Saint Germain via James McConnell, 26 aug 2022

 

Saint Germain via James McConnell, 26 aug 2022

 

Saint Germain Genom James McConnell:      

Ni är Långt Bortom Illusionen

26 augusti 2022

Jag är Saint Germain. Jag kommer vid den här tiden när saker och ting fortsätter att gå framåt. Och när ni fortsätter att förstå att allt verkligen är den större bilden, börjar fler och fler av er, fler och fler av det kollektiva ni, förstå detta.

Att detta är den större bilden. Detta är delen av den större planen här, och allt händer verkligen av en anledning. Även när ni ser ut och ser de många sakerna som händer, många saker som händer inom 3D-matrisen, illusionens matris, med full vetskap om att detta är en illusion.

Det är en film. Det är en show som spelas upp framför er. Och för er som har ögon att se och öron att höra, ni vet precis det. Ni vet att det är en del av planen, och bara en illusion för er att övervaka, bli medvetna om, men inte bli en del av.

För ni är inte en del av detta. Ni är långt bortom denna illusion.

Det finns de, naturligtvis, som försöker hålla fast, hålla er tillbaka. Men de vet att de inte kan hålla er tillbaka längre. Så de når bara ut till dem som ännu inte har vaknat, försöker hålla dem till sin sak, försöker hålla dem under deras kontroll. Men de vet att de inte kan göra det mycket längre heller.

Har de gett upp? Nej. De har inte helt gett upp, för de kommer säkerligen inte att ge upp förrän den sista är kvar. Men det är inte för dig att bry dig om det. Allt du behöver bry dig om är att gå vidare, gå vidare. Och att släppa taget om alla dessa tidigare illusionsförståelser: dessa rädslor, detta hat, denna svartsjuka, alla de saker som har hållit dig till illusionen, som höll dig till 3D-matrisen fram till denna punkt, men inte längre.

Och inte bara är det inte längre för dig, det är inte längre för oss också. För vi ser vad man kan kalla ”skriften på väggen” här, att det finns många där ute som inte kommer att vakna. De kommer inte att vakna om de inte är skakade fria. Skakade fria, skakade in i deras frihet.

Och de kommer inte att gå in i sin frihet förrän de helt inser att de inte har varit fria. De förstår inte den som ni förstår den. Ni förstår vad frihet handlar om. Men många där ute förstår inte det. De tror att de är fria, men de inser innerst inne att de inte är det, och det finns inget, tror de, som de kan göra åt det. Men de kan verkligen det, och ni kan verkligen det, och vi kan verkligen det.

Så förstå att när saker och ting fortsätter att röra på sig, kommer det att finnas de tillfällen då vi kommer att kliva in mer och mer. När jag säger ”vi”, talar jag om alla Ljuskrafterna: Alliansen, de från de Galaktiska krafterna, alla går samman i detta och är redo att kliva fram.

Ni har hört detta från de Galaktiska som har talat med er. De har sagt att de är redo att hoppa in på minsta anledning där de kan börja ingripa mer. Och de tider kommer där detta verkligen kan hända.

Kommer det att hända? Jag kan inte säga säkert här vad gäller tidsramen. Men jag kan säga att de är förberedda. Jag kan säga er att vi, som de Uppstigna, är förberedda. Jag kan berätta för er att Alliansens Styrkor är förberedda, de från era Vita Hattar är förberedda. De vet vad som kommer, och de har planerat för det här ett tag nu. Till och med tillbaka till den tidiga antiken, till Atlantis och Lemurien, går det långt tillbaka då.

Och från det går det ännu längre tillbaka, till livstider och system och galaxer och planeter innan detta, där de av er, de System-Busters som ni är och fortsätter att vara, ni har kommit därifrån, och ni är här nu igen. Och vi arbetar alla med detta tillsammans.

Så när vi är redo att kunna kliva fram, och den tiden kommer mer och mer här när vi verkligen kan gå in och hjälpa er mer. För ni ber om det. De av er, Ljuskrafterna och alla er som är de ljusarbetande Ljuskrigarna, System-Busters, har bett om att vi ska kliva fram mer och mer. Och ju mer ni ber, desto mer kan vi göra det.

Och ju mer vi ser att de över hela planeten inte vaknar i tid här, då kan vi börja ingripa mer också. För de kan inte göra det själva. Än en gång behöver de något att skaka dem fria.

Och det är vad det här handlar om: frihet. Och återfödelsen av er republik. Republiken, inte bara USA för Amerika, alla kommer tillsammans. Utan för alla länder över hela planeten.

Alla människor över hela planeten samlas igen som det var tänkt att vara, och som det kommer att bli, när fler och fler verkligen vaknar. Oavsett om de vaknar av sig själva som ni har gjort, eller om de behöver något mer speciellt för att väcka dem, den tiden kommer.

Jag är Saint Germain, och jag lämnar er nu i fred, kärlek och enhet. Så att ni skulle fortsätta förstå att ni är fria.

Ni har alltid varit fria.

Ni kommer att fortsätta att vara det och den tiden kommer.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...