En som tjänar via James McConnell, 26 februari 2017

En som tjänar via James McConnell, 26 februari 2017

 

 

“En som tjänar”

Hälsningar till er. Här är vi igen utan vår kompanjon “Ashira”, men vi gör så gott vi kan för att svara på frågor, men innan vi gör det, vet att mycket kommer att hända så som “Sananda” har sagt. Många av er känner djupt inom er att förändringar är på väg. Förändringarna sker omkring och inom er och har pågått under en längre tid.

Ni går igenom en utvecklingsprocess och är nu i slutet på processen. Snarare ett slut och en början på samma gång. Som “Sananda” har sagt, många saker är på rätt plats och i rätt tid för att börja bli synliga. Saker som har hållits i mörker kommer ut i ljuset. Ni är ljuset så det kommer till er. OK?

Har ni frågor till “En Som Tjänar”?

Fråga: Är Sue OK?

Vi kan säga att Sue har svårigheter inom många områden. Vi kan inte gå in på detaljer, men ibland är det en utmaning för henne. Många av er har gått igenom svårigheter under denna Uppstignings Process. Vet att det finns en anledning, allt för ändamålet. Syftet är bortom er vetskap, men det är för ett ändamål, likväl. Allt är iscensatt, som det behöver vara. Det innebär inte att det inte skulle vara en bra idé att titta in till henne och se om allt är ok med henne. OK?

Fråga: Jag ser bilder över mina väggar innan jag går till sängs och därefter. Vad är det som händer?

Herregud! Vi tror att du vet vad som händer. Det har pågått ett tag nu. Du måste lita på dig själv och ditt högre jag för vägledning. Som någon nämnde tidigare, det är en glimt bortom slöjan som förtunnas.

Det händer väldigt mycket. Ni upplever mer och mer, inte bara den som ställer frågan, men alla ni upplever många olika förskjutningar av medvetande, när ni ser genom slöjan. Detta har sagts många gånger. De som har ögon att se och öron att höra. Detta är vad det handlar om. Ni har ögon att se med och öron till att höra med. Så lita på er själv att det inte är en hägring, en del av en illusion. Ni rör er genom slöjan och ser bortom den.

Vid något tillfälle, när det händer, kommer slöjan att vara borta. Då kommer det att bli en stor förändring i medvetandet. Eftersom ni måste förstå att ni har levt många liv med denna slöja och inte kunna se igenom den. Ibland kunde ni kanske se igenom små hål, men de kunde stängas direkt. Nu har hålen blivit större och större eftersom slöjan förtunnas. Vilket gör att ni kommer att ha många, många fler liknande upplevelser. Se saker, som andra inte kan se eller inte är medvetna om. Detta är i termer av att titta på himlen och se rymdskepp. Ni kan nu se ett rymdskepp. Många av er kan titta upp och se ett rymdskepp medan en som står bredvid er inte vet vad ni talar om. “Titta på rymdskeppet där uppe!” Och de skulle inte veta vad ni pratar om. “Du är galen! Det finns ingenting där! “Förstår ni? Det förekommer mycket och mycket förändras hos er alla.

Fråga: Jag ser säkert detta i mitt sovrum, men det händer inte någon annanstans. Försvinner det?

Du förlorar inte det, du vinner det.

Fråga: Finns det något samband mellan kollektiv meditation och enskilda meditationer?

Ja och ja. Det händer så många saker, när ni gör en guidade typ av meditation, vänligen förstå att James använder ord, men vi skickar bilderna. Han tar emot bilder och skapar ord ur dessa. Så det guidas mycket den mesta tiden här. Vet att allt sker när det behövs och de flesta av era visualiserings processer, som ett kollektivt medvetande, oavsett om det är en grupp eller flera grupper samtidigt, precis som denna globala meditation var ett kollektivt medvetande i hela världen, som hördes här. Detta har en stor inverkan på det område, som vi talar om. OK?

Fråga: Påverkar detta förtunningen av slöjan?

Ja. Självklart. Inte bara denna meditation utan alla de vi under en tid har gjort ger ett sådant resultat. Förstå att det finns en stor slöja som alla är medvetna om, men det finns också en individuell slöja för var och en. Många är inte medvetna om detta. Så ni förtunnar definitivt slöjan omkring er. Det är individen, ni. OK? Den större slöjan kommer att försvinna. Den förtunnas och den kommer att försvinna helt. Vid denna tidpunkt sker övergången som vi talar om. Då kommer hela illusionen att vara borta. Det verkar, som om det sker över en natt. Det kommer att lämna er andlösa, eftersom många inte kommer att förstå. Ni kommer att förstå att ni har arbetat er igenom detta. Vi har förberett er för just denna händelse. För många kommer det att vara, som om hela komfortzonen försvinner på ett ögonblick. I många fall kommer de att lämnas utan tröst, eftersom de inte förstår vad som sker. Det är där ni kommer in. Det är där ni kommer in, för ni kan förklara vad som händer. Ni kommer att få en hel del hjälp och mentorskap genom denna process precis som ni redan får. OK?

 

Fråga: Jag hade en intressant upplevelse förra veckan. Första dagen vibrerade min säng. Den andra dagen vibrerade den hårdare och jag såg en film, men hade svårt att se skådespelarna. Den tredje dagen hade jag en liknande erfarenheter och jag kissade på mig. Kan du förklara för mig vad som händer?

I detta fall blir du fullt innesluten i ditt drömtillstånd. Du vet inte om du drömmer eller är vaken. Låt oss säga att din kropp känner behovet av att avlasta sig detta drömtillstånd. Normalt stiger du upp, tar hand om det och går tillbaka till vila.

Det finns tillfällen när du är så djupt involverad i ett drömtillstånd, vilket tar dig bortom drömtillståndet in i en flerdimensionell upplevelse. När du befinner dig i en flerdimensionell upplevelse i så hög grad att du fullt ut deltar i det är kroppen inte ens medveten om dess anslutning till ditt medvetande längre. Förstår du? Så det är vad som händer. Så till vibrationen i sängen, som vi kan relatera till för många fler, som har liknande erfarenheter. Inte så mycket sängvätning för deras del, men av att vara ansluten till Moder Gaia. Många av er kommer att ha erfarenhet av att ha vibrationer liknande en jordbävning, men de som kommer att befinns sig bredvid dig känner inte någonting. Förstår du?

Fråga: Jag bor i Los Angeles och ibland är intensiteten av staden intensiv. Jag har en plats i New Mexico, men jag har fått höra att jag måste stanna här för att vara en Ljusarbetare. Är det i mitt bästa intresse att stanna här eller gå till Santa Fe eller ta fler naturutflykter?

Först av allt, vem är det som sagt att du ska stanna kvar? Jag har haft kanaliseringar med Ärkeänglar. Det är vad vi vill veta. Eftersom alla kanaliseringar, även en kanalisering som denna, är aldrig helt korrekt. Aldrig 100%, kommer aldrig att vara 100%. Det finns tillfällen när det är mer korrekt och när det inte är så. Det beror på att det kommer genom en individs medvetande. När du har kontakt med ditt högre jag, så vet du det. Det är då du kommer att veta vad man ska göra och hur man ska gå vidare och allt detta. Så vi skulle säga till dig att gå in i ett meditativt tillstånd och fråga dig själv och vänta på svar. Svaret kommer inte omedelbart, det kan inte komma i ord eller tankar, men det kommer. Det kan hända i en synkronicitet som händer i nästa dag eller vecka. Det kommer att komma till dig. Måste jag bo i Los Angeles eller skall jag flytta till New Mexico eller vad det nu kan vara. Fråga djupt inom dig själv. Fråga en gång och vänta på svar. Det kommer att komma på många olika sätt. Svaret kommer till dig. OK? Som James har sagt många gånger, ville han “X” markören direkt. “Varför kan du inte bara berätta? Varför spela dessa spel? “Han skulle säga. “Vi spelar inte spel. Vi hjälper er att hjälpa er själv. “Förstår du? Det handlar alltid om att vända sig till sitt högre jag och göra uppkopplingen än en gång. Det är vad hela denna Uppstignings Process handlar om. Det handlar om att ansluta sig till ert högre Guds själv och alla flerdimensionella själv, som ni är. OK?

Fråga: Några råd om hur mycket nyheter vi ska titta på?

Vi kan aldrig säga till någon, titta eller inte. Eller lyssna eller inte. Det är inte vår uppgift. Vi kommer inte att lägga oss i, i den meningen. Känns, som om du går igenom denna process, du plockar upp din medvetenhet på många olika sätt, oavsett om det är en medvetenhet utanför dig själv eller en kombination av det. Allt detta är en del av processen. När du höjer din medvetenhet, blir du medveten om sanningarna därute, du lämnar ditt sömntillstånd och vaknar. När ni är medvetna om detta kommer ni att uppleva många, många förändringar, som blir er erfarenhet. Bli inte känslomässigt bunden till något. Oavsett vilken nyhet det är. Om du hör något, som är särskilt hemskt stäng av. Engagera dig inte i det. Oavsett om det gäller filmer och TV-program och allt annat. Om det skadar dig eller skymmer ditt medvetande är det inte rätt för dig. Om du kan titta på eller lyssna på det utan känslomässig reaktion, vara oengagerad, det är nyckeln. Förbli oengagerad. Som ni har hört många gånger, kommer du inte att kunna gå genom hela Uppstigningen med några bindningar, av denna anledning, därav den fantasifulla världen. OK?

Fråga: Lyckades vi avskärma archons energi under meditationen idag?

Beror på vad du menar framgångsrik. Det är en subjektiv förståelse hur man ser på det. Om du tror att det är framgångsrikt, blir det framgångsrikt. Om du talar i termer av Kollektivt Medvetande, när det gäller att höja frekvenser i hela världen, så hade den ett visst inflytande. Kanske inte riktigt lika mycket, eftersom det inte fanns så mycket drivkraft för att skapa denna meditation. Det fanns bara en person som gav uttryck för detta och ja, allt detta sprids och visas över Internet. Många såg det, men många har blivit desillusionerade av för mycket av detta slag. Denna typ av global meditation hade för flera år sedan lockat många, många fler att vara en del av, medan många andra har skyggat från detta tänkande då det inte ger något resultat. Inget av detta gör någon skillnad. Vi har valuta omvärderingen. Vi har inte den globala valuta omvärderingen. Även massarresteringar har inte hänt ännu, så vad är känslan av det? Många tänker och känner på detta sätt. Så detta skingrar resultaten av en global meditation som denna. Men även om vi vet detta, fanns det en tydlig ökning i medvetandet. De av oss som ser uppifrån eller från en annan synvinkel såg många ljus tändas, som inte har lyst tidigare. Så i den meningen var det mycket lyckat.

Fråga: I flera veckor har jag blivit väckt av ett larm vid 05:30. Jag har kontrollerat alla klockor i huset och har inte hittat någonting någonstans. Jag har använt det som en uppmaning till meditation. Har du några reflektioner?

Dela inte detta med någon där ute eftersom du kommer att bli inlåst. (Skratt) Vi kan också vara roliga. Du har rätt. Detta är ett uppvaknande från ditt Högre Gudssjälv. Ditt Högre Gudssjälv försöker att nå dig. I samband med detta göra något, som du uppmärksammar. Han / hon försöker ansluta till dig. När detta händer och det händer andra på olika sätt, “James” hör en ringande ton i örat, när det är dags att gå inåt. Oavsett vad han gör, impulsen är att släppa vad han håller på med och gå inåt. Lite kortfattat. Han vill då gå fullt in i ett meditations tillstånd, men det betyder inte att det alltid sker. För dig och för alla andra som har liknande erfarenheter, ert Högre Gudssjälv försöker nå er, att ta kontakt med er. Ni måste förstå att vi säger kontakt med er, men ni måste förstå att anslutningen verkligen aldrig har förlorats. Den har bara gått förlorad i er programmering. Den har aldrig riktigt förlorats. Ni har alltid haft denna koppling och kommer alltid att ha denna koppling. Den kommer tillbaka till ert uppvaknande medvetande. OK?

Fråga: Jag har en vän i Hollywood Hills, Ca. Han skickade mig ett foto han tog av en stor drake, ett hantverk omgiven av helikoptrar. Han la upp den på sociala medier, men den togs bort. Jag skickade honom fotot tre gånger för att lägga ut det och alla togs bort. Det togs bort från mina sociala konton där ett ord “stopp” ingår. Vad handlar dessa händelser om?

Visst, vi finner att många här svarar i sina tankar. De försöker att stoppa detta. För att hindra detta från att komma ut, eftersom de, Kabalen, ännu inte är redo för att ett offentliggörande skall ske. Eftersom de vet att när erkännandet av utomjordiskt liv blir officiellt och allt de har gjort blir känt, är de slut. Allt är slut. De kommer in i ljuset och de gillar inte ljuset. Det är som era vampyrhistorier. De vill inte komma ut i ljuset. De gillar mörkret och behöver mörkret. Detta är Kabalen. De behöver vara i mörkret/ det dolda, men nu är de mycket offentliga. Även era TV-program och filmer känner till dem. För flera år sedan användes inte ordet Illuminati. Folk var rädda för att säga det ordet, men nu är folk inte rädda längre. Det kommer ut i det offentliga. En del av den fortsatta processen är att hindra sanningen att komma ut; hålla sig kvar i det gamla paradigmet. Det är allt de vet och kan. När dessa sanningar kommer ut i ljuset är de helt färdiga. De försöker hålla ut så länge de kan. Ni vet att på grund av Internet och allt annat är det en omöjlig uppgift. Ni kan publicera det och det kan tas bort, men någonstans finns det någon som har det och kan skicka ut det till alla. De kan inte stoppa det helt. De kan bara försöka. OK?

Vi vill säga att vid nästa möte när ni kommer tillsammans med Anne kommer mycket information kommer att delas. Vi kan inte ge exakta tidsramar eller moment, men så många saker är precis på gränsen till att bli offentliga. Många sanningar kommer att avslöjas inom kort. “Sananda” kommer att vara med er och någon annan, James känner inte till detta ännu. Det kommer att finnas fler, som kommer att vara med er nästa gång. Förutsatt att allt är bra eftersom Kabalen är mycket medveten om denna grupp. De är medvetna precis, som vi är medvetna. Många i de Galaktiska sfärerna är mycket medvetna om denna grupp. Allt som sker här och alla ni som strävar mot ljuset och sprider ljuset. När en individ eller en grupp sprider ljus, kommer alla de mörka krafterna för att stoppa det. Ni måste förstå, ni är mycket väl skyddade. Ni har ärkeängeln Mikael stående med sitt “sanningens blåa svärd” redo att slå ned alla som försöker ingripa. Samt “Sananda”, de av oss i “En Som Tjänar” och “Ashira” och “Ashtar” … .min Gud vi kan gå på och på. Alla arbetar vi direkt med er och fler kommer ombord i tiden, som kommer. Fler kommer för att ta er till nästa nivå av utbildning. Ni är alla i en träningsprocess och vi är här för att hjälpa er precis som ni hjälper oss. OK? Shanti. Gå i Frid. Var En.

 

You may also like...