Saint Germain via James McConnell, 19 april 2020

 

Saint Germain via James McConnell, 19 april 2020

 

SAINT GERMAIN  (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Saint Germain. Jag är här för att återigen föra er in i de högre nivåerna av er själva, till den högre kunskapen om vilka ni är. Eftersom många av er håller på att bli tillräckligt väckta för att inse att allt omkring er fortfarande är ännu en illusion.

När ni först hörde den termen för några år sedan att allt detta är en illusion, det är en tredimensionell illusion, undrade många av er, ”vad innebär det?” Hur kan detta vara en illusion, eftersom det är så verkligt. Men ändå, nu börjar ni alla mer och mer förstå vad vi menade med det. Hur detta var en illusion.

Och att det är en illusion, den skapas. Och vem är skaparna, förutom ni själva. Ni skapar alla denna illusion. Och precis som ni skapar denna illusion, denna tredimensionella illusion, kan ni nu skapa och skapar en ny verklighet för er själva utan illusionen av programmering. För många av er betyder idén om programmering mindre och mindre. Ni ger inte efter så mycket för programmeringen som ni brukade. Till och med i ert samtal tidigare hörde vi att ni inte tillåter propaganda för programmet som har inrättats över hela planeten, att ni inte faller i fällan.

Men ändå, om ni tänker tillbaka till för många år sedan, om samma sak hade hänt, hur många av er skulle inte ha köpt det. Precis som många av er – de flesta av er köpte illusionen av ert 9/11.

Men det är inte så längre. Eftersom ni har vaknat upp, eller är helt inom uppvaknandeprocessen nu. Och livet är inte som vanligt för er. Titta på hur människor över hela er planet nu säger ”nu är det är nog!” De låter sig inte programmeras eller fortsätta att programmeras. Ja, det finns säkert några, och kanske till och med en majoritet som tillåter det fortfarande. Men det är ett uppvakningsframsteg.

Detta är det ”Stora Uppvaknandet”. Och vad som händer nu, det som verkar vara en storm runt omkring er, den stormen försvinner. Eftersom Ljuset förminskar den.

Om mörkret hade tillåtits här, om deras plan, deras program, hade tillåtits att införas helt som de ville (de var, naturligtvis, de som ni kallar kabalen, mörkrets krafter), om de hade fått fortsätta med detta, då skulle mänskligheten som ni känner den upphört att existera här. Men det är på grund av er, och på grund av de många som arbetar med er som arbetar i Ljuset, arbetar inom de högre vibrationerna för att förändra och skifta historien, och förändra programmet och illusionen och skapa den nya verkligheten som många, många fler nu längtar efter.

Ni ser inte djupet i programmet för vad som kunde ha kommit. Ni ser inte det för att ni som kollektiv har inte tillåtit det. Ni har alla stått upp och sagt, som James sade tidigare, ”Vi kommer inte gå tysta in på natten. Vi kommer inte att sluta utan kamp.” Dessa ord kommer för evigt att återkomma i människans medvetande. För som en stor medvetenhetsförbindelse reser ni er alla upp och säger: ”Det är nog! Vi är färdiga! Spelet är över!” Många av er säger: ”Vi spelar inte det här spelet längre, och det är hög tid.”

Det är dags att skapa den nya verkligheten, den som ni alla kom hit för att bevittna, vilken alla är en del av.

Den nya verkligheten, den Nya Guldåldern som ni alla såg för så många tusentals år sedan när ni planerade att gå in i denna utveckling. Ni såg början, och ni såg slutet. Ni visste bara inte om resorna längs vägen hur svårt det skulle bli. Men ändå, här är ni nu, så många livstider senare. Just här vid mållinjen, vid kulminationen, vid crescendot, strax innan den sista trumpeten spelar sin låt.

Jag är Saint Germain. Så mycket mer är på väg att avslöjas i många aspekter, på många sätt. Några som ni inte blir förvånade över. Vissa som kommer att ta till och med de av er, av Ljuset, med överraskning. För många av er vet inte djupet, hur djupt mörkret verkligen går. Eller som i er film – (”The Matrix”), ”hur djupt kaninhålet verkligen går.”

Må all min frid och kärlek vara med er alla. Och må den Violetta Flamman fortsätta att hålla er i sin omfamning, och fortsätta att bränna ut, rensa ut, precis som den gör för många av er nu, när ni undrar vad som händer med era kroppar, smärtan, värken, rensningen som pågår nu. Allt händer som en del av denna uppstigningsprocess. Så var på gott humör, och vet att allt verkligen är orkestrerat och fortsätt att lita på Planen.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...