Saint Germain via Sharon Stewart, 16 juli, 2020

Saint Germain via Sharon Stewart 16 juli 2020

 

Vad händer när ljusarbetare väntar på att RV:n ska rulla ut?

Jag: Hej St Germain, kan du vara snäll och kommentera något jag har haft problem med ett tag. Så många ljusarbetare väntar på att St Germain-fonderna, den universella grundlönen, ska rullas ut så att de förmodligen kan börja göra något bra arbete i det fysiska, vilket är underbart, men alla har i många år klagat över att det har tagit så lång tid för detta att hända.

Vi har sett bitar av det eftersom vissa människor har fått sina skulder nollade och andra har fått utbetalningar från regeringen för att de har varit utan arbete på grund av nedstängning för Corona/Covid, men vi vill se hela enchiladan.

St Germain: Tja, räkna in mig för mexikansk mat!

Jag: Skratt, Du kom också hit för maten?

St Germain: Jag tog inte del av så mycket av maten när jag bodde runt om i de europeiska länderna, eftersom jag inte är en storätare. Jag har emellertid fått lite mexikansk mat och tyckte att den var ganska välsmakande och de har många veganska rätter också, och det föredrar jag.

Jag: Jag förstår.

St G: Men kulinariska diskussioner åt sidan, du frågar om St Germain-fonderna, välståndsfonderna, RV:n, den ekonomiska återställningen, alla dessa saker.

Jag: Ja.

St G: Ja, de är försenade, och mycket så. Ursprungligen beslutades att rulla ut dem i år 2001 men dock försenade kollapsen av tvillingtornen i New York början på finansieringen, och dessa medel stals sedan, och detta hade också att göra med tvillingtornen, och datorerna för dessa fonder hackades sedan för att stjäla dem. Datorsystemen fanns i tvillingtornen. Sedan fick vi pengarna tillbaka under de följande åren och satte dem på vårt eget Kvant-datasystem hellre än att lämna dem sårbara för attacker på jorden. Energierna var rätt i september 2001 för att rulla ut medlen (ja, det är en ”11” – 9/11 utgör tillsammans 11, vilket är ett gudomligt tal) och vi var redo att gå vidare. Så många av er har ingen aning om vad som faktiskt inträffade den dagen och den sanningen kommer också att komma ut.

Denna tragiska händelse som skapades för att stjäla medlen, den väckte dock många och för det är vi tacksamma.

Jag: Jag vet. Så många människor ändrade sin livsinriktning vid den tiden. Min kusin lämnade sitt jobb och vägrade att arbeta längre. Hon sa att hon inte kunde göra det.

St G: Så i själva verket vägrade hon att ta del av det kriminella systemet och föredrog att leva med mindre, ett stort ekonomiskt beslut. Ja, mindre ekonomiskt beroende av systemet. Det är som om hon kände att hennes välstånd kom och viftades bort, och därför beslutade hon att vänta på det.

Jag: Ja, konstigt, va? Men hon är en av min familj och så jag skulle inte bli förvånad om hon hade psykisk medvetenhet och verkligen själskontakt.

St G: Med det måste vi förklara St Germain-medlen för dig. Ja, så många väntar på sina pengar. Men när ni väntar på något lämnar ni det i framtiden. Att manifestera någonting fordrar att det måste begäras i nuet, inte i framtiden. Gud erkänner inte framtiden, det enda ögonblicket är nu. Gud arbetar inte i linjär tid, han arbetar i kvanttid, och det måste ni också om ni vill manifestera något, inklusive St Germain-finansieringen. Ert konstgjorda tidssystem skapades för att kontrollera er och era språk har ändrats för att underlätta denna kontroll. Så ni måste övervinna dessa brister.

Med ert konstgjorda tidssystem har ni lärt er att det inte finns något sätt att få tillgång till det förflutna och framtiden, vilket naturligtvis är nonsens. Eftersom dessa är nu-ögonblick är sättet att göra det helt enkelt att erkänna den tiden som den nuvarande och ni kommer att vara där. Att ha en stor andlig förmåga är också en del av detta eftersom ni när ni inte agerar på ett sätt av högre medvetande kommer att ha få multidimensionella förmågor.

Så när ni förväntar er finansiering försenar ni den faktiskt. Att kräva dessa pengar nu med förväntan på att få dem nu, hjälper er att vinna mer ekonomiskt.

Jag: Det fungerade för mig. Jag väntar inte ens på St Germain-fonderna; Jag går vidare med att manifestera mitt eget överflöd.

St G: För att få till det nya systemet, den ekonomiska kollapsen, betyder det faktiskt att ni måste arbeta med Skapelsen för att göra det. Så ni måste använda kreativa principer, inte beroendet ni har använt för att klara er väg genom Matrisen. Ni är inte beroende av St. Germain-fonderna för ert välbefinnande. Om du faktiskt behöver veta hur du kan öka ditt överflöd, kan du utnyttja systemet av universell lag som går parallellt med ditt Matris-system och hoppa mellan systemen. Det är en fråga om att veta hur. Ditt överflöd ligger där, inte hos Matrisen och inte med ditt beroende av den.

Om du tycker att du har svårt att få en större inkomst kan du kanske titta på hur andligt redo du är. Anpassar du dig till och tjänar Gud varje dag? I Allt? Nej? Då blir det svårare eftersom Gud skapar allt, inklusive ditt överflöd och St Germain-fonderna.

När du fortsätter att investera dina energier i det falska fiat-systemet som skapats av Kabalen, som du har levt i under hela ditt liv, kommer du att fortsätta att drabbas av brist på medel. Att tro att dollarn är mer kraftfull än du är en falsk tro. Det är den inte. Du är den mest kraftfulla och du kan beordra en högre inkomst för dig själv. Dollarn kan det inte. Att prata om ”den mäktiga dollarn” är nonsens. Du är starkare även om många inte inser detta.

De som arbetar inom sitt livs valda fält är redan längre fram än de som inte gör det. Att tjäna Gud på det sätt som det har valts för dig att hjälpa de på jorden är redan mer kvantum än inte.

Du måste förflytta dig från det befintliga systemet och flytta till det nya högre dimensionella systemet med tilltro och då kommer du att se förändringar komma snabbare.

Ingen har fel. Det är helt enkelt en inlärningsprocess.

Tro på QFS-systemet, tro på att det är där för att stödja dig NU och kräv att dina inkomster ska ökas. Du kommer att se förändringar inträffa. Investera dina energier i QFS-systemet och ta dem bort från det gamla Fiat-systemet som du alltid har arbetat med. Vägra att tjäna pengar genom det gamla Archon-systemet och säg att dina pengar kommer från Gud genom QFS. Rikta in dig på den nya verkligheten som skapas av människor som ni själva och gå bort från det gamla systemet.

Jag: Tack, St Germain.

St G: Åh, du är mycket välkommen. Jag hoppas att detta hjälper så många av er. Era guider försöker visa er hela tiden hur ni skall förändra er tro och locka till er överflöd och välstånd. Det faktum att ni har lite pengar eller mindre än ni skulle vilja beror på att ni har investerat känslomässigt och tankemässigt i Fiat-systemet. Tro på en hemlig dator, om ni vill, med en nyttolast av rikedom för alla. Tänk på detta. Vet att den är villig att betala dig för att lindra ditt lidande och tro att den kommer att göra det så snabbt som möjligt. Se till att du föreställer dig att alla andra ska få finansieringen för sig själva eftersom självisk önskan inte gagnar dig.

Önska godhet för alla, för det är Skapelsen och det är QFS-systemet.

Jag: Tack. Goda råd!

St G: Vi skall talas vid snart, min kära.

Jag: Puss, puss

www.sharonandivo.weebly.com

Youtube: SharonandIvoofVega

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...