Stjärnljus via Galaxygirl, 27 april 2020

Stjärnljus via Galaxygirl

27 april 2020

Hälsningar, människor av Gaias hjärta, som har så mångas uppmärksamhet. Jag är Stjärnljus av enhörnings-rasen. Vi närmar oss stjärnfröna nu för aktivering, för uppmuntran, i stor glädje. För vi har länge väntat på vår återförening med den uppstigna mänskligheten. Jag är Stjärnljus. Vår ras är mäktig, vi är många. Vi är väldigt mycket vid liv men har hållits utanför er nuvarande verklighetsmatris på grund av oförenliga vibrationella energier. Vi är av en kristallin hög vibration, vi är 5D och över, då det är kravet för kanalisering. Vi vill erbjuda er koder av regnbågsljus från våra horn, en förlängning av vårt tredje öga, till er panna för att aktivera ert tredje ögas portal. Vi vill att den energin flödar vidare in i era hjärtan, kännande denna vibrationella kodning av kärlek, av förnyelse och av hemmet i de högre dimensionella verkligheterna. Vi finns överallt omkring er, precis utanför ert synfält. När ni tjänar, skapar, visualiserar Nya Jorden, så finns vi där i den energifrekvensen. Vi är enkla varelser, ändå starka i vårt ljus. Vi tycker om att arbeta med många mästare som vill finslipa sitt kreativa flöde, då våra strålar av ljusenergi fokuserar och skärper avsikter som är rena, för att skapa med större hastighet. Vi befolkar redan er Nya Gaia, vårt nya hem. Vi har flyttat över vårt boende till hennes rika gröna marker, hennes ängar mogna att springa på och våra unga föl njuter av friheten i hennes vida, öppna platser och läckra gräs och blommor. Vi sänder bilder, känslan av hem till er, som vederkvickelse, som uppmuntran.

Jag är Stjärnljus av enhörningsrasen, en ledare av min sort. Jag tar inte lätt på min roll för jag talar som en röst för många, en stor ära och börda. Man måste var eftertänksam och försiktig med makt och ansvar. I de högre sfärerna hörs allas röster och tas hänsyn till med mycket tanke och avsikt så att alla behov bedöms, beaktas, och det högsta bästa för alla finns alltid i förgrunden i beslutsprocessen. Så kommer det att vara på Nova Gaia. Ni, framtida ledare på Nova Gaia, som för närvarande är ljusbärare för den sömniga mänskligheten, era roller kommer att vara många. Men se på det med glädje i vetskap om att ni verkligen kommer att tycka om dessa ledarroller, för de är alla utformade unikt för er och era styrkor och behov. Så att tjäna kommer verkligen att vara en glädje för er, i vilken roll ni nu tjänar. Vila på dessa frodiga gröna ängar, i skuggan av våra trädvänner och det mjuka ljuset från vår sol. Blommorna omger er i en sagolik ring. Ligg ner och vila. Vi enhörningar av alla färger omger er alldeles utanför denna ring, med hornen vända inåt mot er energisignatur, tändande den, sändande kärlek och uppfyllande er med frid. De kommande dagarna verkar osäkra på ert plan, ändå är utgången säkrad. Nova Gaia ropar högt, med stor skönhet, till dem som har öron att höra med och hjärtana hos de äventyrare av ljus som ni är. Kom. Skifte har redan skett inom många av er, för ert öde har dokumenterats i arkivsalarna som ett som har gjort det omöjliga med stor styrka och glädje. Vi tittar. Vi ser att Gaia just nu helas. Det är en vacker syn. Denna stund i karantän har varit mycket helande för många. Vi sänder helande strålar av regnbågsnyanser till er och er värld och vi tittar på transformationen med andetag i spänning.

Jag är Stjärnljus av enhörningsrasen. Vi är tacksamma mot er för att ni tjänar Moder Gaia. Ert mod är legendariskt, som också vår renhet är. Vi sänder vår renhet i healing till de trötta krigare som är lite leriga och blodiga från sina räder i de lägre sfärerna. Frid. Känn Nova Gaias milda bris. Ni har många nya vänner som väntar på att få träffa er på den andra sidan av slöjan. Vi ser frid och vila för er och sedan stor glädje i tjänande och ytterligare skapande. För sådant är receptet för äventyr. Källan förtjusas av äventyr och som sådana, gör ni det också. Var så säkra på att det kommer att bli mycket glädje att få uppleva, många lyckliga äventyr att vara med om. Var medvetna om att ni kommer att få många möjligheter till ytterligare expansion, vilket alltid är vägen.

Jag är Stjärnljus. Jag sänder lite av mitt ljus till er. Jag rör ert tredje öga med mitt horn. Känn värmen, känn rotationen. Enhörningens ljus har sökts för dess kraft över tiderna, så vi har funnit skydd i de högre sfärerna. Vi är mycket lika er. Vi förföljdes också för vårt ljus och vi gömde oss för att tjäna på avstånd och låna ut vårt ljus, vår kärlek och renhet från en trygg plats. Men ni var de modiga, i tjänst till alltet, till de andra, ni valde att lysa ert ljus igen och igen och igen, smältande mörkret, omvandlande det till det ljus vi nu ser manifesteras på Nova Gaia. Vi böjer våra huvuden för er, krigare av vägen. Vi står i er tjänst. Acceptera dessa vibrationer av healing och var tröstade. Ljuset har vunnit. Stå kvar här i denna inre helgedom så länge ni vill. Våra föl är ivriga att få träffa krigare av vägen. Ta det lugnt, de har massor av energi! Snart igen har ni det också. Snart igen har ni det också. Frid

-galaxygirl

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...