Saint Germain via FireChild, 5 oktober 2020

St. Germain 

Via FireChild. 5 oktober 2020

Om ni vill veta hur ni kan vara till mer hjälp i världen, är svaret att meditera. Världen kommer att förändras mycket snabbt nu och om ni tillbringar mer tid i naturen och mediterar, kommer ni att befinna er på en mer optimal tidslinje. Världen behöver er mer nu än någonsin tidigare, och alltför många människor på Jorden är trångsynta. De ser bara det som finns framför dem just nu, oförmögna att se hur de ansträngningar de satsar på nu, kommer att manifesteras och mångfaldigas för dem inom en nära framtid. Om ni arbetar med er själva nu, kära ljusarbetare, kommer ni att vara i en bättre position för att hjälpa världen de kommande dagarna, veckorna, månaderna och åren framöver. Det åligger inte Q, Trump och de människor som arbetar i frontlinjen, att förbättra världen och förändra er verklighet åt er; ansvaret ligger också hos var och en av er vackra själar.

Världen behöver er hjälp nu mer än någonsin tidigare, och om det innebär att hålla ljuset, visionen och vibrationen, eller om det helt enkelt innebär att arbeta med er själva under meditationen eller sömnen, spelar ingen roll. Alltför många av er som är vakna är oroliga över er roll här under dessa revolutionära tider, och tror att ni borde göra mer både för er själva och för världen.

Som St. Germain får jag ofta frågan av människor, under drömtiden, om den nuvarande finansiella statusen i världen. Jag brukar alltid svara med ett skämt, eftersom jag är medveten om att även om deras fråga är berättigad, så vet deras Högre Jag sanningen om det välstånd som kommer att komma till Moder Gaia, såväl som det faktum att detta kommande välstånd är deras födslorätt. Anledningen till att jag skämtar är att jag vet att de inte kommer att minnas det här samtalet när de vaknar upp på morgonen. Livet kommer att bli bra för alla, men RV är inte runt hörnet som så många ”experter” och ”gurus” förutspår. QFS-systemet är inte baserat på linjär tid; det har tidigare noggrant rapporterats av vissa källor att detta system är utformat för att arbeta med frekvenser och vibrationer.

Så budskapet till de av er som tålmodigt väntar på er RV-finansiering eller bara på en ny och mer fridfull värld, gå ut och skapa den själva! Det finns många sätt att göra det på, men det bästa sättet är att vara till hjälp för andra och leva i glädje!!! Ett annat bra sätt att skapa de förändringar ni alla längtar efter är att visualisera under meditationen. Föreställ er att den nya världen redan finns här; föreställ er att ni umgås med dem som får er att skratta och viktigast av allt – ha roligt!!!

Trump kommer att vinna en jordskredsseger om ni alla visualiserar och mediterar över en mer lugn och fredlig värld för er själva, och går ut och sprider kärlek och positivitet i era samhällen i stort. Världen håller på att utvecklas till en magisk och fantastisk plats att bo på, men arbetet är inte i närheten av att vara färdigt ännu; uppriktigt sagt, det är nästan tid att sätta igång! Med det kommande välståndet och mina fonder som kommer att följa på dem (St. Germains fonder skiljer sig från RV-fonderna – vilket betyder mer välstånd för er från många källor), plus alla era ansträngningar att föreställa er en bättre värld både för er själva och era medmänniskor, tvivlar jag inte på att ni kommer att välja de optimala kollektiva tidslinjerna för er själva och kunna sola er i himlens härlighet under kommande år.

Med stor tacksamhet i mitt hjärta lämnar jag er nu, alltid bara ett anrop borta, precis som alla Mästare och E.T.s, som många av er kommunicerar dagligen med. Om ni inte redan kommunicerar med dem är det en bra tid att börja nu. Vänd er med förundran till skyarna och ni kommer att bli förvånade över de svar ni får från dem som älskar er.

I ödmjuk och evig tjänst säger jag farväl för den här gången. Gå nu och njut av resten av dagen!!!

Du gillar kanske också...