“Indirekta skador” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 18 september 2017

 

Indirekta skador” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 18 september 2017

 

När kommer ni människor att bli riktigt medvetna om hur mycket Amerika verkligen är i skuld till Kina?

Ni har sett trillioner rapporterade i amerikansk skuld.

Ni är medvetna om kvantitativ lättnad, men är inte säkra på vad det egentligen betyder.

Ni har hört talas om derivat, men ändå, vad spelar det för roll – ni använder dem inte.

Allt detta räcker inte till för att förklara att västvärldens finansiella system är insolvent och har varit det sedan 1933.

USD har ingen logisk grund att stå på med avseende på något hållbart värde, på grund av brist på hård tillgångssäkerhet.

Den är bara luft!

Det betyder att alla dina ”pengar” i alla dina checkar, sparande, investeringar och pensionskonton helt enkelt inte är verkliga! Och har aldrig varit det!

Precis som USD, precis som UST-obligationer och precis som FED och IRS, skräpobligationer, ETFs och företagsaktier baserade i amerikanska, kanadensiska, europeiska eller australiska länder – allt är en total lögn och denna lögn är vad som är orsakar allt detta kaos och detta kollapsande precis framför våra ögon.

Inget av detta var någonsin riktigt. Zip. Hantera det eller lämna jorden.

Så när USN tvingas in i leken den 1 oktober och saker blir verkliga, och riktigt snabbt, kommer dramatiska händelser med förändring att börja – mer plötsligt än någon tror – och den stora illusionen av västerländsk dominans kommer bara att avslutas.

73 års militär dominans borta på ett ögonblick eller med ett musklick.

Inga mer nådeperioder att förlänga.

Inga fler möten för att omförhandla fördrag och genomföra internationella konkursrättsliga avgöranden.

Detta slut på linjesituationen är mycket dystrare än någon har fått veta.

Och kanske bara den här gruppen av Mänskliga Änglar har det finansiella botemedlet för människor som nu måste leva i den nya verkligheten, eftersom bara vi njuter av det nya oändliga utbudet av valuta som tvingas på oss av innehavarna av all global skuld – de kinesiska Äldsta.

Vi hade tid att utbilda oss själva.

Vi hade information som presenterades för vår grupp som berättade för oss vilken väg förändringens vindar till sist skulle blåsa.

Vi köpte alla valuta med detta slut i åtanke, vilket är en bra sak.

Tills du inser vad du verkligen har köpt in dig i.

Den dåliga nyheten är att genom att bara köpa ZIM (eller ge bort den) är du moraliskt skyldig att betjäna mänskligheten genom att hela världens själ.

Problemen vi står inför är så stora, så skrämmande, att de flesta av oss inte kommer att gå ur sängen efter att de löst in.

Eftersom majoriteten av nordamerikaner inte har en aning om att deras pengar och regering inte har något värde för resten av världen eller universum än att vara bara en nation under Gud som alla andra 208 suveräna nationer i världen.

Vi har förlorat vårt lysande ljus på en kulle, fyrbåkstatus.

Detta under tiden som Kina lugnt låter den legendariska luften gå ur USA/Kanada/EU/AUS/NZ-ballongen tills den faller till golvet – 100% tömd aldrig för att aldrig fyllas på igen.

Det är den sanna definitionen av indirekta skador. Betjäna det större goda på lång sikt, även om det orsakar öppet lidande på kort sikt.

Varför tror du att de välvilliga tillåter två orkaner att träffa Texas, Florida och Amerikanska Jungfruöarna?

Godtagbara nivåer av indirekta skador på grund av kabalvädermanipulation är orsaken.

Varför tror du att de låter orkanen Trump tala i FN i morgon?

Godkända nivåer av indirekta Orangea skador på grund av politisk systemmanipulation är varför.

Varför tror du att de ”Nordkoreanska Nukleära hoten” magiskt tillåts att sätta tillbaka sitt fula tryne igen och sätta militärt tryck på Kina och Ryssland?

Godtagbara nivåer av indirekta skador innan de dumpar västs finansiella system som en elefantskit mitt på handelsgolv över hela världen kommande oktober

Förstått?

Slutet på kabalen händer i realtid, just nu, men det är slutet på deras värld inte vår.

I själva verket är det början på en gyllene väckelse av mänsklig suveränitet över världen och kosmos. Halleluja!

Kabalens lögn är att deras främlingsbrottssyndikat varken är mänskligt eller kontrollerar mänsklighetens affärer längre efter ett dussin plus årtusenden.

Vill du åka härifrån?

Tänk på den säkerhetsskada som kommer att drabba kabelkontrollmekanismerna när det inte finns mer USD att betala för någonting eftersom det bokstavligen inte finns någon mer USD. Punkt?

Tror du att denna nya historia kommer att synas i de globala ledningarna? Självklart inte. Men tala om omedelbar och katastrofal förstörelse.

Psykologisk blodsutgjutelse kommer att tas till nya höjder på båda sidor av sanningen.

Många människor kommer helt enkelt att flippa ur eller ännu sämre, självförbränna.

Det är därför som ZIM ser ovärderlig ut bara för att plötsligt bli så värdefull eftersom det är den svåra sanningen som slutligen blir berättad om Afrika och afrikaner.

Zimbabwes valuta är just nu 362 gånger mer värdefull än USN. Ta en träff från den bongen, Hayden! Kanske kommer det att räta ut din döende och avtagande intellektuella hårlinje för ännu en irrelevant tedX-avhandling.

Att dumpa denna form av rikedom på mänskligheten är i sig själv också en form av acceptabel indirekt säkerhetskada

Konstruktioner av verkligheten kommer att implodera med alla dessa nya introduktioner av hårda sanningar.

Clinton, Trump, Bush, Obama (första termin), Reagan, Carter, Nixon, Johnson, Eisenhower, Truman och Ford … fanns alla i kabalens huvudplan för att inte bara hålla mänskligheten förslavad, utan genetiskt döda ut våra DNA-strängar av gudomlighet rakt bort från planeten, skapa en unisex flerfärgad slavras som skulle leva i fullständig fattigdom under den 33: e norra breddgraden som gruvdrönare i jordens hårda tillgångar.

Åh, ja, valrösterna räknades aldrig. Någonsin!

Varje aspekt av det moderna samhället har skapats för mänskligheten för att förändra deras kollektiva uppfattning om möjligheter och artificiellt släcka vår medfödda törst efter sanningssökande.

Allt för att hålla dig sött sovande genom att begränsa din fantasi. Men nog om den improviserade stalagmiten med sitt pompösa Anglo-finger fast i sitt eget eluttag … dvs hans röv.

Media pratar huvuden, kändisar och sociala medier, webbplatser håller mästarlögnen levande genom att legitimera falsk flagg händelser som Sandy Hook, JFK och Reagans falska avrättningar plus Boston Marathon bombningen och Paris nattklubbsskjutning – så att era falska ”valda” politiker kan dyka upp som om de är problemlösande och skyddar/förbättrar samhället.

Fullkomligt skitsnack!

Samhället förbättras egentligen aldrig… precis som skulden som aldrig kan betalas ner … eller guldet som aldrig blir synat i Fort Knox … problem fortsätter bara att sparkas nedför vägen till nästa generation som inte heller löser dem.

Sedan beskattar de oss mer för att ta bort flera av våra friheter. Men hej, åtminstone har NFL (National Football League) en fullständig griffeltavla av spel denna vecka.

Bröd och f *** ing skådespel.

Det betyder att kabalen har fegt skapat dödlägen över århundraden med avsikt, precis som de har försökt att gömma västs finansiella systems kollaps ca 1933 för att hålla hoppet uppe om att kunna förslava den globala medelklassen så att de permanent aldrig skulle ha medel eller vilja att slå tillbaka.

Hej, bli inte upprörd mot mig. Igår kvälls Emmy Show finns fortfarande på din DVR. Gå och titta på den och glöm alla färgades elände. Lägg märke till också hur 98% av Emmy vinnarna alltid är vita? Bit ihop för all del, gå och ta ett glas vin eller en kall burk öl och somna snabbt som vanligt och gör aldrig någonting åt det!!!!!

Sitt i båten Yo. Åh och snälla, svär inte. Hur vågar du utmana Anglos rättfärdighet och auktoritet! Det är inte vad Kristus skulle göra.

Verkligen?

Tja, här är en nyhetsflash, Kristus var inte vit eller vände på bord i syndens och fördärvets tempel.

Så f *** you.

Särskilt Jackie Nötpåse i Montana som är en slav av sin egen feta okunnighet. Du och Hayden borde träffas i Tinder och föda en pest och namnge den Ebola.

Jag ska visa mitt ansikte så snart du drar huvudet ur din obygds röv. Jag har 19 månader i denna gemenskap, hundratals inlägg och tusen timmar i samtal som utbildar människor.

Du har vitriol och raseri. Och en 3D-personlighet som inte går framåt. Bäst att få dina affärer i ordning. Se till att någon är redo att mjölka dina kor och göra anspråk på din ”får på ängen” -väggtallrikssamling.

Gud har inte tillåtit mänsklighetens stora slaveri, det kommer jag inte heller göra, och jag tycker hellre om att se kabalunderhuggarna i offentliga forum a la Trump och Netanyahu.

Detta par är rena helvetet på jorden. Och om du inte kan se det, så är det bokstavligen inget jag kan göra för dig och därmed inget hopp för dig.

Jag tycker inte om att bra människor i detta samhälle lider av osäkerhet som orsakats av okunnighet. Förutom kanske Mrs. Insanity från den stora staten Montana.

Det är vår tid att resa oss upp och ta tillbaka vår nation och art på genetisk nivå!

Nu!!!!!!!!!!!!!

Amerika som vi kände till det är sedan länge borta, och bara Mänskliga Änglar lämnas på frontlinjerna som första respondenter att engagera sig i rekonstruktionen av tjänster för Republikens framtid.

www.humanangelservices.com

Så snälla Gud, herre, Yeshua väck dessa sömnvandrande massor! Och låt oss börja arbeta!

Vi har en fysisk guldtacka tilldelad Church Bank och väntar bara på internationell projektfinansiering!

Ta dessa ord som sanning – alla kan leva ett liv bortom sin fantasi. Men välj annorlunda och förgås. Det är dina två val.

Hur som helst så har du rätt om din framtid.

Pre-RV är den enda gången som någon av oss har lämnat för att göra sina undermedvetna sinnen redo för detta blodbad av hur och varför den verkliga världen verkligen fungerar när som de indirekta säkerhetsskadorna kommer genom massiv och plötslig förändring. Sobeit.

Gud är med oss

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...