Saint Germain och OWS via James McConnell, och Shoshanna, 20 februari 2022

Saint Germain och “En Som Tjänar”, OWS, via James McConnell och Shoshanna, 20 februari 2022

 

SAINT GERMAIN (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Saint Germain. Jag är här vid denna tidpunkt för att fortsätta att hjälpa er att göra exakt det ni har pratat om, arbetar för, och det är verkligen att släppa taget.

Släpp det gamla. Det är vad den Violetta Flamman handlar om: att släppa taget. Rensa ut all gammal programmering som inte längre behövs, gamla minnen som håller er fast vid denna illusion av separation.

Allt rensas bort när ni använder den Violetta Flamman. Eller de andra verktyg ni kanske har blivit medvetna om genom åren, vad de än kan vara. Oavsett om det är Ärkeängel Mikaels Flammande Blå Sanningsvärd för att bryta gamla band, eller kristaller för att föra tillbaka minnen från Atlantis och Lemurien, vad det än är.

Det här handlar om en frigörelseprocess. Släpp det gamla. Etablera er i det nya. Och se mot framtiden. Eftersom ni skapar den varje ögonblick just nu, oavsett om ni är i illusionen eller bortom den. Ni skapar era liv när ni går framåt.

Ni skapar er egen verklighet. Verkligheten skapar inte er. De som tror att verkligheten skapar dem förblir inneslutna i den gamla illusionen, inom den tredimensionella illusionen. Och så länge de fortsätter att känna och veta det, eller tror det, så är det där de kommer att förbli. Det finns inget ni kan göra för att ta dem ur det, förrän de är redo.

Men då, när de är redo, kommer många av dem att ropa på er. Många i era familjer, era vänner kommer ihåg att ni tog upp det med dem tidigare, och kanske nu tycker att ni har haft rätt hela tiden!

Nu är det inte ett ego-uttryck vi pratar om här, det är inte det jag syftar på. Inte om egot, utan om att släppa taget. Att släppa taget om det någon tänker eller känner om sitt eget liv, eller till och med om er – det spelar ingen roll. Fokusera bara på att ert eget liv går framåt. Och berätta för dem eller hjälp dem, hjälp dem när de frågar efter det, när de ber om det.

För det är ert uppdrag nu. Många av er är i den delen av ert uppdrag just nu, och inser att det är ett uppdrag för er. Nu kommer ert uppdrag dock att förändras när ni går vidare. Uppdraget kommer att fortsätta utvecklas, när hela denna process att släppa taget fortsätter genom denna övergång, som ni redan rör er genom.

Ja, ni är verkligen i övergången just nu. Övergången från det gamla livet, det gamla illusionära tredimensionella uttrycket, till det nya högre uttrycket av den fjärde och femte dimensionen. Ni gör det redan. Ni rör er redan genom denna övergång, allt som händer omkring er, alla saker som händer inom illusionen.

Som ni har hört många gånger, tänk på det som en show, som en film som spelas upp, och ni bara bevittnar den, observerar den. Ni kan vara en del av den ibland. Ja, verkligen, ni är en del av den ibland. Men var för det mesta bara observatören så mycket ni kan. För när ni är observatörer så är ni i de ögonblicken inte en del av det tredimensionella uttrycket. Så var observatörer och låt showen fortsätta. Och vet att slutet av den här showen kommer att bli otroligt spännande för er. Var bara redo för det. För allt kommer samman.

Som ni har hört många gånger, lita på planen. Lita på planen. Planen kan inte stoppas vid denna tidpunkt. Och allt som händer, oavsett om det till synes är en del av mörkret eller ljuset, så är allt som händer en del av planen. Vet det. Vet det när ni fortsätter att gå framåt genom denna övergång som ni befinner er i just nu. Vet att allt verkligen sker av en anledning som en del av planen, oavsett vad det är.

Och allt eftersom planen fortsätter, så gör också uppstigningsprocessen det. Så vet det också. Ni är alla på väg mot uppstigningen.

Som ni har hört många gånger, har de mörka krafterna gjort allt de kan för att hålla er tillbaka från uppstigning, eftersom de visste. Så fort befolkningen började vakna var de slut. De har gjort allt de kan för att hindra er från att vakna.

Men tyvärr, alla ni vaknar. Och jag talar nu inte bara om Ljusarbetarna. Många, många fler vaknar upp över hela planeten, i länder över hela planeten, vaknar och blir medvetna om vad som har hänt dem. Blir medvetna om att deras frihet har tagits från dem. Och den kan inte tas bort om ni inte ger bort den. Och de som är i Kanada, Freedom Truckers, och även i andra länder är nu medvetna om det. Kanske inte på den nivån som ni är, men de är medvetna om att de vill behålla sin frihet. Det är det viktigaste för dem – frihet! Och den kan inte tas ifrån någon som inte tillåter det.

När ni fortsätter igenom resten av detta år, vet då att allt verkligen händer precis som det behöver. Lite justeringar här och där, ja, absolut. De som tillhör Ljusets Styrkor arbetar hårt för att övervinna alla planer, från de program som de mörka krafterna har försökt föra in hos befolkningen på denna planet. För det är en del av deras plan, deras gamla plan. Men Ljusets krafter känner till denna plan. De vet, och de kommer att stå emot med alla medel de har, och de vet i förväg vad deras nästa och nästa drag kommer att bli. Som ni har hört många gånger så är det här en schackspel. Men mörkrets krafter fungerar i schackspelets 3D-värld. Medan Ljusets styrkor är i 5D. Och många, många steg före mörkrets krafter.

Jag är Saint Germain, och jag lämnar er nu i frid, kärlek och enhet. Och vet att friheten verkligen finns till hands för hela befolkningen på denna planet.

Må Frid och Kärlek vara med er alla.

 

EN SOM TJÄNAR (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er!

En Som Tjänar här, och vi är här för att fortsätta denna show. Och St. Germain har sagt, och som ni har hört många gånger, så är allt detta en del av showen. Till och med vår del här är en del av detta, en del av den stora planen att vi kan vara här och hjälpa er, och fortsätta att vägleda er på vilket sätt ni än tillåter oss att vägleda er. Vi kan inte tvinga er att göra någonting, och vi skulle aldrig vilja göra det. Vi är bara här för att ge er knuffar hit och dit, för att fortsätta att ta er med genom denna övergång och göra er redo. Förbereder er verkligen för den första vågen av uppstigning när den processen fortsätter framåt här.

Vi är redo för era frågor om ni har några. Ingen Shoshanna med oss den här gången. Vi ber om ursäkt för att hon inte kan vara med oss ​​just nu, men det är okej. Vi kommer att harva på och se fram emot när vi kan vara tillsammans igen, och fortsätta att hjälpa er som en enad kraft för att åstadkomma dessa förändringar, och fortsätta att hjälpa till att förbereda er på det sätt ni är redo för.

Har ni frågor till En Som Tjänar?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag undrade bara om Blossom Goodchilds kanalisering från Ljusfederationen om nästa lockdown, som skulle ske på grund av en svamp är sann. Och om den är det, kan ni då ge lite mer detaljer?

OWS: Vi kan säga, att vi aldrig kan berätta för dig om någon från en annan kanal, som hon du talar om, för fram sanningen eller inte. Det är inte upp till oss att avgöra. Det måste du avgöra själv. Vi kan dock berätta för er att hon, och många andra, tar fram mycket information som kan vara till stor hjälp för de som är redo att höra, de som har öron för att höra dessa meddelanden som kommer fram. Precis som de av er som har öron att kunna höra våra budskap, när vi för fram dem.

Oavsett om det kommer att bli ytterligare en lockdown som du säger, eller av vilken anledning det än kan vara, så kan vi inte direkt ge dig det. Men vet att allt kommer till sin spets, som tidigare sas av en på ert samtal. Ha bara tålamod och vet som St. Germain har sagt, och som vi har sagt många, många gånger, att allt händer av en anledning, som en del av den större planen. Så var bara redo för det, eftersom allt fortsätter att gå framåt i denna plan här. Okej?

Gäst: Jag antar det. Kan jag ställa en snabb fråga till?

OWS: Ja.

Gäst: Stämmer det att FN:s trupper maskerar sig som Kanadensisk Polis?

OWS: Vi frågar nu vad vi kan ge dig angående detta. Vänta snälla. Vi kan berätta för dig att allt du ser inte är som det verkar vara, inte så som du får höra det. Men du hör det också från många olika källor, och många olika motstridiga uppgifter kommer till dig om detta. Men ja faktiskt, de som deltar i denna process nu är inte de ursprungliga, för de skulle inte skulle ha gått emot sina landsmän, som vi finner det. Så de hämtas in utifrån. Så det är verkligen sant.

Gäst: Tack.

OWS: Ja. Finns det andra frågor här?

Gäst: Jag har en fråga tack.

OWS: Ja?

Gäst: I drygt ett år har jag sparat bubbelplast och speciallådor, och först nyligen insåg jag helt vad jag hade gjort, när jag såg en resväska överfull med förpackningar. Jag tror att jag på någon nivå visste att jag sparade för en framtida flytt, och känner mig nu beredd att göra den. Och under samma tidsperiod började jag drömma om, och i meditation se en stuga jag skulle bo i, med blommor och grönsaker som växer intill, och en liten uteplats med en liten sjöstrand och vad jag tror är tallar. Det verkade vara någon sorts kollektiv för jag såg mig själv vinka till andra, och jag utför healingsessioner i ett liten trädgårdspaviljong av tyg. Jag kunde tydligt se utsidan och en del av köket under många månader, men aldrig mer än så. Det var tomt inuti eller det kanske fanns ett skynke. Det är först under de senaste veckorna under meditation, som jag helt ser insidan, och det är helt verkligt för mig. Men det jag inte kan förstå är om det är denna tidslinje eller kanske en annan livstid. Kan ni förtydliga det och berätta om och när jag ska flytta och vart?

OWS: Vi kan inte direkt berätta när, eller något sådant. Men du har dessa visioner och dessa uttryck som kommer till dig om en potentiell framtid, och eftersom den är potentiell, så är den inte skriven i sten, utan du skapar den. Och när du skapar det så skapar du verkligen din framtid. Så det du verkligen skapar här verkar vara något som är på en högre vibrationell frekvensnivå i termer av nyare uttryck, eftersom Gaia har flyttat allt, alla, till den högre vibrationen. Med andra ord, efter att du har rört dig mer fullständigt in i det femdimensionella uttrycket, kommer du att få detta. Men, det betyder inte att du inte kan skapa det nu, och vara där i din nuvarande vibrationsupplevelse, även om du måste höja din vibration från den tredje dimensionen, förstår du?

Gäst: Ja. Tack.

OWS: Ja. Vad är det ni brukar säga, ”Bygg det, så kommer de.” Tja, i det här fallet, bygg det, så kommer du. Okej?

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Finns det andra frågor här? Några ytterligare frågor?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Kan ni ge oss en uppfattning om hur mycket stöd, och vilken typ, som skickas galaktiskt runt lastbilschaufförerna i till exempel Ottawa, där det är mer konfrontation?

OWS: När det gäller hjälp från Galaktikerna där, kan vi inte säga att det i det avseendet direkt finns någon. Det är mer en process med att sända ljus, sända högre vibrationsfrekvens till denna planet, som då verkligen hjälper de som söker, som vill skapa sin frihet i denna situation. Så de får hjälp, men man kan säga, hjälpen kom genom bakdörren. Okej?

Gäst: Okej, tack.

OWS: Finns det några andra frågor här?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

 

Gäst: Schumann-resonansen för ungefär tre dagar sedan (jag brukar titta noga på den när jag ser att den är onormal, ja den är alltid onormal) var suddig i den övre delen, men för några dagar sedan stack det ut ett som ett rör till vänster, nästan som en mask som stack ut ur en av stråken som kom ner. Jag tänkte: ”Herregud!” och tog direkt en bild, för jag tyckte det var fantastiskt, att det betydde något. Att de kommunicerar med oss ​​genom detta. Och det kanske finns många här på Jorden som kan utläsa något ur det. Har ni något att säga om det, eller kan ni utveckla det? Tack.

OWS: Allt vi kan berätta för er är att uttrycket från jordvibrationerna som inträffar, går utanför diagrammet många gånger. Och det är på grund av människans medvetande. När människans medvetande ökar, ökar också medvetandet eller vibrationen här på denna planet. Så ni höjer verkligen vibrationen.

Varje gång ni mediterar, vare sig individuellt eller i grupp, och naturligtvis mest inom en grupp eftersom ni alla kommer samman som en, och för er vibration högre tillsammans som en, och sedan när ni har de där massmeditationerna över hela planeten som ibland behövs, då höjs vibrationen ännu mer på planeten. Så det handlar om att människans medvetande höjer frekvensen här. Och det visas naturligtvis i er Schumann-resonans. Och ja, det du tittar på är de där topparna, och de saker som händer som verkligen visar sig som bevis på att medvetandet eller frekvensen stiger här på denna planet. Okej? Var detta tillräckligt för dig?

Gäst: Absolut. Tack.

OWS: Ja. Mycket bra. Har ni fler frågor innan vi släpper kanalen?

Gäst: Jag har en fråga, tack.

OWS: Ja?

Gäst: Jag undrar hur uppstigningsprocessen går, och hur jag kan hjälpa till?

OWS: Min Kära syster, det händer över hela planeten. Det spelar ingen roll var du är, det är viktigare hur du är just då, när det gäller att höja din egen vibration. Och när du höjer din egen vibration, höjer du vibrationen runt dig också. Och allt går in i det kollektiva medvetandet, eller i det universella sinnet, allt. Varje tanke, varje handling, allt går dit. Och det plockas upp av de över hela planeten som är redo att ta emot dessa tankar, dessa energier, vad det nu kan vara. Detta händer verkligen överallt, oavsett var du är. När du är med i dessa samtal varje söndag och ni kommer samman och är en del av detta, då hjälper du till att höja medvetandet, mänsklighetens frekvensvibration. Det är allt vi egentligen kan säga om detta. Du har mycket större inverkan än du kanske tror att du har. Okej?

Gäst: Tack.

OWS: Ja. Finns det några andra frågor? Vi måste släppa kanalen. Mycket bra.

Då säger vi helt enkelt, ämnet för idag var att ”släppa taget”, och det är viktigt för er att göra just det, mer och mer och mer. Gå med strömmen. Det har vi sagt många, många gånger. Släpp det. Gå med strömmen. Var i nuet. Hitta glädjen i stunden. Alla dessa saker handlar om att höja upp ert medvetande till de högre vibrationsfrekvenserna.

Ju mer ni fortsätter att göra detta medvetet, desto mer kommer ni att finna er själva ute ur 3D-matrisen och vara i de högre frekvenserna, eftersom Gaia själv har höjt sin vibration och ni ansluter er helt enkelt till henne. Okej?

Och när ni förenas med henne, när ni höjer era vibrationer, kommer ni också upp för att träffa oss. Vi, som är En Som Tjänar, alla de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, vi väntar alla på att ni ska höja er vibration tillräckligt för att komma och vara med oss. Vi kan inte sänka vår vibration för att komma ner och träffa er. Så bara vet det när vi fortsätter att gå framåt genom denna övergång.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...