Saint Germain och One Who Serves via James McConnell 3 juli 2022

 

Saint Germain och One Who Serves via James McConnell

3 juli 2022

 

NI KAN NU ÅTERIGEN BÖRJA HÖRA FRIHETSKLOCKORNA RINGA

Saint Germain (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Saint Germain. Jag kommer i denna lämpliga tid, denna tid för uttryck av frihet i detta land, men verkligen också över hela planeten.

Därför att 4 juli, Självständighetsdagen, även om den ursprungligen avsåg Förenta Staterna, Amerika, är den avsedd för så mycket mer. Den betyder självständighet för hela planeten och alla folk på den.

Den handlar om frihet. Den handlar om enhet. Den handla om att komma samman. Ingen mer separering. Den handlar om att komma samman som ett. Förenta Staterna: Förenade, samman som ett, och få hela världen samman, hela planeten. Alla folk samman som ett.

För detta är de stunder som förutsågs för så länge sedan när dessa klev fram och skrev under detta dokument. Och jag, som Saint Germain, var där för att hjälpa till i processen att uppmuntra dem att skriva under dokumentet. Precis som jag nu är här för att fortsätta denna process med att föra samman världen.

Det är mitt uppdrag. Det började med att få samman landet Förenta Staterna, men har nu utvecklats till hela planeten. Och det förutsågs då, när de som skrev under dokumentet såg friheten. Frihet inte bara i dessa stunder från det diktatoriska ledarskap som kontrollerade dem.

De såg detta vid den tiden mycket mer som befrielse av inte bara ett helt land, utan en hel värld. De hade framsyntheten att se bortom vad detta betydde vid den tiden. Och se hur det är nu då vi tittar på själva den frihet som verkligen är på väg till denna planet.

Det kanske inte verkar vara så, då många av er tittar inom illusionen och fortsätter se illusionen. Ni fortsätter att se det paradigm som startades av det ni känner som kabalen eller de mörka styrkorna. Det paradigm de ville att ni skulle se. Den illusion de håller upp framför er, till och med nu i denna dag. Men de av er som kan se bortom detta, ni ser inte längre den illusionen. Ni ser bortom illusionen. Ni ser den verklighet som är möjlig, och inte bara möjlig, utan sannolik och kommer att bli verklig.

För, som ni många gånger hört, det kan inte stoppas, kommer inte att stoppas. Så fortsätt låta denna process fortsätta och håll i då allting fortsätter röra sig framåt mer och mer. Ni vet detta. Ni vet alla detta. För, återigen, ni har ögon att se med och öron att höra med och ni ser bortom illusionen. Bortom vad de vill att ni ska se.

Det finns en kraft i arbete. En kraft större och storslagnare än ni kan föreställa er, som omfattar allt omkring er och inom er. Allt kommer samman som ett, denna stora kraft. Denna stora kraft som förutsågs för så länge sedan och nu blir en del av er verklighet mer och mer, och kommer att bli en enorm del av er verklighet då ni rör er framåt. Och detta är på väg. Det är nästan här nu. Och ni kan återigen börja höra frihetsklockorna ringa, den stora klockan ringer igen, kallande på frihet över hela världen.

Ja, denna dag, eller imorgon dag, er Fjärde Juli, som ni firar i detta land. Men det är ringandet över hela planeten som kommer att höras.

Jag är Saint Germain och jag lämnar er nu i frid, kärlek och enhet. Fortsätt veta att ni verkligen rör er bortom detta uttryck av illusionen och fortsätter hitta friheten utanför denna illusion. För friheten finns överallt omkring er, bara ni letar efter den. Den finns inom er alla som ett uttryck för ert öde.

Må frid och kärlek vara med er alla.

 

ONE WHO SERVES (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er!

One Who Serves här, och vi är här för att hjälpa er på alla sätt vi kan, då vi fortsätter detta program med er, som startades för ganska länge sedan och fortsätter ännu idag. Som vi fortsätter för att hjälpa er genom denna uppstigningsprocess. Sakta, ska vi tillägga. För vi kan inte göra det för snabbt.

Vi kan inte överarbeta ert centrala nervsystem, eftersom ni inte skulle kunna hantera det. Så vi hjälper till med att föra dessa energier till er, men håller också tillbaka dem så att de inte blir för starka för er att hantera. Lite här, lite där, sedan lite till här och där – det är så det fungerar.

Men det kommer en tid, och den kommer mycket snart, då ni kommer att ta emot ett stort inflöde av energi, och det kommer att vara ok då, eftersom ni kommer att ha acklimatiserat er tillräckligt till energierna för att kunna hantera dem. Men det är på väg. Vi bara förvarnar er här.

Vi är redo för era frågor om ni har några. Har ni några frågor här? Ni kan sätta på ljudet på era telefoner nu.

Gäst: Hej. Är det den Stora Solblixten ni talar om, eller något liknande?

OWS: Vi skulle vilja säga att det är den, men nej, inte riktigt än. Eftersom de på planeten inte är redo för den ännu. Den skulle orsaka många att lämna sin fysiska form om det hände nu, och det är inte planen. Men den är på väg. Och det finns inflöden av energier som kommer in mer och mer, som leder till den Stora Solblixten. Ok?

Gäst: Tack

OWS: Ja. Några andra frågor här? Inga fler? Då så. Då är vi klara. Vi ska ta era mailfrågor och sedan ska vi släppa kanalen. Era mailfrågor?

Gäst: Ja. Första frågan är, ”Kommer några Stjärnfrön att bli uppstigna före Blixten?”

OWS: Den frågan lyder faktiskt, ”Kommer de att bli Uppstigna Mästare före Blixten?” och vi ska säga här att ni alla är i denna process precis nu. Allt det är en del av programmet. Det är programmet för att hjälpa er att bli precis detta, de Uppstigna. Precis som vi är Uppstigna så blir ni Uppstigna. Och när ni är dessa Uppstigna, kommer ni att kunna hjälpa andra som kommer efter er, precis som vi hjälper er. Det är planen här.

Vi är redo för nästa fråga.

Gäst: Ok. Den frågan lyder, ”Enligt Cobra, är Chimera-gruppen nära att bli besegrade?”

OWS: Med ett ord, ja. De är mycket nära nu att bli fullkomligt tagna ur bilden, ska vi säga. För de har haft makt här tillräckligt länge för att fortsätta ha kontroll och fortsätta med sina skändliga aktiviteter, men det tillåts inte mycket längre. Så de ligger i processen. De i Alliansen, de i Motståndsstyrkan som Cobra talar om, de är alla samman ska vi säga, de håller på att avlägsna mycket av det negativa som håller tillbaka människans uppstigning. Ok?

Då var det allt. Vi är klara för den här gången, och släpper kanalen.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...