Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 juli 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 juli 2022

 

Vad Vår Nya 10D Sirianska Allians Betyder för Er ∞

Det 9D Arkturiska Rådet Kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna tillkännage en helt ny allians som vi har med ett tiondedimensionellt Sirius-kollektiv som är mycket intresserade av medvetandets utveckling där på planeten Jorden. De, som vi, ser potentialen inom er alla att gå mycket längre, att komma åt mycket mer av det som ni verkligen är, och de vill hjälpa till. Och så, med detta samarbete som vi har etablerat, skickas mer energi just nu till era hjärtcentra. Vi och sirierna tror att om ni fokuserar på ert hjärtas centrum är detta sättet att utveckla ert medvetande snabbast och enklast.

Vi vet att när ni ställer in er på vilka ni verkligen är som Källenergivarelser, blir det lättare för er att sedan agera, tala och tänka i enlighet med detta. Vi har sätt att skicka dessa energier direkt till varje individ på er planet, och vi har era högre jags tillåtelse att göra det. Vi vill också att ni ska veta att en stor del av förändringen i medvetandet där handlar om att flytta från ditt huvud till ditt hjärta. Det handlar om att bli mindre sinnesorienterad och mer hjärtcentrerad, och du kommer dit genom att komma ihåg vem du verkligen är, vilket verkligen är villkorslös kärlek. När du projicerar ut den kärleken, när du sänder ut din essens till resten av mänskligheten, ser du vilka effekter du kan ha på dina medmänniskor och hela planeten.

Du sänder också ut en fyrbåk till e.t.s i fysisk form som verkligen vill ansluta till dem som är hjärtcentrerade, som har tagit nästa steg i sin andliga utveckling. Ett av sätten som du kan hjälpa till att förbättra denna upplevelse på är att släppa tankarna. Ju mindre tid du spenderar på att idissla i ditt huvud om något som har hänt eller kan hända, och ju mer tid du lägger på att centrera ditt medvetande i ditt hjärtcenter, desto lättare blir det för dig att känna de där milda knuffarna som vi gör mot dina hjärtsträngar.

Vi kommer också att ge er fler möjligheter att älska med samarbetet mellan era andliga guider och era högre jag, naturligtvis. Vi vet att det faktum att alla ni kommer ihåg vem ni verkligen är, är mycket viktigare än att någon av er får tillgång till gratis energi eller medicinsängar. Det är mycket mer betydelsefullt än vad någon händelse eller solblixt kan vara. Det är så du initierar din egen uppstigning. Det är så du blir ditt högre jag just nu, i realtid. Det finns ingen anledning att vänta. Det finns inget som behöver hända utanför er, och ni är där för att rädda er själva och rädda varandra, och ni kan bara göra det när ni är i platsen för medkänsla, förlåtelse och villkorslös kärlek, och allt detta finns inom ert hjärterum.

Detta är vad vi och våra Sirius-vänner vet, och det är därför vårt perspektiv att förankra er mer i era hjärtan är den verkliga spelförändraren som behövs där på Jorden. Och det är det som kommer att förändra medvetenhetsnivån där i en sådan grad att problem ni har haft på Jorden under mycket lång tid helt enkelt kommer att försvinna. Det kommer att vara som om de aldrig funnits, och det kommer att hända eftersom fler människor återupptäckt sanningen om vilka de verkligen är genom att gå in i sitt eget hjärtas kammare och känna efter sin essens, en essens som de är avsedda att bli och att förverkliga i varje ögonblick av deras existens. Varför inte nu? Varför inte börja med dig och ditt hjärta, och sedan låta energierna som vi stänker över dig göra vad de gör för att förstärka upplevelsen till en sådan grad att du är rotad där för alltid.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...