Saint Germain via James McConnell, 1 maj

StGermainVioletGlobe2

Saint Germain, 1 maj 2016
via James McConnell

Detta är Sain Germain och ja, som vår käre broder Sananda har sagt är det många förändringar, det är många förändringar som kommer. Många förändringar är på gång nu. Ni är i färd med en fullständig övergång i er statliga struktur. Mycket har hänt i bakgrunden, många av er har sett ryktena eller hört ryktena och ni vet vad jag talar om, när jag talar om en Republik, den Nya Republiken. Den, som det skulle vara från början, och den ändrades för att möta behoven hos dem som skulle förslava er, som skulle hålla ner er. Och de har gjort detta till det yttersta av sin förmåga, men även med deras yttersta förmåga, kan de inte övervinna alla de krafter som verkar mot dem. Och dessa Ljus-trupper går mot dem precis nu medan vi pratar. Och de vet vid denna tid att de har förlorat detta krig. De kämpar fortfarande i striderna, de slåss fortfarande med skärmytslingar, eftersom de fortfarande tror att de kommer räddas i sista stund, att de kommer flyttas ut ur denna erfarenhet här och flyttas in i sitt nirvana, deras himmel, vad man nu skulle kunna kalla det. De förväntar sig fortfarande detta och det är därför de fortsätter att hänga kvar, men de vet att det är ett hopplöst fall, djupt inne vet de detta. Och de har fått många chanser att vända om till Ljuset, att ändra sig, att gå in i en nyare förståelse av att vara i Ljuset, precis som förr. Så ni ser, alla dessa som ni kallar era fiender nu kommer ni en dag att kalla vän och bror. Och andra dagar i det förflutna, bortom, innan detta, kallade ni de er vän och er bror och er syster.

Så vet att alla dessa saker som händer nu, alla dessa saker som förändras, är förutbestämda. De är en del av denna stora orkestrering som Sananda har sagt. Och denna nya Republik är inpå er nu, liksom de välsignelser som ni har hört så mycket om, med de olika valutaväxlingarna. De av er som har valutan, ni kommer att vara en god springare vid den tiden för att växla den, och komma till en situation av balans, inte till en situation av omedelbar rikedom, inte till en situation av att bli en omedelbar miljonär, även om vissa av er kommer bli det. Men det är inte målet – målet är att åstadkomma balans. Och alla ni arbetar i detta sammanhang för att föra denna balans framåt och ni är mycket nära det nu. Frisläppandet kommer, frisläppandet kommer snart att meddelas på ett antal olika sätt. Och er Republik, den står nu – den gäller nu – men det har ännu inte tillkännagivits för allmänheten här i landet. Och er NESARA – Nationell Ekonomisk Säkerhets- och Reformations-Lag – har ännu inte tillkännagivits, men den finns där och är redo att rulla ut. Och när den rullar ut kommer allt i ert liv att förändras. Ni kommer att få en helt annan förståelse av ert liv och ni kommer att gå ut ur illusionen som har skapats här, och att ni har varit en del i att skapa denna illusion. Även om ni har gjort det på ett mer omedvetet plan, har ni varit en del av detta, och många i era tidigare liv, många av era tidigare liv, har ni varit en del i att skapa denna illusion också.

Eftersom det var nödvändigt, det var nödvändigt vid den tiden och det är nödvändigt ända till nu, men mycket snart kommer den att befrias och ni kommer att röra er genom slöjan eller så kommer slöjan att falla helt. Den skingras nu; många av er upptäcker att ni har möjlighet att se mer och mer genom slöjan nu. Ni får de glimtar som det har talats om på många olika sätt. Ni ser på himlen och ni ser en annan himmel nu, ni tittar på solen och ni ser en annan sol, ni tittar på stjärnorna och ni ser blinkningar i stjärnorna som säger ”de är skepp” ni ser dessa saker. Det är på riktigt. Ni känner atmosfären förändras, ni känner klimatet förändras, ni känner energin förändras. Allt detta är en del av denna stora orkestrering och Uppstigningsprocess.

Så ha tålamod bara lite till, allt håller på att skifta och det är ett stort skifte som kommer. Det kommer att bli några mindre förändringar, men det blir ett stort skifte, det som ni kallar ”Händelsen”. Det finns de händelser som leder till denna, men den stora ”Händelsen” är inte långt borta och den kommer att kulminera någonstans runt tiden för denna sommar, sommaren 2016. Den kommer att föras in av den tredje vågen och den tredje vågen kommer att leda till de olika händelserna och ”Händelsen”, som ni förstår den, den galaktiska puls som kommer att träffa Jorden. Allt detta kommer, allt detta är en del av det nya uttrycket som Väktaren av den Nya Befrielsen kallar ”efter gryningen”. Ni närmar er den ”efter gryningen” nu så, som jag säger, ha tålamod lite till. Jag kommer att släppa denna kanal nu till en annan som kommer att dela en annan del av detta uttryck som äger rum. All min frid och kärlek är med er alla. Jag är Saint Germain.

www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...