“Kim Jong-Trump” – GCR/RV Intel SITREP – tisdag 8 augusti 2017

 

“Kim Jong-Trump” – GCR/RV Intel SITREP – tisdag 8 augusti 2017

 

Bara för att klargöra…

Jag hatar inte Trumps politik. Faktum är att jag bryr mig inte ett dugg om hans politik tills han är ute från sitt ämbete så att vi kan RV.

Jag hatar när någon ljuger för mig. Och Trump är en gående, talande och tvittrande lögn för de Mörka Nobilitetsfamiljerna i Östra Europa.

Ni skall veta att Nordkorea är en Rothschild-skapad nationalstat som är avsedd att testa nationell MK Ultra Mind Control-programmering för att användas på hela världen av samma Mörka Nobilityfamiljer i Östeuropa, varav Rothschilds är en av tretton. Rothschild finansierade också nationalstaten Israel baserat på diplomatiska krigsskadestånd för förintelsen som orsakats av den tyska naziströrelsen under andra världskriget.

Ironiskt nog är Nazi faktiskt en förkortning av Ashkenazi, som är en av de tre genetiska stammarna i Israel, alla med judiskt religiöst ursprung, men faktiskt från Khazar-riket, som till största delen befann sig i den nationalstat som idag kallas Ukraina.

Förvirrad än? Jag vet. Men stanna kvar hos mig, fundamentala kristna och upprörda äkta hebréer. Jag talar inte om religion här, utan om bedrägeri med religion som täckmantel.

Därför är den nuvarande nordkoreanska nukleära eskalationen faktiskt ett Dark Nobility hot mot Kina och Ryssland, inte USA. Helt enkelt på grund av de geografiska realiteterna med att skicka en långsamtgående rörlig ballistisk missil över 5.500 miles till den amerikanska västkusten.

Ett mycket mer realistiskt hot är att nämnda ballistiska medeldistansrobotar når Peking och Moskva.

Vet också att alla nordkoreanska regeringens beslut styrs av Mossad-generaler från Israel (som också kontrollerar IS) i ett försök att hota de Kinesiska Äldste att inte släppa ut RVn som de gjorde den 11.09.2001

Militärt har det här plötsliga hotet, som kom från ingenstans, absolut inget att göra med USA i sig. I själva verket kunde den nordkoreanska armén besegras militärt på mindre än en vecka från amerikanska militärbaser i både Sydkorea och Japan, har jag fått veta.

Ganska effektiv distraktion bort från Trumps förestående åtalsprocess som går framåt, eller? Det kanske även kan köpa de dåliga killarna lite extra tid, eller hur?

Ah, nej.

Netanyahu liksom Trump, liksom Poroshenko och den nya prinsen i Saudis Hus, alla slåss om syre i samma slutspel med sina respektive regimer, när kabal zombie apokalypsen slutligen sätter in.

Sammantaget ber de till sin mörka solgud på Saturnalia att de kommer att gå segrande från en nordkoreansk nukleär attack – och rivstarta WW3 – detta kan stoppa RV mot GESARA-fördraget om nationer som är förenade över resten av världen.

De vet bara inte hur de ska sluta om de inte dödas. Sobeit.

Denna sista plan för ”slumpmässigt kaos” är deras sanna Hail Mary-passning (bön till Heliga Maria) som redan är uppe i luften, hotar att landa, stridsnos först, till en avslutningszon full av färdiga, utbildade och professionella försvarare.

Återföring av förmögenheter kommer inte att ske. Och deras stora sionistiska dagordning kommer att bli offentligt uttalad död inom kort. Och alla årtusenden av planering görs irrelevanta och försvinner energetiskt.

Intressant nog så har NPTB situationen så väl under kontroll att de låter det nordkoreanska hotet att framstå som verkligt, och till och med överdriver det falska händelseförloppet i USA, för att skrämma Donnas hårda kärnpolitiska bas för Kim Jong-Trumps nukleära tendenser när man hanterar koderna för amerikanska vapen med massförstörelsemissiler.

Vilka hon inte har, förresten … och aldrig har haft. Eftersom Trump är en falsk president och har varit det från dag ett av hennes falska administration.

http://thehill.com/blogs/pundits-blog/the-administration/345720-opinion-trump-is-a-fake-president-his-base-is-starting

Efter att ha skruvat upp ännu en internationell situation kan det vara mycket lättare för Trumps 24% vita, oupplysta, pistolbärande och rasistiska röstningsblock att acceptera att Donnas ordförandeskap slutar och att släppa det raseri som ett plötsligt riksrättsåtal oavsiktligt kan orsaka om och när det annonseras.

Under tiden förolämpar Paul Ryan aldrig Trump eftersom han vill ha och behöver landsbygdens 24% anglobas i det kommande 2020 års presidentvalet.

Mike Pence kandiderar inte till president, folk, det betyder inte att han inte kommer vara en tillfällig president mellan Trump och Ryan … men han har så långt rätt, Pence är helt enkelt ovalbar i ett nationellt val.

Vilket skulle lämna oss alla med kongressledamöterna Paul Ryan som vår nästa amerikanska president och senator Ben Sasse som vår nästa amerikanska vicepresident … Jag gör en utvikning för att jag vet.

Förlåt min envishet i denna fråga.

Snälla, var bara öppna för konceptet med Trumps kommande uppsägning och håll ögonen på alla politiska händelser eftersom de relaterar till släppmekanismen hos RV …. det är allt jag ber.

Gud är med oss

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...