“RV-sändningen från parkeringsplatsen” av Ron Giles – 14.5.2020

 

RV-sändningen från parkeringsplatsenav Ron Giles – 14.5.2020

 

“The RV Broadcast from the Parking lot” by Ron Giles – 5.14.20

Man antar att de som sänder ett evenemang verkligen är på evenemanget.

Vi går till fotbollsmatchen och tar våra öronproppar anslutna till telefonen och ställer in den för att höra sändningen så att vi kan få kommentarerna medan vi tittar på matchen. Vi lyssnar när matchen börjar. Om informationen som sänds indikerar att vi är på fel station, frågar vi varandra vilken station matchen sänds på. Sedan ställer vi in den stationen så att vi kan njuta av matchen.

Sedan hittar vi stationen som ska sända matchen men det gör den inte, och sedan upptäcker vi att kommentatorerna inte ens verkar vara på arenan, utan sänder från parkeringsplatsen utanför arenan istället. De låter som om de vet vad de pratar om, men i verkligheten gör de inte det. Om vi är på matchen kan vi enkelt berätta om de får det rätt eftersom vi har förstahandskunskap, vi kan se själva. Men om vi inte är på matchen kan vi bara ANTA att de är på arenan och berättar vad som händer från sändningsboxen. Förstahandskunskapen räddar dagen för oss.

Men tänk om det fanns en Stingoperation i spel? Tänk om du inte är med på matchen men är hos vadhållningsagenten och lyssnar för att se vilket lag du ska satsa på? Om en falsk sändning hörs och var avsedd att få människor att satsa på ett visst lag för att vinna och det laget förlorar, vad är chansen att du kommer att tjäna pengar på din satsning? Offren väntar tills de får lite ”insidesinformation” så att de kan vara rimligt säkra på att laget de satsar på kommer att vinna. Allt detta medan matchen fortfarande pågår. Så de väntar tills fjärde kvartalet i den falska sändningen i bakre rummet för att placera sina satsningar hos vadhållningsagenten innan spelfönstret stängs.

Är det svårt att se att offren kommer att satsa på laget som radioutsändningen säger kommer att vinna? Var det inte en show om ett sådant liknande bedrägeri för $ 100 000, kallat ”The Sting?”

När det nu är miljarder dollar på spel med Zim-inlösen, skulle det vara rimligt att anta att några mycket, mycket väl genomtänkta Stingoperationer kommer att fantiseras ihop och utföras med exakt noggrannhet i samband med med inlösen av Zim-obligationer? Den intet anande Ödmjuka personen, som lätt LITAR PÅ andra för att de är pålitliga själva, kan vara den lågt hängande frukten för dessa Charlataner när de skapar offer i sitt Förtroendespel!

Nu när vi kan föreställa oss att det finns svindlare runt om oss, låt oss se vad dessa Troll kan göra just här på IDC.

Det senaste Förtroendebedrägeriet som jag har identifierat på IDC är de dubbla mötenas Stingoperation. Hur många guruer som har samlats för att samarbeta om detta trick är ganska uppenbart. Kanske har samtalspunkterna klockan 04.00, liksom vad MSM använder, satts igång eftersom det här är ett ”Biggy Sting.” Har du sett hur många guruer från gNN (guru News Network) som har samarbetat om detta Sting? De flesta om inte alla. Gör det att det är sant? Judy tycker det, det är en del av hennes ”Judys anteckningar.” Förresten fick du dina 800 # igår eller din Wells Fargo eller HSBC e-post? Hmmm !!!

För att förtydliga, när vi går vidare, kommer jag att skilja valutaväxlingen från inlösen av Zim-obligationer. QFS-agentbanker eller bankpersonal med agentstatus kommer att genomföra utbytet för dem som har valuta men inte Zim-inlösen. Du kan överföra pengar från QFS till ett bankkonto som du äger för bekvämlighets skull, men var mycket försiktig med att överföra mer än 1 000 $ till vilken bank som helst.

Dodd-Frank Lagen; Lagen säger att amerikanska banker kan utnyttja sina insättares medel (dvs. dina check-, spar-, CD-, IRA & 401 (k) -konton) och använda dessa medel när det är nödvändigt för att hålla sig själv, banken, flytande.

Inlösenmötet kommer att vara på en säker plats. Det kommer endast att finnas ett möte, där du tar hand om alla dina inlösenaffärer. Att säkra en plats som hanterar den här typen av pengar är ingen enkel sak att åstadkomma. Det är bara säkert för möten inom en viss tidsram. DE HAR INTE TID ATT GE DIG EN FÖRMÖGENHETSFÖRVALTARE OCH ETT BANKTEAM TILL ETT ANDRA MÖTE. Det finns ingen anledning given av dessa Troll för det andra mötet förutom att introducera förmögenhetsförvaltare och begreppet bankteam i ditt humanitära arbete. Dessa penningproffs har en agenda som inte är i ditt bästa intresse. Det är uppenbart att denna Stingoperation har skapats för att få dig att använda förmögenhetsförvaltare och bankirer för att hantera dina medel för att tjäna pengar åt dig. Tänk på att användningen av dessa fonder för att tjäna mer pengar inte stämmer överens med syftet med dessa fonder. Vi får vår ökning med den strukturerade utbetalningen och det enorma stipendium som vi får kvartalsvis. Vi ska fokusera på humanitära insatser som inte tjänar pengar åt oss. Att försöka tjäna pengar på de medel vi får, prostituerar pengarna och gör dem smutsiga. Om du tänker tjäna pengar med hjälp av penningproffs som förmögenhetsförvaltare etc. eller andra investeringsstrategier kommer du inte att lyckas med din inlösen. Vi är humanitärer, inte förmögenhetsbyggare. Vi lägger pengar i händerna på människor, inte positionerar oss för att ta deras pengar. Kapitalismen är inte avsedd för oss. Om de nya krafterna ville ha denna ökning, varför skulle de inte bara sätta upp hela programmet kring dessa penningprofessionella typerna istället för att använda de Ödmjuka? Varför skulle de programmera Triljoner för de Ödmjuka när de bara skulle behöva Miljoner för penningproffsen, och skulle penningproffsen göra humanitärt arbete som sin huvudsakliga tonvikt när de får ”Extra” pengar? Historien har visat oss annat. Det har förändrats när vi tog över den ekonomiska strukturen. Den behöver oss att rena vår avsikt för himmelens arbete i mänsklighetens tjänst. Återigen, om Alliansen ville inkludera förmögenhetsförvaltare och bankirer som humanitärer, varför skulle de behöva oss? Varför inte låta de som är involverade i pengar styra medlen. Om du inte kan se varför Alliansen skapade det för de Ödmjuka kan du ha felaktigt tänkande om hela Zim-inlösningsprocessen och vad den är till för.

800-numren

Alliansens sätt är enkelt. Om inte och tills en ändring har gjorts, vilket det inte har hittills, kommer du att få 800-nummer när de släpps i IDC: s Tetelestai-e-postprogram. Detta är en källa som du kan lita på för de rätta 800-numren. Andra webbplatser kan ha dolda dagordningar. Det här är gNN som arbetar på sin agenda mot att vi ska få pengar. Med dem kan du få ”Sting” -nummer och bli ”Stungen.” Håll fast vid Tetelestai-källan för 800-numren.

I Amerika ringer du det 800-numret och ger dem ditt postnummer och berättar om du har Zim. Om du har Zim får du ett annat 800-nummer till ett inlösencenter där du kan boka din tid. Valutahållare kan hänvisas till en lokal QFS Agent Bank i ditt lokala område för deras utbytesmöte. Oavsett plats placeras dina pengar på ditt konto i det säkrade QFS och inte i en bank. En auktoriserad agent kommer att ha en anslutning till QFS för att sätta in dina pengar.

Andra länder kommer att ha avgiftsfria nummer för att sätta upp möten allteftersom landet blir säkert. Det kan vara en överraskning men Alliansen kommer inte att släppa RVn i något land förrän det är säkert att göra det för alla länder. Oroa dig dock inte, Alliansen kommer inte att lämna några Zim-innehavare utanför inlösningsprocessen. Du kommer att bli glad när du får ett meddelande om processen. Det arrangeras lokalt för dig.

När du är i mötet kommer de att räkna dina Zim och andra valutor, om du har några, och gå vidare till din humanitära projektpresentation. Begär din inlösenkurs och den strukturerade utbetalningstiden och den kurs du vill ha. De sätter sedan in dina pengar i QFS på de konton du kommer att upprätta vid mötet. Du kommer att få en webbplats att gå till som du kan använda som en resurs för att utbilda dig om användningen av QFS. Du kommer också att få din egen personliga anslutning till QFS så att du kan använda dina pengar som online banking. Vid någon tidpunkt kommer du att få en NDA att läsa igenom och underteckna. Detta är utformat för ett ENGÅNGSMÖTE, en säker process.

Om du erbjuds ett andra möte med dina förmögenhetsförvaltare och bankteam, är detta bevis för att du är involverad i en Stingoperation. Vid den punkten föreslår jag att du hämtar dina Zim och går och går tillbaka till Patricks 800-nummer och bokar en ny tid. Låt dem inte missta de Ödmjuka för de Svaga. Du är suveränen. Du är lagstiftaren för ditt eget humanitära arbete. Håll dig i ditt körfält och undvik att köra av vägen och jaga efter några Trolls Sting Operation. Om källan till din information inte är Alliansen, är chansen stor att du komprometteras in i en Sting-operation. Kolla in källorna, Alliansen är den enda pålitliga källan till Information, och de läcker inte ut datum för RVn i förväg, och de behöver inte två möten.

Tänk på att IDC-uppgiften om två möten har planerats noggrant för att hindra dig från att få det större beloppet du behöver för dina humanitära projekt. Det är en Sting-operation för att hindra dig från att få dina rättmätiga medel. Förvarnad är förberedd.

Om min förståelse inte låter vettig för dig, låt det gå och lita på din bankir för din ekonomiska framtid. Jag vilar varje natt i vetskap om att jag gör mitt bästa för att hjälpa de som söker rätt väg för att fortsätta.

Välsignelser till alla, och för alla, var en välsignelse.

Ron Giles

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...