Saint Germain och OWS via James McConnell and Shoshanna, 6 november, 2022

 

Saint Germain och OWS via James McConnell and Shoshanna, 6 november, 2022

 

SAINT GERMAIN (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Saint Germain. Jag kommer för att vara med er vid denna tid, i dessa speciella tider av stor förändring som är över er nu. Förändringar som har förutsagts för kanske tidseoner sedan inom era många nätverk: er Bibel, er Tora, alla de olika verk som har uttryckt dessa förändringar som kommer och förbereder er för dessa förändringar. Precis som vi, de som är mentorer för er, har förberett er för dessa stora förändringar.

Och ni är på gränsen till dessa förändringar nu, under de kommande dagarna! Och ni kan förvänta er att mycket kommer att avslöjas framöver. Se, när ni bokstavligen går igenom en uppståndelse. En uppståndelse för att flytta från den demokrati som ni har nu, som de som har haft kontroll har försökt hålla fast vid, tänkt, fått dig att tänka, få alla att tänka, att detta var vad som behövdes. Men en demokrati är korrumperbar, precis som den har korrumperats.

Men ni flyttar och återuppstår nu till en ny republik. Den republik som var avsedd för detta land. Och inte bara detta land, utan hela planeten, världen själv! Alla världens länder samlas som ett. Människor som talar för sig själva som en, inte längre kontrollerade av någon annan. För hur kan du kontrollera Guds Källa inom dig? Det är inte möjligt om du är medveten om att du är den Gudskällan.

Så ”som en republik för vilken det står, en nation under Gud, odelbar, med frihet och rättvisa för alla.” Det är trosbekännelsen som uttalades av era förfäder. De som kom före er, som förberedde denna nation. Denna nation ska leda en värld. Denna nation att driva en hel värld. Det var det den var menad för.

Men, naturligtvis, de från mörkrets krafter gick in och satte sin prägel på saker och ting för att förändra dem, för att göra det så som de ville att det skulle vara. Men detta kan inte finnas kvar längre.

För allt är på väg att förändras. Och många kommer att kalla detta en mirakulös förändring. Många kommer inte att se detta komma, som ni, de av er som är de Uppvaknade, de Utvalda, har vetat under en tid att detta kommer. Dessa stora förändringar är över er.

Det är upp till var och en av er nu att vara dessa Ljuskrigare. Många av er kommer att behöva kliva ut ur era komfortzoner. Det är ödesbestämt att ni gör det när tiden är mogen. När ni känner kallelsen. Och inte tidigare. Om ni känner kallelsen nu? Ja, svara då. Om ni redan har känt den har ni redan svarat. Och för er som ännu inte har känt kallelsen, den kommer. Det är garanterat att ni kommer att höra kallelsen. Du kommer att höra budskapen som kommer till dig för att nu nå ut och hjälpa en bror, en syster, på vilket sätt du än känner dig kallad att göra det.

Några av er var där vid den tidpunkten då deklarationen undertecknades och konstitutionen för denna nation upprättades. Några av er var där med mig, antingen till kropp eller själ, och var en del av denna Stora Förändring som nu kommer. Förändringen som förbereddes för över 200 år sedan och som nu förbereds igen för att hitta det sanna och fullständiga förverkligandet av detta, och spridningen av Ljuset. En nation som sprider ljus genom, och för och av folket.

Er President Trump försökte visa det, att dela det med er alla. Och det var en återgång till folket. Från regeringen till folket. Detta är vad som håller på att hända nu.

Ni är alla i en position nu där ni kan observera vad ni påbörjade för länge sedan – för många, många liv sedan. För många tusen år sedan började ni detta. Ni kom hit för att påbörja denna process för att väcka en värld. Och väckt den, det har ni!

Jag är Saint Germain. Och jag lämnar er nu i fred, kärlek och enhet. Och så att den Violetta Flamman fortsätter att rensa ut all gammal programmering som inte längre är nödvändig eller behövs inom dig. De tiderna har passerat. Det är dags nu för det nya du att födas från det gamla.

EN SOM TJÄNAR (OWS) (Kanaliserat av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En som tjänar här. Shoshanna är här.

Och vi är redo att fortsätta till detta program, denna process som påbörjades, som Saint Germain har sagt för länge, länge sedan. Och vi har varit med er under hela denna tid. Inte så mycket som vi nu är med er, där ni bokstavligen kan höra våra röster tala till er, men vi har varit som en viskning, som en jätte, hela vägen. Och vi ser mycket fram emot den kommande tiden där vi kan vara mer än bara en röst som denna, utan bokstavligen vara där i er närvaro, och kunna dela med dig och bryta bröd med dig. Och ja, för att hedra Saint Germain, dricka till och med lite vin med dig. Ja, det kommer allt! Och vi ser sååå fram emot det.

Vi är redo för era frågor om ni har dem. Ni kan stänga av ljudet på era telefoner och ställa er fråga. Om det finns några frågor.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: I morse drömde jag och jag hörde telefonen ringa. Men jag antar att det var telefonen som ringde i min dröm, och den tog mig genast ur drömtillståndet, och jag var inte helt vaken. Jag var säker på att min mobiltelefon skulle ringa, som om det var ett tecken på att min mobiltelefon skulle ringa, som ligger bredvid min säng, men det hände aldrig. Jag undrade bara, kan det vara något slags tecken på att någon försökte kommunicera med mig?

OWS: Herregud, Kära Syster, det är en kallelse till dig, eller hur?

Gäst: Ja.

OWS: Telefonen ringer, ett samtal. Dörrklockan ringer, ett samtal, förstår du? Och det är upp till dig att svara på det samtalet, oavsett om du är i ditt drömtillstånd eller i ditt vakna tillstånd. Men på sistone kommer det att hända mer och mer i ert vakna tillstånd här, när vi rör oss här. Det är ett kall. De ropar på er. Era olika guider, ert Högre Guds-Jag, ringer alla till telefonen. Inte så mycket ringa (dialing) längre — vadå, trycker på knappar nu. Men ja, de ringer till dig. Och fler och fler av er kommer att ta emot dessa samtal, precis som du är redo att ta emot dem. Shoshanna, har du något att tillägga här?

SHOSHANNA: (JoAnnas Högre Jag kanaliserat av JoAnna McConnell)

Vi får något om detta. Får vi dela, Kära Syster?

Gäst: Ja, tack

Shoshanna: Det finns två saker här. Det första är att du vill nå ut till någon. Men du tvekar. Och vi känner att du vet detta. Att du tvekar att nå ut, men väntar på att de ska kontakta dig. Så vi föreslår att du hör av dig. Det är den ena.

Den andra saken är att idén som, som En som tjänar, har gett, kallelsen. Det finns någon som vill ha ditt råd, som önskar din input och du har tvekat. Så nu måste du gå vidare med det. Namaste.

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Mycket bra. Finns det fler frågor här?

Gäst: Hej, En Som Tjänar

OWS: Ja?

Gäst: Vid den här tiden gav Ärkeängeln Michael ut ett meddelande att det är dags för ny energipunktsaktivering för nyckelhållare. Och han nämnde specifikt Mount Shasta-området och Nevadaöknen i Lake Tahoe. Så jag började på en resa för att åka till öknen i Tahoe, som ligger cirka fyra timmar bort, men jag åkte ut på vägen som var fast is och var tvungen att vända. Så jag kan göra resan genom att flyga, hyra en bil och boka hotell för att göra det här uppdraget. Men först skulle jag vilja veta om det finns någon som redan har svarat på kallelsen och som har tagit hand om det, eller om jag har de nödvändiga koderna för att ens göra det. Så jag undrar bara om du kan ge mig några råd.

OWS: Först och främst finns det två meddelanden här. Ett är för dem som vill ta del av detta på en fysisk tredjedimensionell nivå här. Och det finns också de som kallas att göra detta på en mer bildlig nivå där de kan göra det var de än är. De behöver inte nödvändigtvis vara i den fysiska närhet som det har talats om här.

Du kan vara var du vill vara och fortfarande vara där, men vara där i din ljuskropp, förstår du? Du har förmågan nu. Du har blivit visad. Du har fått träningen här för att börja denna process att vara mer och mer i din ljuskropp. Och din ljuskropp kan vara var som helst du vill att den ska vara, förstår du? Shoshanna, har du något att tillägga här?

Shoshanna: Vi vill dela om detta. Får vi dela, Kära Syster?

Gäst: Ja, snälla gör det.

Shoshanna: Vi berömmer dig. Vi lovordar din beslutsamhet att svara på kallelsen, att fullfölja ditt uppdrag. Vi berömmer dig. Och om kallelsen är tillräckligt stark, om dragningen är tillräckligt stark, kommer du att göra vad som helst för att delta var du än vill, om kallelsen är tillräckligt stark.

Ändå håller vi med One Who Serves att du kan delta utan att vara i fysisk närhet. Däremot finner vi att varelsen som du är är mer användbar när du är närvarande i en fysisk kapacitet. Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några fler frågor här?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Tack. När jag först började läsa era meddelanden var det via en webbplats, och när frågan och svaret kom upp, insåg jag att det fanns en medvetenhet om att jag såg en grotta med massor av människor i den, och det var känslan av att det var en grotta. Jag tänkte att jag skulle lägga ut det där, om det är någon mening med det. Det var en väldigt bekväm, varm känsla. Och så hela grejen att du var en tibetansk buddhist, som var väldigt vettig, eftersom jag har studerat det i detta livet.

OWS: Vi förstår ändå inte riktigt vad din fråga är.

Gäst: Så är det någonting där många av människorna här, de flesta av oss, eller alla av oss, är i en grotta och studerar med dig som en mästare någon gång?

OWS: Ah, du talar om multidimensionell, i denna mening, där du är här nu i ditt samtal här och talar med oss, och även i en grotta eller kloster någon annanstans som en annan del av dig, är det detta du frågar?

Gäst: Mestadels. Och du skulle kunna uttrycka det som en annan livstid också, skulle jag ha kunna tro.

OWS: Det kan vara både och, ja. De flesta, om inte alla av er, på detta samtal som vi har arbetat med har haft livstider där ni har utövat den här typen av upplevelser i grottor och kloster. Ja, du har gjort det här förut. Och det var inte för dig att göra det just nu. Men det finns en annan del av er som antingen är här på denna planet, eller på andra planeter, andra system även nu vid denna tid. Era mångdimensionella jag som det har talats om många gånger här. Och ni får träning och allt det där, precis som era flerdimensionella jag kanske får träning på andra ställen, eller kanske till och med tränar på andra ställen, vad gäller att vara lärare och undervisas här, förstår du? Shoshanna, har du något att tillägga?

Shoshanna: Vi vill dela. Får vi dela, Kära Syster?

Gäst: Ja, tack. Tack.

Shoshanna: Kära Syster, din vision är korrekt. Ni har alla varit tillsammans. Ni är alla en själsfamilj. Ni är alla ett. Din vision är korrekt. Och vi vill säga dig att du måste lita på din inre vision. Namaste.

Gäst: Tack.

OWS: Mycket bra. Finns det några ytterligare frågor här innan vi släpper kanalen? Inget mer, sen är vi klara för denna gång. Shoshanna, har du något du vill förmedla här som meddelande?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Mycket bra. Då säger vi bara håll näsan mot slipstenen här — vi är inte säkra på om det är ordspråket här, men det är nära; eller håll era säkerhetsbälten fastspända, eller er hatt på, eller vad det nu är. För saker kommer att bli ganska intressanta framöver här. Det är allt.

Shanti. Frid vare med er. Var den rätta.

Kanaliserat av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...