. Det är många erfarenheter som vi tar med oss in i detta Gyllene rike som nu breder ut sig på Jorden.

Medvetenheten om detta rike finns redan hos en del människor, de förstår att ”det” redan är här. Moder Jord har gjort sitt val och hon befinner sig redan i detta Gyllene rike. Det betyder att medvetenheten på Jorden kommer att accelerera i allt snabbare takt, då ytvärlden också översköljs med denna medvetenhet. Medvetandet tränger in i era kroppar och påverkar era celler och ert dna. Allt kan kännas lite förvirrat som om ni sovit djupt och inte riktigt vet var ni befinner er när ni vaknar.

Jag som är en stor vän av djur och natur förespråkar att man tillbringar mycket tid i naturen eller tillsammans med djur och växter. Detta har en helande effekt på kroppen och hjälper till att hålla den balans som behövs, när dessa höga energier penetrerar vår kropp och jord idag. Det är viktigt att ni jordar er, så att balansen bibehålls, så att ni kan integrera dessa energier i er kropp. Det är då ert medvetande växer och ni förstår vart ni är på väg. Tappar ni balansen, så vet ni inte vilken väg ni ska gå och förstår inte vad det är som händer. Risken är att ni blir förvirrade och sjuka.

Var i er kropp, var i ert hjärta!

Låt hjärtat och förnuftet styra. Känn efter först innan du handlar. Lugna ditt ego och låt ditt hjärta tala, så kommer allt att bli bra. Hjärtat vet din väg och vägen blir lättare om du följer din inre röst, din inre vägledning. Vi står alla inför olika val idag. Gör du dina val i kärlek och glädje, så blir det rätt. Ha tillit till dig själv och den vägledning du får. Se tecknen runt omkring dig. Det finns tecken överallt som visar vilken väg du ska ta. Tveka inte, följ din instinkt. Stå stadigt med båda fötterna på jorden och ditt hjärta kommer att visa dig vägen.

Se ljuset, se träden, se växterna, se djuren, känn vibrationerna som strömmar mot dig, ni är ”ett”, ni delar detta tillsammans. Ni går in i det Gyllene riket tillsammans, ni hjälper och stödjer varandra. Det är när du befinner dig i ”nuet” och är lyhörd som du förstår det. Ni kan alla hjälpa och stödja varandra nu. Det är till kärlekens och glädjens rike som ni tågar mot, så släpp rädslan och oron, låt i stället kärlekens essens skölja över er.

Det är med stor glädje jag hälsar detta rike.

Jag sänder all min kärlek till Moder Jord och till alla som lever i och på henne.

Jag har talat

Talking Wind

Du gillar kanske också...