Meddelande från Din Ljusvärdinna, 5 januari, 2022

Meddelande från Din Ljusvärdinna
Januari 2022
Vibrationen år 2022 rymmer många potentialer och sanningar. Energin skriker ”släpp taget” och låt Gud lyssna till er inre röst. Den här energin handlar om att skapa harmoni, balans och kärlek i detta jordiska paradis och bidrar med skönhet till allt och alla. Den här vibrationen öppnar dörren till det högre sinnet och låter kärleksfull energi flöda utåt mot dem som behöver hjälpa andra genom svåra situationer, och försörja och stödja dem i hjärtat. 2022 års vibration leder oss till nya förståelser av ord, numeriskt definierade, som bär den kraftfulla vibrationen. 2022 aktiverar det sjätte sinnet. Det visar oss hur man älskar Jorden, älskar Hennes överflöd, Hennes djur, Hennes skönhet och alltid lyssnar på Hennes behov.
2022 års vibration är en skiljeväg mellan det gudomliga och mänskliga valet. Seger över begränsning, frihet från träldom och begränsat tänkande, förstärka psykiska och empatiska förmågor, utveckla helande förmågor och tjäna det ultimata goda. Genom 2x2x2 får vi en fristad i Arken. Denna tid och plats har planerats i eoner i skrifter som har ingjutits i människans celler. 2022 handlar om att leva i sitt inre och utanför alla tankar och handlingar. Det här numret läker omedvetet karmiska sår. Två handlar om jag och inte jag; om mitt och inte mitt. Det är en spegelbild, en spegelreflektion av inre och yttre potential. Det är energin av de som har och inte har. Det handlar också om att hitta sin inre tvillingflamma.
2022 är motsatsernas vibration; ande och materia, ung och gammal, man och kvinna. Nollan i detta år representerar Gud och ande i allt som är. Själva 0:an representerar gudomligt skydd. Nollan i 20 handlar om att tjäna själar. En kallelse till tjänstgöring och en uppmaning till hjärtat. Vibrationen handlar om den universella service som själen söker för att hjälpa andra. Ett själsuppdrag aktiveras i det mänskliga hjärtat som skiljer mörker från ljus, gott från ont. Denna vibration handlar om att bära korset medan Kronan förbereds.
Som det mest feminina av alla nummer är 2 också det mest underskattade. Tvåan är nästan alltid mild, taktfull, diplomatisk, förlåtande och förstående. Visst, tvåan tycker om att behålla lugnet och kommer att undvika konfrontationer så mycket som möjligt. Hennes styrka och kraft är spänstig och varaktig, precis som formen på siffran 2 återspeglar det så vackert. Det finns mycket mer i henne än man kan se; hon är ofta den verkliga makten bakom tronen.
Om ni tittar på tvåans form kommer ni att känna igen symbolen för den ultimata överlevaren, en kraft att räkna med. Hennes form är helig och ödmjuk, ett böjt knä med huvud och rygg böjda i vördnad tjänar hon den högre makten. När den ödmjuka och feminina tvåan befinner sig under attack eller en förkrossande börda, kommer hon att böja sig som ett pilträd, hon kommer inte att gå sönder. När bördan är borta tillåter hennes elastiska, flexibla natur henne att komma tillbaka, med bara några få blåmärken. Denna kraftfulla energi lär oss att böja sig istället för att bryta ihop.
Gudinnan i #2 överlistar infiltratörerna med sin elegans, sin sensualitet och sin milda övertalningsförmåga. Hon förstår de underliggande egenskaperna som får människor att göra som de gör. Det finns inte mycket hos den mänskliga naturen som undgår nummer två. Som det mest intuitiva av alla ensiffriga tal dras hon till det paranormala. Hennes styrka och makt är motståndskraftig och bestående. Hon vet att hennes tid kommer, även om hon inte alltid får det erkännande hon förtjänar verkar hon ha en speciell plats i mångas hjärta.
Nummer två handlar om tillit, tro och syfte på Jorden. Det handlar om anledningen till att Gud skickade hit dig och vad du ska åstadkomma. Det handlar om frid och Harmoni genom nya utmaningar och nya lärdomar. Tvåan är frekvensen av dualitet, diplomati, osjälviskhet, Gudomligt Syfte med ett själsuppdrag. I denna vibration erbjuder Gud olika sätt att förbättra dig själv, att uppgradera din mänsklighet; att göra ditt hem till en lyckligare plats, en plats av Harmoni, en plats för kärlek och en plats att läka i.
www.thequantumawakening.com
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...