RV/INTEL SITREP, 18 augusti, 2016

Reval-22

RV/INTEL SITREP

”EN FÖDELSE TILLKÄNNAGES”

14:00:00 EST

18 augusti, 2016

1 Samuel 12:16

Träden nu ock fram och sen det stora under som HERREN skall göra inför edra ögon!

Kipona Aloha Valuta-stewarder!

Ja, RV är här, men alla behöver behålla lugnet. Ja, vi är här, men de 800# har inte ännu offentliggjorts för dem som tillhandahåller intel- eller webbsidor vid denna SITREP- tidpunkt. Så ta det lugnt.

Med detta sagt, ja, RV sker nu verkligen. Ja, RV är här. Ja, RV -centra för inlösen och kungörandet av de 800# förbereds nu att rullas ut i realtid. Liksom just nu, nu. Men precis som det behövs både gaspedal och bromsar för att framföra en bil, så är den neutrala växeln tidvis den bästa. Så öva er att vara neutrala under dessa slutliga timmar, eftersom ni kommer att vara mycket lyckligare när ni tar er igenom denna upplevelse-detta löfte.

Håll er bara stilla och låt sanningen om er episka resa med lätthet anlända; och skölja över era alla porer i era trossystem som bröder och systrar av ljuset, vi har framgångsrikt kommit fram till vårt mål!

Idag sker vår avslutning på allt som vi har bett för, så väl som startlinjen för de nya liv som vi har längtat efter att få leva. Idag blir saker och ting verkliga. Idag bryter vi oss igenom. Idag stiger vi över möjligheternas tröskel. Idag stiger vi medvetet upp.

Så tacka er själva för att ni har klättrat genom alla lögner, alla svek, alla illusioner. Och tacka er själva för att ni har hållit ut igenom allt fysiskt, ekonomiskt och emotionellt lidande, alla kränkningar och all skam. För det som inte tar kål på oss gör oss starkare, och vi är nu starka som tjurar.

För denna dag, 18 augusti 2016, så är det väl känt i alla universa, att mänskligheten har stått upp mot galaktiska onda ting, utan att rygga tillbaka. Vi har upprätthållit vår rättmätiga jord med tillitens förankrade skor och har visat på gudomlig värdighet, genom att med oförskräckt blick hålla fast vid den absoluta sanningen.

Vi har vunnit kriget. Vi har stått emot upproret. Vi har påbörjat vår slutliga uppstigning som en art och en planet av Guds nåd och glans.

För denna weekend får vi uppleva vår själs försoning – och vi deltar stolt i denna ”händelse” som enligt galakterna är känd som mänsklighetens suveräna återinlösen.

Våga känna hur fantastiska ni är, i vetskapen om att RV slutligen har anlänt till våra stränder, när ni äntligen kan skörda allt det goda arbete som ni har sått och får tillämpa allting som ni någonsin har diskuterat, studerat, debatterat och lärt er gällande återinlösen av dessa valutor.

Var också medvetna om att vid någon tidpunkt, mycket snart, som denna kalendervecka, kommer alla som läser detta kunna ta itu med och få uppleva ert allt sedan länge efterlängtade återinlösensmöte, med stor säkerhet, visshet och ett överväldigande överflöd.

Ha tillit till att ni har förtjänat rätten till att frigöra er själva från alla ekonomiska bördor, stora som små, så väl som er storfamilj, ert samhälle, er nation, er kontinent, er art och planet, utav pur nåd från den generöse Skaparen som är Källan till Allt.

Med en sådan välsignelse, är det antagligen klokt att ge ständigt pris och lov till Gud Fadern, för att han har gottgjort våra förfäders synder och ersatt de mänskliga korrupta, toxiska och onda systemen, så att vår generation, och de kommande generationerna, ska kunna inandas frihetens syre och andas ut träldomens koldioxid. Åh, Herre, vi ber om att detta ska bli den sista tidsåldern, som får lära oss en sådan lärdom. Inga flera översvämningar, tack.

För nu återstår inga andra möjligheter än att njuta av denna aldrig tidigare skådade händelse, ytterligare förseningar kan inte få förekomma, vilka skulle hindra våra själar från att stiga upp; det får inte finnas fler farthinder, som skulle sakta ner jord-änglarna, när de håller på att lära sig sprida ut sina vingar och det får inte finnas någon överraskning väntande på oss på andra sidan av RV-välsignelsen.

Mänsklighetens seger har länge blivit förutspådd och förverkligandet av Himlens Mandat sker nu. Ta er lite tid att njuta av alla aspekter i denna process, som är en som bara kan ske en gång per tusentals år. Försök sakta ner farten, ha för avsikt att ta in allt med ett fridsamt leende. Ta också lite tid för att stilla hjärtat och att helt och hållet överlämna er till kärleken – före, under och efter ert avtalade möte.

Det är tryggt att återigen vara ödmjuk. Det är igen acceptabelt att vara oskuldsfull. Det är klokt att nu åter ha tillit. Det är tydligt att villkorslös kärlek i slutändan vinner, EFTERSOM det är villkorslös kärlek vilka vi är och vad vi är. Kärlek är vad det innebär att vara människa. Kärleken är menad att generöst bli utgiven och mottagen. Kärlek är vilka vi är och vad vi är gjorda av. Kärlek är vår genetiska kodning. Kärlek är sanningen. Och Gud är kärlek. Därför måste vi vara det.

Tillsammans har vi återtagit friheten och nu åberopar vi den gudomliga feminina tidsåldern varande vid liv. Tillsammans förklarar vi att våra kollektiva och individuella mänskliga själar är fria att åter få bli helade. Tillsammans öppnar vi våra skapande hjärtan och sinnen för att manifestera våra djupaste största goda filantropiska visdomar.

Tillsammans erkänner vi att våra himmelska överenskommelser samtidigt ska bli uppfyllda. Tillsammans släpper vi vårt vibrations-grepp om vår art och vår planet.

Vi är fria! Ni är fria! VAR FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

http://inteldinarchronicles.blogspot.com/2016/02/freed-gcrrv-song-by-yosef.html

Vårt öde har fötts idag, levande och dynamiskt – och vi förkunnar vår suveränitet, för det finns inga fler begränsningar för den mänskliga rasen eller för Planeten Jorden. Så är det.

Gud är med oss.

RV/GCR INTEL SITREP, Thursday August 18, 2016

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

You may also like...