Saint Germain via James McConnell, 27 Maj 2018

Saint Germain via James McConnell, 27 Maj 2018

Per Staffan 31 maj 2018

Saint Germain

JAG ÄR St. Germain.

Det är alltid ett nöje att vara med er för att kunna dela och ha dessa stunder, dessa fortlöpande stunder som förändras snabbt.

Många av de saker som har förutspåtts, många av de olika förutsägelserna, många av de förändringar som har sagts kommer att hända är under arbete nu. De är på gång. Ni börjar se glimtar av dessa. Varje dag kommer fler och fler fram och fler och fler sanningar avslöjas och mer håller på att uppenbaras. Eftersom allt är i rörelse nu. Allt är i en skiftande rörelse och kan inte längre stoppas.

Det har sagts att ni är i stormens öga och stormen rasar omkring er. Ni är dock i lugnet, platsen där fred och lugn råder. Låt stormen rasa omkring er. Låt allt som händer hända, för det händer av en orsak.

Medvetandet skiftar och förändras och för att det nya medvetandet ska kunna bli till, för att det ska kunna bli den nya Guldåldern, måste först den gamla brytas ned. Den gamla måste vissna och dö för att den nya ska födas; den nya skall spira upp som livet spirar upp på våren. Det är vad som händer nu.

Och ja, det har sagts att det kommer skakiga tider framöver. Så sätt på er säkerhetsbältena. Det är inte för att skrämma er, absolut aldrig för att föra in rädsla. Bara för att förbereda er. Förbered er på energierna när de fortsätter att skifta och förändras; energierna när de blir kraftigare och kraftigare. Och ni, de av er, särskilt de av er med en psykisk förmåga, känner av dessa energier mer och mer och mer. Och jag säger er nu som St Germain, dessa energier kommer att fortsätta att förändras. De kommer att fortsätta att skifta inom er och utanför er.

Och när ni fortsätter att utvecklas inom er, fortsätter ni att flytta ert medvetande högre och högre inom er, till högre och högre vibrationer. Och ni kommer att känna att dessa energier förändras inom er, även om det som händer utanför er kommer att få liten eller ingen effekt. Det är därför du har fått denna Merkaba-övning för att kunna använda den som ett verktyg.

Som ni vet finns det många verktyg. Användningen av kristaller är en. Detta är också ett verktyg att omge dig själv med, för att skydda dig i någon av dessa problematiska tider. De tider där energierna blir för starka och du vill dra tillbaka dem lite, då kan du helt enkelt dra din Merkaba runt dig. Det kommer att minska energierna. Om du attackeras på något sätt, någon psykisk attack, kommer den att skingra den attacken, den skickar bort den eftersom ingenting kan tränga in i de högre vibrationerna inom dig.

Det är mitt budskap för denna gången och jag lämnar er nu. Som alltid är Det Violetta Ljuset ett annat verktyg, den Violetta Flamman. Alla ni vet om denna. Det är dags att kunna utnyttja de många olika verktygen som är tillgängliga för er, särskilt eftersom dessa förändringar fortsätter att utvecklas och kraften börjar bli starkare och starkare. Som en lavin som kommer nedför berget kan ingenting hålla dem tillbaka. Sanningen kan inte längre hållas tillbaka.

Hela min frid och kärlek är med er alla. Och må ni ständigt omges av Flamman, den Violetta Flamman av fred och kärlek.

Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens hemsida klart framgår.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

”Att tro är att se”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...