Saint Germain via James McConnell, 23 april 2017

Saint Germain via James McConnell, 23 april 2017

ST GERMAIN

I AM St Germain.

Jag har kommit oftare till denna grupp och kommer att komma ännu oftare. För när ni förstår eller börjar förstå, det börjar bli dags för er att gå på ert uppdrag. För Yeshua på sin tid sa till sina föräldrar ’det är dags för mig att gå ut på mitt uppdrag’. Och så gjorde Han det. Han åkte på sin resa. Det är dags för var och en av er att gå ut på ert uppdrag, det som ni kom hit för. De tiderna ni väntat på är nu. De är inte i framtiden, de är nu. Var i det perfekta nuet alltid, för nu är allt ni har. Ni har inte längre det förflutna. Det är borta. Ni har framtiden, ja, att se fram emot men om ni inte lever i den nuvarande stunden, i nuet, hur kommer framtiden då att bli? Var i nuet. Var i stunden. Gå med flödet som En Som Tjänar fortsätter att säga.

Vet att när ni fortsätter denna process, denna fortsatta träningsprocess, tränas ni precis som vi gjorde på vår tid.

Vi är alla i detta tillsammans mina bröder och systrar. Vi är alla i detta tillsammans för att gå framåt, att marschera framåt, allt är framför er nu.

Allting finns där precis, precis bortom er räckvidd. Men ändå om ni sträcker er tillräckligt långt kommer ni dra in priset. Som Sananda har sagt, ni kommer gå över mållinjen. Ni behöver bara vara tålmodiga lite längre för allt är i rörelse. Allt skiftar. Medvetandet skiftar. Medvetandet utvecklas. Ni som medvetande utvecklas. Ni blir allt som ni kom hit för att vara. Ni kommer för att ta kontroll över er själva och alla situationer som ni finner er själva i. Ni behöver bara fortsätta att ha tillit. Ha tillit till er själv, till er granne och se skönheten i allt och i alla, för alla är vackra, alla, inga undantag. Alla har Guds gnista inom sig – några kanske gnistrar lite mer men de har alla den. Till och med de minsta av våra barn har alla gnistan.

Ha tillit, tro, och alla saker kommer bli som de behöver bli. Med er som katalysatorn, som ljusarbetarna och ljuskrigarna som för fram allt detta, och skapar denna nya Gyllene Ålder.

Jag ÄR St Germain. Jag lämnar er nu i frid och kärlek för att fortsätta att gå ut och dela och göra anspråk på er styrka. Att sträcka er ut mer och mer och mer. Tiden är nära.

http://www.meetup.com/ancient-awakeningshttp://www.ancientawakenings.org

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...