KaRa och OWS via James McConnell och Shoshanna, 22 maj 2022

 

KaRa och OWS via James McConnell och Shoshanna, 22 maj 2022

 

KaRa (kanaliserad av James McConnell)

Jag är KaRa. Det är alltid ett nöje att vara här med er på det här sättet, med var och en av er och alla de som lyssnar och läser dessa ord.

För jag kommer med ett budskap till er vid denna tid, ett budskap som ni har väntat på – många av er har det. Ni har hört från olika källor att mycket kommer fram nu. Det kommer från många källor.

Ni talar om avslöjande. Avslöjanden pågår verkligen nu, har gjort det ett tag, men det ”snabbar upp”, för att använda ert uttryckssätt. De blir mer och mer djupgående när sanningarna kommer fram. Och som alltid har det varit för de som kan förstå. Men många, många fler börjar öppna upp för kunna se den nya visionen som kommer fram, visionen som ni har varit medvetna om ett tag.

Och dessa tider förändras, de förändras snabbt nu. Och vi på våra skepp har vakat över hela den här processen, har arbetat med alla de olika råden, de galaktiska råden och vi har till och med anslutit oss till dessa råd på Jorden. Och ja, verkligen, det finns råd här som innefattar många som redan är i ett uppvaknat tillstånd. Vi träffar inte de i er regering som fortfarande vill ha kontroll. Dem träffar vi inte.

Vi träffar de som är redo att gå framåt för att avsluta hela detta program och börja det nya programmet, Gaias Nya Gyllene Ålder. Och vi, vi, har fått en signal. Nej, det är inte helt grönt ljus än. Men det går åt det hållet nu. Och allt är verkligen på gång igen, och vi förbereder oss. Vi förbereder oss för den potentialen och de definitiva möjligheterna som finns precis där framför er nu, eftersom signalen har kommit för att vara i beredskap.

Var vaksamma, för närhelst kabalen, de mörka krafterna försöker göra något som leder till massförstörelse eller massavfolkning på denna planet, då är vi redo att kliva fram. De kan inte fortsätta med sin plan. Det är inte tillåtet. Det är inte tillåtet av Skaparen själv. Det är inte möjligt.

För de är en döende ras vid det här laget. De som skulle ha kontroll här, de som skulle fortsätta på 3D-tidslinjen är en döende ras. Inte det som ni menar med död, utan att dö i termer av att gå vidare.

Så allt håller på att etableras och förberedas, och har gjort det ett tag. Och vi är redo för nästa fas i er utveckling. Och er utveckling är på väg att ta ett gigantiskt kliv.

Vi har stått bredvid och tittat på, och förberett oss i många, många avseenden, och igen, träffats i många rådsmöten under åren här, även under tiden fram till denna punkt. Men vi har varit redo och är redo att på ett ögonblick gå vidare till nästa fas som håller på att starta nu. Och den fasen kommer att ta er längre än många av er kunnat föreställa sig. Några av er har föreställt sig detta, några av er har hört detta från många källor. Men inte ens i era vildaste drömmar kan ni föreställa er vad som är på väg att hända.

Det är allt jag kan säga för närvarande, för sekretess krävs fortfarande i många avseenden. För vi kan inte öppna vår hand helt, även om kabalen och de mörka krafterna har gjort det totalt.

Ha bara tålamod lite till, för saker och ting är verkligen på väg att hetta till. Och ni kommer att se det med era egna ögon, era fysiska ögon, ni och många, många andra över hela planeten, hela befolkningen kommer att kunna se det ni har känt till ganska länge nu. Det kommer. Låt bara processen spela ut.

Jag är KaRa, och jag lämnar er nu i frid, kärlek och enhet. Och vet att snart är ni redo att ta emot oss, att ta emot våra hjälpande händer, att fatta våra utsträckta händer, och omfamna de sedan länge förlorade bröderna och systrarna, som är här för att vara med er.

 

EN SOM TJÄNAR (OWS) (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, mani, padme, hum, hum, hum. Hälsningar till er!

En Som Tjänar här, och Shoshanna är här. Och vi är redo att fortsätta vår rock and roll, fortsätta att föra hela processen framåt, eftersom vi har arbetat flitigt med er alla. Och när vi säger er alla, så menar vi även de utanför denna grupp, utanför detta samtal ni har, vi talar även till de som kommer att börja läsa eller lyssna till dessa ord.

Och de resonerar ut, vibration resonerar ut: högre vibration. Och dessa samtal och dessa förbindelser som vi har med er är verkligen av en högre vibration, och det resonerar ut till hela planetens befolkning, utan att de ens vet om det, utan att de ens har den minsta aning om vad vi talar om. Det fungerar ändå.

Och ni, var och en av er, orsakar verkligen en effekt genom allt ni tänker, säger och gör. Vet alltid det. Ni har mer makt vid denna tidpunkt än ni kan föreställa er. Och den kommer att komma mer och mer, så att ni till fullo kommer att förstå precis vilka ni är och vad ni är kapabla till.

Vi är redo för era frågor, om ni har några.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Det här är samma fråga som jag tänkte ställa förra veckan. Jag undrar om 5G, för jag är inte säker på att det är så utbrett ännu som makthavarna vill att det ska vara, men jag undrar om man genom 5G kommer att aktivera vaccinerna som människor har fått mot Corona-viruset, och på så sätt få de människor som har vaccinerats att bli som zombies för att göra det kabalen vill att de ska göra. Jag undrar om det är en del av planerna.

OWS: Vi kan säga är att detta verkligen var en del av deras plan. Eller rättare sagt, inte bara en del av den, det var planen. Och de har arbetat flitigt för att få till det.

Men samtidigt som de har arbetat med sina planer, har de Ljusa krafterna, er Allians, era Vita Hattar, som ni kallar dem, varit fullt medvetna om hela denna plan nästan innan den ens började. Så frukta inte, Kära Ni, ni behöver inte oroa er över detta. För många håller på att jobba med detta, för att se till att inget av detta blir av. Så var inte oroliga eller rädda, känn absolut ingen rädsla. För vetskapen finns djupt inom er, och ni vet att det inte finns någon anledning att vara rädda. Eftersom ni vet att vi, de av oss som arbetar med er som en del av alliansen, vi arbetar tillsammans, vi har bra kontroll. Shoshanna, har ni något att tillägga?

SHOSHANNA: (JoAnna’s  Högre Själv, kanaliserad av JoAnna McConnell)

Det har vi inte.

OWS: Mycket bra. Var detta ett tillräckligt svar för dig?

Gäst: Jag är inte orolig för mig själv, eftersom jag inte tog vaccinet. Jag tänkte på min son, som tog det.

OWS: Vi talar om alla här, inte bara till dig. Vi talar till er som en del av kollektivet.

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Ja. Mycket bra. Finns det andra frågor här?

Gäst: Kan ni vara lite mer detaljerade beträffande de goda nyheterna? Jag resonerar till ert svar. Några av de människor som fick vaccinet och boosters, kommer deras hälsa att bli lidande inom en nära framtid av sådant som frontline doctors talar om? Kan flera av dem välja att lämna sin kropp på grund av vaccinet?

OWS: Det är naturligtvis en möjlighet. Vi säger inte att det måste bli så vid det här laget. Många krafter agerar mot detta för att inte tillåta att det sker, och de kommer att ta fram de medicinska… vi gillar inte termen “medicinsk” … mer av den avancerade teknologin som kommer för att åstadkomma de fullständiga förändringarna av den fysiska kroppen, den eteriska kroppen och även av den astrala kroppen. Och det även gäller de som har hypnotiserats till detta, utan att de ens visste vad de tog, eftersom det är mycket möjligt att de finner ett botemedel, kommer vi att säga.

Det är allt fler som tar fram detta. Och sannerligen, som vi finner det, det finns, och även genom de processer som nu förs fram av läkarna du just talade om, vilka säger att de kan åstadkomma en fullständig vändning av det som gavs till dem. Det kommer, och det är mycket möjligt att det kommer att ges till de som letar efter det. Okej?

Kanske kommer de att behöva forska vidare och leta efter det själva när de är redo, och blir mer vakna över vad de har stoppat i sin kropp. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi håller med. Vi har inget att tillägga.

OWS: Mycket bra. Var detta tillräckligt för dig?

Gäst: Ja. Tack så mycket.

OWS: Okej. Finns det någon annan fråga här?

Gäst: Ja. Jag ber om mer och djupare information om Observatörerna, Kosmiska och Planetariska Observatörer. Jag har en känsla av vad deras och mitt syfte är. Och detta hänför sig också till min systerobservatör inom vår grupp. Var kommer de ifrån? Varför är de här? Någon form av djupare information om Observatörerna.

OWS: Vi finner att vi faktiskt har svarat på den här frågan tidigare, och vi kommer att börja med samma svar som vi gav då. De, och du, observerar. Det är vad du kom hit för. Det är vad Observatörerna har gjort under en tid – observerat, tittat på. Vakat över de som behövt hjälp på vägen.

Inte för att de skulle ge den hjälpen direkt, men de skulle vara katalysatorn för att leda till andra, som sedan skulle hjälpa till förstår du? Det har funnits de som har vakat över den här planeten under oräkneliga eoner, kommer vi att säga, och som har tagit med sig den nödvändiga hjälp som behövdes vid olika tidpunkter. Och du, som du vet, var en av de som vakade över hela processen.

Men nu är du här. Du är här nu och tittar inte på längre, utan spelar. Spelar med i illusionen här. Och vi använder termen ”spela”, för om du ser det på det sättet kan det vara som att spela. Det kan verkligen vara glädjefyllt om du tillåter det. Även om alla dessa saker sker runt omkring dig i den yttre världen, och alla säger, ”åh, vad är det, se hur hemskt allt är.” För de som kan se och höra så är det inte så. Det är inte alls hemskt. Det blir det ni gör det till. Så gör det ni kan för att få varje ögonblick glädjefyllt.

Och som en iakttagare, fortsätt att titta, fortsätt att observera, men fortsätt att spela medan du observerar allt som händer, okej? Shoshanna, vill du lägga till något?

Shoshanna: Vi vill bara lägga till ett perspektiv. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Kära Syster, svaret som många söker kommer alltid i dess enklaste form. Svaret är alltid enkelt, alltid kort, alltid lätt. Så vi kommer att säga att till dem som söker djupare meningar: det finns ingen djupare mening. Det är vad det är. Du är den du är. Och din väg är att följa ditt sanna jag, och det är allt. Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor här?

Gäst: Jag har en snabb fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag undrar om mitt mål är att få tillbaka mitt minne. Kommer vi nära det när det gäller frekvensen? Att börja minnas vårt förflutna?

OWS: Vi skulle vilja svara på detta genom att slänga ut frågan till er alla: är det många av er som inte får tillbaka minnet? Det behöver inte vara i vaket tillstånd. Det kan vara under drömmen. De saker som kommer in till er kommer tillbaka, ger tillbaka minnen. Kanske inte helt på er medvetna nivå än, men de är till för att grabba tag i, när det är nödvändigt.

Så för att svara direkt på din fråga: Ja. Dina minnen återvänder till dig, och vid någon tidpunkt kommer de att blomma ut i ett fullständigt minne om allt du har varit under hela din vistelse här. Inte bara här, utan även i andra system, galaxer, planeter. Så det kommer. Shoshanna, har du något att tillägga?

Shoshanna: Vi vill lägga till ett perspektiv här. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja, varsågoda. Snälla gör det.

Shoshanna: Kära syster, allt du behöver komma ihåg, eller som någon behöver komma ihåg för närvarande, är baserat på det som behövs. Det kommer vid behov för att slutföra din väg, för att stanna på ditt uppdrag, för att stanna på din väg. För närvarande finns inte förmågan att förstå allt ni varit i den tredimensionella sfären, och det är inte heller nödvändigt. Vägen just nu för alla varelser i denna värld, är att leva i ögonblicket, att vara i nuet, att finna glädje i ögonblicket. Att leva i nuet. Inte att leva i det förflutna, och inte att leva i framtiden. Din vibration ökar när du lever i nuet. Den höjs inte då du lever i det förflutna. Den höjs inte då du lever i framtiden. Planeten kräver att alla Ljusarbetare lever i nuet, så att vibrationen blir den högsta den kan bli för att lyfta hela mänskligheten, för att slutföra uppstigningsprocessen, förstår du.

Så vilket minne som än kommer till dig, kom ihåg att det är efter behov för att ge dig möjlighet att leva på din väg, och för att slutföra ditt uppdrag. Namaste.

OWS: Och vi vill tillägga, att ett fullständigt minne inte skulle kunna hanteras av ditt centrala nervsystem vid denna tidpunkt, eftersom din vibration inte är tillräckligt hög på en mer regelbunden basis här ännu. Det kommer. Men din vibration och ditt medvetande måste höjas till en mycket högre frekvens, för att kunna hantera påslaget, så att säga, av de minnen som kommer tillbaka till dig. Okej?

Gäst: Tack.

OWS: Finns det några andra frågor innan vi släpper kanalen?

Gäst: En Som Tjänar, jag hade en dröm, jag tror det var i slutet av förra veckan. Jag ville berätta om det förra veckan, men jag kunde inte. Nu minns jag vad jag drömmer. Jag har inte drömt på flera år, och det har känts väldigt upprörande eftersom jag ville kunna det alla andra kunde. Ni vet, delar av deras liv eller andra aspekter och så vidare, men jag mindes inget. Men nu har mina drömmar på sistone varit väldigt livfulla, väldigt livfulla. Många familjemedlemmar i dem.

Men något hände i en, som jag sa, i förra veckan. I den fanns det ett litet barn. Vi var några stycken, jag tror att det var tre damer som stod i en ring. Ett litet barn gick in i något som liknade en skolbyggnad. Det var en hon, och hon såg ut som ett barn från en urbefolkning, indianliknande, kort hår, olivfärgad hud. Hon gick riktigt tyst. Alla pratade. Vi kan ha suttit ner för att hon var liten, och hon kom fram och lade sin hand på våra huvuden och välsignade oss, eller något liknande. Jag tittade på henne och undrade wow, vem är det här? När hon började gå sin väg, gjorde jag ett tecken till  henne att vänta, och jag gick och lade min hand på hennes huvud och välsignade henne tillbaka. Hon tittade väldigt chockat på mig.

Jag sa, ”kom vi går tillsammans.” Vi började gå genom korridoren. Vi passerade ett ett klassrum där det pågick en lektion. Hon tittade in i rummet men kände sig lite obekväm, det kände jag. Jag tänkte, wow, vad är det. Sedan fortsatte jag att gå med henne.

Vi lämnade byggnaden och helt plötsligt var vi ute i det öppna området vid foten av bergen. Vi gick genom ett prärieområde, och när vi närmade oss berget satt där en tibetansk man med långt vitt hår i dress och allt. Jag går med det lilla barnet och tror jag frågar var hon kom ifrån, eller ”kan jag hjälpa dig, kan jag hjälpa dig på något sätt, behöver du hjälp?” Jag erbjöd henne min hjälp. Hon såg så ledsen ut, förstår ni?

Så fort vi kom till den äldre mannen som satt sidan av berget, så försvann hon. Så jag letade efter henne och frågade ”vart tog hon vägen?” Bergen var väldigt mörka, svarta och spetsiga. Jag hade aldrig sett sådana berg. Han sa, ”över till berget, där borta” pekade han. Jag tittade (på något sätt var jag uppe på det här berget nu, med honom), och jag kunde se bergen han pratade om, de var längre bort och återigen var de spetsiga och svarta, och de såg riktigt kusliga ut. Han sa, ”hon gick den vägen nu.” Jag frågade ”vem var det?” Han svarade mig inte. Han gick bara förbi för att sätta sig.

Så jag vill nu fråga er. Vem var det? Var det en aspekt av mig i en annan livstid? Skulle ni kunna svara på det?

OWS: Innan vi gör det så skulle vi vilja fråga Shoshanna, vill ni svara?

Shoshanna: Ja. Vi kan dela detta.

OWS: Ja. Det kände vi, ja. Så ja, snälla gör det.

Shoshanna: Vi kan dela om detta, Kära Syster. Får vi det?

Gäst: Ja, varsågoda.

Shoshanna: Kära Syster, ett barn är en potential. Ett barn har visdom, medkänsla, förståelse, ohämmad kärlek. Något som är nytt. Något som är klart. Något som världen du lever i inte nödvändigtvis hedrar.

Detta barn som dök upp i din dröm är potentialen för Jorden. Kärleken, visdomen, medkänslan och välsignelsen hon har för planeten. Hon ser allt. Hon välsignar allt. Hon har kommit till triaden, de tre visdomskvinnorna som du ser i din dröm, och välsignar din sanning, välsignar ditt förstånd, välsignar din vishet och förstärker din visdom. Det var det hon var där för.

Och när hon passerar klassrummet blir hon förvånad, för i klassrummet ljuger man. Det råder oklarheter i det rummet. Det sker uppenbara missförstånd och hon blir förvånad.

Så hon tar dig till ett klart utrymme, ett utrymme av visdom, ett utrymme av skönhet, där sanningen kan bli känd. Människan vet inte sanningen. Sanningen är känd hos naturen. Sanningen är känd där. Och hon visar dig visdomen hos den du såg med det vita skägget, med det vita håret, som har ägnat sitt liv åt att lära sig livets och planetens visdom. Det visar hon dig.

Då ser du mörkret, de spetsiga kusliga bergen som du minns från drömmen, och det är dit hon är på väg, för att på alla sätt försöka sprida ljuset över det, hennes sanning, hennes medkänsla, hennes kärlek över det, för att flytta upp vibrationen. För det finns fortfarande mycket mörker på din planet. Hon är förkroppsligandet av sanning, av ljus, av visdom, av kärlek, och det är vad hon visade för dig. Namaste.

OWS: Underbar, underbar tolkning. Ja.

Shoshanna: Resonerar detta hos dig, Kära Du?

Gäst: Ja. Jag ser allt när du säger det. Så vackert. Tack. Namaste.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Mycket bra. Sedan har vi en e-postfråga som vi nu tar upp. Den är ganska enkel. På sätt och vis har vi redan svarat på den, men vi tar den direkt nu. Den som ställt frågan vill veta om vem som helst kan få tillgång till det akashiska registret och, när man fått det, om man då kommer att kunna få ett fullständigt minne av vem man är, vad man har gjort, var man har varit, allt sådant.

Ja, verkligen, vi kan svara på detta direkt här genom att säga att ni, det kollektiva ni som håller på att vakna upp och finna ert fulla uppvaknande, kommer då att ha tillgång till era egna akashiska register, då ni kommer att få dessa minnen tillbaka, allt kommer att flöda tillbaka för att bli en fullständig process. Det kommer, det kommer till er.

Huruvida ni kan läsa någon annans akashiska register eller inte, beror på om de tillåter dig att göra det. Vissa kan till och med nu läsa andras akasha-register, men återigen, man måste be om tillåtelse för att göra det, sedan kan det visas. Det är vad vi kommer att säga. Shoshanna, har du något att tillägga om detta?

Shoshanna: Vi kommer bara att säga att det som nu tagits upp, för att ge svar på er själs historia, känd som det akashiska registret, är mycket känslig information. Och tanken med att läsa detta akashiska register gäller bara vid behov. Bara då du vill upplysa själen vid en punkt på dess väg, som hjälper den att slutföra uppdraget. Det är inget att leka med. Det är inget som används för magiska trick. Det är en historia om själen och den är skyddad, så endast ett fåtal får tillgång.

OWS: Mycket bra. Och ja, det var en fråga till som vi kommer att ta, om hon vill framföra den?

Gäst: Ja det vill jag. Hej. Jag gjorde mig tillkänna senast när jag hade en hälsokris. Jag vill tacka Shoshanna så mycket för hennes råd. Jag mår mycket bättre, min resa till sjukhuset gick väldigt bra och jag skulle vilja ställa en fråga. Det verkar som om den här resan till sjukhuset och månförmörkelsen sammanföll. Det verkar som om hela mitt liv kom till nollpunkten den dagen. Och nu känner jag att nya dörrar kommer att öppnas för mig och jag ändrar tidslinjen eller något liknande. Kan ni snälla klargöra detta för mig?

OWS: Du undrar om, som du säger, om ”dörrar kommer att öppnas” för dig?

Gäst: Ja, för det verkar som att jag kom till nollpunkten och att alla dörrar var stängda, mitt tidigare liv var avslutat och det är som om jag fick ett nytt liv.

OWS: Ja. När du talar om ”nollpunkt” så förstår du nog inte riktigt vad som menas med det. Det är ett ganska stort ämne som vi inte kommer att gå in på nu.

Men du har inte helt nått nollpunkten inom dig själv ännu. Du rör dig i den riktningen. Det är en del av uppstigningsprocessen. Men du kommer dock till en punkt där du kommer att hitta lite av en ny riktning, kommer vi att säga, den kommer till dig. Men, vi brukar inte gilla att göra den här typen av saker på dessa samtal, så vi kommer att rikta detta till kollektivet som lyssnar, när det gäller vad ni alla går mot när det beträffar riktning här.

Du har varit på väg ett tag. Men den vägen är på väg att, så att säga, divergera nu. Avvika från det tredimensionella uttrycket mer, och mer, och mer. Och det är dit du är på väg. Alla ni rör er i den riktningen. Och det är inte att säga att du inte kommer att ha ett liv, att du inte kommer att kunna njuta av livet, det kommer du att göra, men i ett 5D-uttryck eller högre. Det är vad vi kan säga nu. Shoshanna, har ni mer att tillägga?

Shoshanna: Vi vill svara här. Vi kommer att ge ett perspektiv. Får vi erbjuda vårt perspektiv, Kära Du?

Gäst: Ja, varsågoda. Tack.

Shoshanna: Kära Du, du har rätt i din bedömning. Du förstår din nya väg, och du måste sträva efter att vandra den. Du har rätt. Namaste.

OWS: Ja. Mycket bra.

OWS: Då är vi klara för denna gång. Shoshanna, har ni något avskedsmeddelande?

Shoshanna: Vi kommer att säga att det är absolut nödvändigt, det är av yttersta vikt i denna tid och i dessa ögonblick, att vara era sanna själv, att leva enligt det och att vara sanna mot er själva, eftersom det finns många falskheter som smyger fram omkring er, för att försöka dra bort er från klarheten, från sanningen. Var sanna mot er själva. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och vi kommer att säga som vi har sagt flera gånger tidigare: spänn fast era säkerhetsbälten, för Kansas är på väg att försvinna! Nu menar vi, naturligtvis, i filmen, ”The Matrix”, och det som hände med Neo. Och alla ni är Neo nu.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

 

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...