Saint Germain via Ann Dahlberg, 31 maj

Saint Germain

Söndag 31 maj 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är St-Germain och jag har en del saker som jag vill berätta för alla idag. Fonderna som jag har förvaltat, har nu delats ut till pålitliga personer och banker, som har tagit till sig det här nya systemet. Detta kommer på sikt att ge ett rättvisare samhälle och ge var och en vad den behöver.

Allt kommer att starta i en liten skala, men kommer att spridas jorden över i den takt som världen är mottaglig för. Ju fler som vaknar och förstår att förändringar måste till för att vi alla inklusive Jorden ska må bra, ju fortare kommer det att gå.

Jag är väldigt tacksam över att vi har kommit så här långt, tack vare de många allierade som har lagt sin själ och hjärta i detta projekt. Många av dem har jobbat dag och natt för att ro detta i hamn. De är värda all uppmuntran nu. Skicka ljus och kärlek till dem för deras stora och osjälviska arbete. Vi har kommit en bra bit på väg men det är fortfarande en bit kvar att gå.

Jag ser framtiden an med ljus och kärlek i mitt hjärta. Mycket arbete har jag lagt ned på detta och nu börjar det ge frukt. Jag är glad för all hjälp som jag har fått på vägen och detta vill jag särskilt tacka Er för. Ni har hållit ljuset levande trots de många motgångar som vi har stött på.

Ni kan glädja er åt att en del pengar redan är ute på vissa betrodda platser och att andra är på väg till andra betrodda platser. Det ökar på hela tiden efterhand som bankerna tas över av pålitliga och rejäla människor som endast har allas bästa för ögonen. Det är ju den inställningen man måste ha för att det ska bli en varaktig förändring annars kör vi snart i samma hjulspår igen. Det är inte meningen nu, utan ljuset har fått fäste och sprider sig precis som fonderna och pengarna runtom vår jord.

Förändringen sker successivt mina kära jordbor. Ha tillit, ljus och kärlek i era hjärtan och ni kommer snart att själva får erfara detta.

Detta var vad jag ville berätta för Er idag.

Er tillgivne

St-Germain

Du gillar kanske också...