Saint Germain and OWS via James McConnell, 11 april, 2021

SAINT GERMAIN (kanaliserad av James McConnell)

Jag är Saint Germain. Jag är här denna gång, precis som varje gång vi träffas, för att fortsätta detta uttryck.

Detta uttryck för kärlek, detta uttryck för enhet. Detta uttryck av den Violetta Flamman som återigen har givits till människans medvetande.

För länge sedan höll vi alla denna Violetta Flamma inom oss. Och vi visste om dess existens. Vi visste om dess koppling till alltet, till enhetsmedvetandet. Men vi förlorade det. Vi, det ”kollektiva vi” av människan här på denna planet, för att uppleva den här tredimensionella illusionen. Vi visste om den kopplingen. Och vi släppte den medvetet så att spelet kunde börja, spelet som fortfarande än idag pågår.

Men detta spel har förlorat sin glans. Eller snarare, de som kontrollerade spelet har förlorat kontrollen över det, även om ni kanske inte vet det ännu eftersom det fortfarande händer många saker bakom kulisserna.

Men alla de saker som händer bakom kulisserna nu, för med sig förändringarna på den här planeten och tar er ur illusionen och tar bort slöjan. Slöjan som i grund och botten aldrig funnits till att börja med. Den finns bara i er tankeprocess, i er programmerade process.

Men när er programmering ändras kommer slöjan att försvinna mer och mer. Det är dit ni är på väg just nu, i denna stund. Ni kommer till det nya högre uttrycket inom er själva och känner mer och mer de högre vibrationerna inom er, ni till och med börjar förstå vad vibrationer är. Vad högre existens är. Eftersom dessa minnen återvänder till er. Kanske inte på en medveten nivå, men helt klart på en omedveten nivå, och på den undermedvetna nivån finns minnena. Och de styr era liv nu.

Era Högre Själv återansluter med er alla nu på ett eller annat sätt, hos vissa mer än andra. Men ert Högre Själv har återtagit kontrollen. Detta betyder inte att ni inte har kontroll över er själva, era känslor och handlingar. Den kontrollen har ni alltid. Ni, det medvetet medvetna jaget, har alltid den kontrollen. Den kommer aldrig att tas ifrån er. Ni har alltid ett fritt val.

Men ert Högre Själv blir mer och mer en del av det fria valet. Och det är vad som händer nu över hela planeten, när Ljusarbetarnas Samhälle har vaknat. De som inte ingår i det håller på att bli en del av det, och de vaknar upp mer och mer.

Och dessa mörka krafter har fortsatt att försöka hålla sig fast, hålla fast vid allt de har känt till, allt de förberett sig för. De tappar den kontrollen mer och mer, snabbare och snabbare. Men om ni tittar på det genom illusionen i den tredje dimensionen, ja, då verkar de fortfarande ha kontroll. Men när ni kan glida ur den, gå bortom den tredimensionella illusionen, höja vibrationerna, upp i den högre fjärde eller till och med den femte dimensionen och bortom, i samma stund så vet ni att de inte längre har någon kontroll alls. Och det är det vi uppfattar från skeppen. Det är det vi nu ser från högre vibrationsfrekvenser. Vi ser att de inte längre har någon kontroll alls.

Den enda kontroll de har finns inom illusionen. Genom programmering och med hjälp av propaganda, fortsätter de att tro och hoppas på att de kan hålla er kvar. Men även de vet på en djupare nivå, att de har förlorat striden. De har till och med förlorat kriget, om ni föredrar att kalla det så. Det är det ondas krig mot det goda, det mörka mot det ljusa.

Men som ni väl vet så kan mörker aldrig uppsluka ljus. Ljuset kommer alltid att lysa igenom, kommer alltid att lysa igenom vilket mörker som helst. Oavsett vilken planet det är, oavsett vilken galax det är, så kommer ljuset alltid att lysa igenom mörkret.

Och det var så skapelsen började. För det var ljus. Och ljuset strålade fram genom mörkret som vid den tiden var en omanifesterad skapelse. Ljuset sken genom mörkret, precis som det gör nu.

När skapelsen fortsätter är ni på samma gång skaparna och de som skapats. Som skapare, skapa det ni vill i ert liv, ögonblick för ögonblick, tanke för tanke, skapa den nya världen, den nya Gyllene Åldern på Gaia. Skapa det nu under varje ögonblick när ni fortsätter framåt. Om ni gör det, ni som det ”kollektiva ni”, så kommer allt ni skapar att lysa fram igenom mörkret, och vara den skapelsen som för evigt kommer att finnas på denna planet, inom detta solsystem och inom denna galax.

Jag är Saint Germain, och jag lämnar er nu i kärlek, frid, harmoni och enighet. Och den Violetta Flamman fortsätter att rensa bort all gammal programmering. Släpp den. Lämna alla gamla minnen bakom er. De har inte längre någon kontroll över er. Och att ni istället för de gamla minnena, känner närvaron av nuet. Känn närvaron av Jag är-medvetandet inom er.

EN SOM TJÄNAR (OWS) (kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En som tjänar här. Shoshanna är här.

Och vi ber er snälla, om ni inte ska tala nu, vänligen stäng av era telefoner. Det blir väldigt svårt, särskilt för James, att få igång processen med kanalisering, eftersom de stör energin. Så snälla, nu och framöver, håll alltid era telefoner avstängda så att inget avbrott sker. Tack, vi skulle uppskatta det.

Nu är vi redo för era frågor om ni har några. Vi har inget specifikt meddelande utöver St. Germains, för det var ett underbart meddelande. Så vi är redo för era frågor.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: En fråga om det ni just sagt om telefonerna. Kan inte arrangören av konferensen stänga av alla?

OWS: Det måste ni ta med arrangören, den vi känner till som ”Moses.” Han är den som kan ta kontroll över detta. Men det är än mer viktigt för de av er som deltar i dessa samtal, att ni själva har koll. Ni kan alla göra det. Ni har en knapp på era telefoner, eller hur? Ni trycker helt enkelt på knappen för att bli ljudlösa. Så enkelt är det, eller hur?

Gäst: Ja. Jag gör alltid det.

OWS: Vi ber att alla själva tar kontrollen över det från och med nu, för det tror vi skulle lösa problemet. Okej?

Gäst: Okej. Kan jag ställa några fler frågor?

OWS: Ja varsågod.

Gäst: Kan ni vägleda oss i hur vi kan använda telepati?

OWS: Det är något ni redan har vägletts för att kunna använda. Era Högre Själv och de olika guiderna som arbetar med er, gör redan allt de kan för att tränga igenom, förlåt uttrycket här, de tjocka skallar som många av er har, som inte låter kommunikationen tränga igenom. Ni behöver lära er att stilla tankarna. Om ni kunde lära er att tysta tjattret inom er, så skulle det öppna upp för den telepatiska kommunikationen från era guider. Och genom erfarenheten av att telepatiskt arbeta med era guider, skulle ni också lära er att arbeta telepatiskt med era bröder och systrar här på denna planet, förstår du? Shoshanna, har du något du kan lägga till här?

Shoshanna: (JoAnna’s Högre Själv, kanaliserad av JoAnna McConnell)

Vi kan dela med oss. Vi vill dela med oss ​​av detta. Får vi det, Kära Bror?

Gäst: Som alltid, ja.

Shoshanna: Kära Bror, hur stor är din önskan att bli telepatisk?

Gäst: Oerhörd.

Shoshanna: Då kommer vi att ge dig verktygen för det, så får vi se om du kan ta det till dig, förstår du.

För att stärka din redan givna förmåga för telepati (alla har detta verktyg) så måste du sluta prata. Om du väljer att sluta prata, slutar använda din röst under en vecka eller så, så hittar du sätt att kommunicera då du inte behöver tala. Och du kommer att upptäcka att du kommunicerar dina tankar med andra omkring dig, och de kommer att plocka upp dem förstår du. Men detta kräver att du inte talar. Och eftersom människor använder sina röster för att kommunicera (eller tror att de kommunicerar), så försvagas det telepatiska verktyget ni redan har. Verkar det vettigt, Kära Bror?

GÄST: Ärligt talat, nej.

Shoshanna: Vi förstår inte.

Gäst: Jag förstår inte heller. Om jag inte talar så kommunicerar jag inte med någon, oavsett om jag använder min röst eller mina tankar.

Shoshanna: Kära Bror, du kommunicerar alltid.

Gäst: Ja.

Shoshanna: Kära Bror, som människor erbjuder ni konstant en vibration av kommunikation.

Vi kan ge dig ett exempel på detta. Om du befinner dig i ett rum där det tidigare varit mycket argumenterande, så kommer du att känna en dissonans. Du kommer att känna att något är fel. Det beror på att du telepatiskt plockar upp det som hänt i rummet, förstår du.

Det du måste förstå är att talet egentligen inte är en form av kommunikation. Det är en sorts förmedling av något som du tror att de andra förstår, och de kanske gör det.

Den sanna kontakten av kommunikation kommer från många olika källor, den inkluderar vibrationer, ögonkontakt, vibrerande tankar, kroppsrörelser – detta är alla former av kommunikation. Du måste bredda din förståelse och din vy över vad kommunikation är för att införliva telepatin, och inte vara så specifik med att din röst är enda sättet du kan kommunicera på. Namaste.

OWS: Vi vill då tillägga, att de som använder sig i av filosofierna från Fjärran Östern, hinduerna, i Tibet och Kina och andra platser, när de genomgår utbildning som lärjungar (chelas) hos en Mästare, då blir de uppmanade att göra exakt så som Shoshanna säger, att inte tala för att lära sig att kommunicera telepatiskt med de som finns där.

En del av deras träning är att vara tysta. Tysta, inte tala, inte ens tänka för den delen heller eftersom de stillar sinnet. Så de lär sig att inte bara tysta rösten utan också att stilla sinnet.

Och när detta sker så tar de sig bortom det uttrycket, då blir de mer öppna för telepatisk kommunikation och finner att det inte bara är lättare att göra, utan också ger mycket mer tillfredsställelse av att förstå vad någon annan tänker, och genom att den andra förstår vad du tänker. Detta för att kunna kommunicera fullt ut, som Shoshanna sagt, förstår du? Förstår du det här?

Gäst: Jag förstår processen. Men hur man kan gå tillväga i det vanliga livet vet jag inte.

OWS: Inga men. Det finns inga men, Kära Du. Det du behöver göra är att helt enkelt göra det när du kan. Vi vet att du har ditt dagliga livsschema, och att det kan vara svårt. Men avsätt lite tid för att göra det. Timmar. Minuter till och med. Vad som än krävs. Hitta tid att stilla sinnet. Det här är det varje barn måste göra, inklusive James, här. JoAnna också, eller Shoshanna. De var tvungna att lära sig att stilla sitt tjattrande sinne. Och det är det du behöver göra. Om du vill bli telepatisk, stilla sinnet: både din röst och tankarna. När du kan göra det kommer nya världar av uttryck att öppnas för dig. Okej? Det är allt vi kan ge dig om detta nu.

Gäst: Tack.

OWS: Ja. Finns det andra frågor här?

Gäst: Ja, jag vill ställa en fråga, snälla?

OWS: Ja.

Gäst: Jag tror att jag vet svaren, men ibland måste jag få det bekräftat. Men det är väl det vi kommer att göra i den femte dimensionen, att bara tala telepatiskt. Är det inte så?

OWS: Inte helt, för det skulle vara svårt för dig att gå från, som James gillar att säga, ”0 till 100 på två sekunder.” Du kommer inte att kunna göra det, för du har använt din röst hela ditt liv. Men du kommer att bli mer och mer van vid att använda telepatisk kommunikation. Och helt klart, när du möter dina bröder och systrar från himlen, så kommer du verkligen att behöva använda telepatisk kommunikation. Och om du inte redan vet hur du gör det, så kommer du att lära dig genom dessa erfarenheter. Okej?

Gäst: Jag gör det med min käraste. Vi talar på det sättet. Men det tog mig ett tag att veta om det kom från hans eller mitt sinne. Därför tog det ett tag. Men det kan jag förstå. Det kommer säkert att finnas många saker som vi inte kommer att hoppa in i direkt. Som det här med sömnen – vi behöver inte sova där. Men om vi är vana vid att sova här, så måste vi väl sova en dag eller två, ett tag?

OWS: Först och främst så finns det inget ”där.” Du kommer redan att vara där. Det är inte en plats du ska till. Och då kommer du att kräva mindre och mindre sömn, mindre och mindre kroppsintag så långt det gäller livsmedel och sådana saker. Det kommer att bli mer så att om din kropp ber om det, så kommer du att göra det. Om den inte ber om det så kommer du inte att göra det. Så det kommer att kunna gå dagar och åter dagar, ibland till och med veckor, när du inte behöver sova eller ens äta.

Gäst: Åh, okej. Men om vi vill äta och inte har den solida fysiska kroppen längre. Hur är maten? Skapar vi den?

OWS: Långt utöver det du tänker på som fantastiskt i din värld. Långt utöver det. Tänk dig den mest underbara måltid du kan inta, men utan att få någon påverkan av den. Tänk dig det. Förstår du det här? Ingen negativ påverkan, säger vi.

Gäst: Okej, låt oss säga att någon vill ha en öl. Då kan man skapa en öl, men kanske inte med den skadliga delen i den som vi har här.

OWS: Det är korrekt. Även Saint Germain älskar fortfarande sitt vin.

Gäst: (skrattar) Han är underbar! Jag kan se honom nu! Så tack så mycket för att ni har svarat på mina frågor. Namaste.

OWS: Ja. Shoshanna, har du något att lägga till?

Shoshanna: Det har vi, om du önskar det Kära syster. Får vi det?

Gäst: Ja. Jag skulle älska det. Tack.

Shoshanna: Kära syster, det som är svårt för de flesta är att tänka på en annan dimension, som de inte riktigt har upplevt. Så man tänker på det i fysiska termer, förstår du.

Allt du beskriver är mekanismer för den fysiska kroppen. Så när vi tänker på en annan dimension som den fjärde, eller femte, eller sjätte eller sjunde dimensionen, då baserar vi det på hur vi upplever det i den tredje dimensionen, men så är det inte alls.

Det du finner på en annan dimension, såsom i den femte dimensionen, är att det först och främst är en upplevelse, förstår du. Så om du vill äta en måltid som är din favorit i den tredje dimensionen, så blir den i den femte dimensionen en upplevelse av måltiden. Du kommer att känna, du kommer att känna glädjen, du kommer att känna tillfredsställelsen, du kommer att känna upprymdheten över måltiden utan att äta den! Verkar det vettigt, Kära Syster?

Gäst: Ja. Blir det något avfall? Eller tar kroppen upp allt vi äter?

Shoshanna: Kära Syster, du kommer inte äta den. Du kommer att uppleva en måltid, inte äta den. Du kommer att få smakerna som kommer med den tredimensionella upplevelsen, i den femte dimensionen. Du konsumerar inget. Du upplever en måltid baserad på allt det bästa du känner till i den tredje dimensionen när du äter en måltid, förstår du. Det är svårt att förklara, men det handlar inte om konsumtion i den femte dimensionen, det är en upplevelse.

Gäst: Åh, jag förstår. Okej jag förstår. Tack.

OWS: Och vi tillägger här att du fortfarande kommer att ha en kropp. Den kommer bara inte att vara så fysisk som din nuvarande kropp är. Det blir en lättare kropp.

Gäst: Det är så vår kropp förändras nu.

OWS: Det är korrekt.

Gäst: Som jag säger till er, så känner jag mig lättare. Jag känner inte ens att mina fötter berör marken längre. Det är som om jag svävar.

OWS: Ja.

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Finns det några andra frågor här?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: David Hawkins var en berömd doktor, fysiker. Han har skrivit böcker; en hette Power Versus Force. Och han utvecklade ett diagram över skalära frekvenser för saker och människor, såsom upplysning 1000 och hela vägen ner till 1, med rädsla, sorg eller något sådant. Och så har jag tittat på en serie YouTube-videor från Sasha Stone, där de beräknar alla dessa olika frekvenser av saker, människor, Uppstigna Mästare och Moderna-vaccinet. Moderna-vaccinet var 20, vilket var mycket, mycket lågt. Jag ville veta om skalära frekvenser är en korrekt vetenskap för saker och människor?

OWS: Mycket så. Du kommer att uppleva mer och mer av dessa idéer med frekvens. Redan nu börjar fler av er förstå frekvens och vibrationer, mycket mer än då man ser tillbaka, säg för tio år sedan, och vad ni visste om det då. Du kanske har sett en början av det i några av era filmer och sådana saker, men du såg det då som science fiction.

Nu ser du samma saker, och de är inte längre science fiction; de är nu vetenskapliga fakta. Och frekvens kommer att bli så mycket mer än vad den varit fram till nu.

Vetenskapen kommer till detta. Men andlig vetenskap är vad framtiden medför. Det är allt vi kan säga om det.

Shoshanna: Vi vill dela.

OWS: Ja.

Shoshanna: Vi vill dela, Kära Syster, får vi det?

Gäst: Ja, varsågod.

Shoshanna: Individen som har skapat denna teori är väldigt analytisk och mycket intonad till sina dimensionella frekvenser.

Tanken här är att använda instrument för att mäta ett föremåls vibrationer och frekvens med avseende på om det har något att bidra med för människan, förstår du, om det är bra för den mänskliga vibrationen. Om den resonerar med människans vibrationer, förstår du.

Så om det vaccin du talar om är, säg 20, då kommer det inte att orsaka några problem, förstår du. Så fungerar det. Det matchar frekvenserna, förstår du. Så när du har en högre frekvens, så kan det som har en lägre frekvens, inte resonera med dig, förstår du. Det kan inte komma in i din frekvens om du inte sänker den, förstår du.

Det som i slutändan kommer att hända, är att du som varelse kommer att kunna mäta frekvenser av andra saker och dig själv, utan instrument. Du kommer själv att bli instrumentet för frekvensen. Namaste.

Gäst: Så, snabbt då, Alejandro och hans fru har utvecklat detta system för att testa dessa frekvenser som David Hawkins utvecklat, är deras apparater någorlunda exakta i sina värden?

Shoshanna: Kära syster, de är så exakta de kan vara, med tanke på det de vet. När kunskapen expanderar kommer noggrannheten att expandera. Verkar det vettigt?

Gäst: Ja det gör det. Tack.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor här?

Gäst: Jag har en snabb fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag ville fråga om Quantum Financial System. Enligt vad jag förstår så är det redo att köras igång, att det är bara en fråga om att Startknappen Andligt ska slås på, om jag har rätt. Kan ni vidareutveckla det lite?

OWS: Det vi kan säga är att det du säger stämmer. Det är redo att starta på ett enda ögonblick, genom att strömbrytaren slås på eller vad det än kan vara. Det finns där. Det är redo. Det behöver bara implementeras. När vibrationen, inte tiden, utan vibrationsfrekvensen, är rätt för den. Vi kan inte säga mer om det just nu. För om vi gjorde det, skulle vi göra förutsägelser och som ni vet så kommer vi inte att göra det. Vi ger er potentialer och möjligheter. Men potentialen och möjligheten att Quantum Financial System slås på, är mycket, mycket stor just nu. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill dela. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja varsågod.

Shoshanna: Kära Syster, vi kommer att ställa en fråga om vi får. Varför önskar du att Quantum Financial System implementeras? Varför önskar du det?

Gäst: Jag skulle gärna se att de humanitära projekten rullar ut. Det är nr 1. Nej 2. Jag har beslut att göra om saker som jag är mitt inne i, och jag tvekar om hur jag ska göra – ska jag vänta, ska jag inte vänta, sådana saker.

Shoshanna: Kära Syster, vi fortsätter, om vi får.

Gäst: Visst.

Shoshanna: Får vi fortsätta?

Gäst: Absolut, snälla, ja.

Shoshanna: Kära syster, för att gå vidare med en ny idé så måste det finnas de som tar den till sig, förstår du. Man måste vara kristallklar om varför den här nya idén eller den här nya processen ska ske. Ju tydligare människorna är, desto snabbare kommer det att manifesteras. Det är därför vi frågar, förstår du. När man bara önskar något och inte vet varför man önskar det, eller vad det förmodade resultatet kommer att bli, så manifesterar det sig inte. Det är mycket viktigt att alla som önskar att Quantum Financial System implementeras, förstår varför de vill det.

Nu kommer vi att säga att det aldrig finns någon anledning att tveka. Det spelar ingen roll vilket system som finns på plats. Det spelar ingen roll vad du arbetar med. Det spelar ingen roll om du har en dollar eller en guldtacka, det är din tveksamhet som gör att rörelsen och medvetandet inte sker, förstår du. Allt är rörelse i medvetandet, vare sig det gäller en dollarsedel eller en guldtacka. Det representerar en rörelse i medvetandet. Så när du tvekar att gå framåt, så tvekar du att röra dig i medvetandet, om det alls verkar vettigt. Vi försöker verkligen förklara hur vi tänker här.

Så nu måste du fatta ett beslut om att gå vidare på det ena eller det andra sättet, att stanna eller gå framåt. Det finns inget mitt emellan, förstår du. Det är vad du måste göra.

Och dessutom så fortsätter de humanitära projekten ändå. Det finns många humanitärer på planeten som använder dollar för att gå vidare med humanitära projekt. Du och alla andra som är sanna humanitärer, väntar inte på att något ska inträffa för att de ska gå framåt. Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor nu innan vi tar e-postfrågorna och sedan släpper kanalen? Då är vi redo för era e-postfrågor.

Gäst: Ja tack, En Som Tjänar. Den första frågan är: om vi har hjälp av våra Högre Själv, varför behöver vi då hjälp från Uppstigna Mästare och Galaktiker?

OWS: Först och främst är tanken om att ”behöva” inte riktigt korrekt. Du behöver dem inte. Ni behöver bara er själva. Det är därför vi har sagt många gånger, ”ni är de ni har väntat på.” Ni väntar inte på Galaktikerna. Ni väntar inte på de Uppstigna. Ni väntar bara på er själva.

Och när ni vet det, när ni fortsätter att stiga i vibrationsfrekvens (och det är vad det här handlar om – igen, det handlar inte om timing, det handlar om frekvens), när ni fortsätter att stiga i frekvens, då kommer ni närmare och närmare oss och Galaktikerna och Agarterna, för att kunna få deras hjälp. För nu gör ni det själva. Ni förstår, de kan inte göra det åt er. De kan bara göra det tillsammans med er. Och det är vad som händer. Och era Högre Själv finns där för att styra hela processen som ett kollektiv. Alla Högre Själv som ett kollektiv på denna planet finns här, för att fortsätta styra processen. Men igen, de kan inte göra det åt er, det medvetna vetande självet, övervakar det hela, så att säga. Okej? Så det är en kombination av alla, var och en som arbetar tillsammans. Era Högre Själv arbetar med er, och det gör också Galaktikerna och Agarterna, och vi, de Uppstigna Varelserna. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill dela om detta. Ni har gett ett fullständigt svar, men vi vill lägga till ett perspektiv. Perspektivet är att allt är ett, och allt är kollektivt.

Det är som om du frågar varför ett barn behöver en matematiklärare? Varför gör inte barnet bara matte? Eftersom matematikläraren har den kunskap som den kan ge till barnet, förstår du. Men allt är ett. Läraren kan inte förmedla kunskapen i matematik till eleven, om eleven inte fanns. Och eleven kan inte lära sig av läraren om läraren inte fanns, förstår du.

Allt är i samklang. Det Högre Självet arrangerar riktningen för det som den lägre varelsen ber att få, förstår du. Om du vill hitta information från en Galaktisk varelse som har en kunskap du vill få tillgång till, så kommer det Högre Självet att ordna det åt dig, förstår du. Allt är ett. Allt är cirkulärt. Det går bara runt, och runt, och runt, förstår du. Men vi är alla ett. Det behöver inte nödvändigtvis vara vårt Högre Själv som vägleder dig. Det Högre Självet guidar dig för att hitta kunskapen från varelsen som har den, förstår du. Namaste.

OWS: Underbart. Underbar förklaring. Och vi är redo för nästa e-postfråga.

Gäst: Ja tack. Den andra frågan är: Kommer Q snart tillbaka, eller har den informationskällan lämnat oss?

OWS: Först och främst, Q, som du säger, lämnade oss aldrig. Det blir ingen återkomst, för han/ de lämnade oss aldrig. De finns fortfarande kvar. De arbetar fortfarande bakom kulisserna.

Frågan tror vi emellertid är: kommer Q-drops att återvända? Det kan vi inte ge dig något direkt svar på just nu, för vibrationsfrekvensen har inte kommit för det ännu.

Tillbaka till 2017, 2018, när Q först kom in på scenen, då var vibrationen vid tidpunkten optimal för att detta nya uttryck av medvetande skulle kunna spridas. Och det kom till en punkt då detta inte behövde fortsätta.

Men när tiderna framöver kommer, kan mycket väl Q-uttrycket återinföras igen. Men den här gången kommer det att baseras på den högre vibrationsfrekvensen, och de som arbetar i den frekvensen, de från president Trump och andra som är en del av detta fortsatta uttryck. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi har inget att tillägga.

OWS: Mycket bra. Då är vi klara med frågorna. Har du något du vill tillägga så här i slutet, Shoshanna?

Shoshanna: Vi kommer att dela det här. Vi vill dela med oss ​​om att alla måste fortsätta att gå framåt i medvetandet på alla sätt de kan, och att förstå sig själva framför allt annat. Att förstå vilka de är, í vilken riktning man behöver gå och inte så mycket se till vilken riktning någon annan tar, förstår ni. Det är helt upp till er själva att förbättra ert eget medvetande. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och vi lägger bara till i det Shoshanna säger här, fortsätt bara att vara sanna mot er själva, oavsett vad det är. Hitta bara uttrycket inom er själva och fortsätt vara det uttrycket. Var alltid er själva, oavsett vad. Oavsett vilka hinder som än kommer framför er, var er själva i det. Okej?

Shanti. Frid vare med er. Vara den enda.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.
If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.
”Believing is seeing!”

Du gillar kanske också...