Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 27 maj, 2018

Kära ni,

Ni har märkt att er värld “snabbar upp”. Ni kanske till och med har en känsla av frenetisk aktivitet, utan att ha känslan av prestation. Ni har börjat söka efter meningen i allt som ni gör, när det som ni gör, inte känns tillräckligt.

Sanningen är, att det pågår en höjning av energierna på Jorden. På grund av detta, upplever människorna ett skifte i medvetande som uppmuntrar sökandet efter meningen i allt. Universellt Medvetande är nu mer lättillgängligt för alla som söker, än tidigare. Den här energihöjningen möjliggör också en stor och snabb förändring i världen omkring.

Information är mer tillgänglig, stora förändringar på jorden, såsom jordbävningar, tromber, bränder och orkaner, verkar inträffa oftare och “strukturen” inom det sociala-, politiska- och familjelivet, verkar ha ändrats till oigenkännlighet.

Alla dessa händelser finns i den synliga världen, världen utanför er själva. De visar på det faktum att ni inte längre kan se till den yttre världen för att skaffa er en känsla av stabilitet. Ni måste komma tillbaka till er själva och hitta den stilla punkten av frid, harmoni och visdom som finns inom er. Det är den enda plats av stabilitet som finns i dessa föränderliga tider.

Inom er finns en plats av sådan Frid att ni helt kan slappna av där och tillåta den att genomsyra hela er varelse. Inom er finns Sanningen, Glädjen och Meningen, som ni förgäves har sökt i den yttre världen. Tillåt nu er själva att uppleva denna plats inom, där ni kan bli fria genom att vara vara.

Den är så nära som er andning och det är med hjälp av andningen och era tankars kraft och “fantasi” (föreställningsförmåga), som ni kan börja uppleva era Högre Jag och er koppling till det Gudomliga.

Övning:

Ta några djupa och centrerande andetag. Lägg er uppmärksamhet på platsen precis under er navel och föreställ er att ni är i en mycket fridfull trädgård. Ni kan göra denna trädgård till den mest vackra platsen ni någonsin har sett. Skapa porlande bäckar och fridfulla dammar, blommor och skuggande träd.

Gör det till en plats som ni önskar återkomma till, igen och igen. Tillåt er själva att slappna av och absorbera trädgårdens frid och skönhet. Ge er själva tid att möta er Skyddsängel och era Högre Jag, för att ta emot all den visdom, vägledning och kärlek som ni behöver.

Det kanske kräver lite övning för att hitta den här fridfulla platsen inom er själva, men efter bara några få balanserande andetag, så kommer det inte att dröja länge innan ni kommer dit utan ansträngning. När ni ger er själva denna stund av tystnad, kommer ni att märka att den yttre världen inte har kraften att dra er bort från denna stilla plats av Fred.

Detta är sann stabilitet. Det är från denna stilla plats inom, som ni kommer att kunna klara av  att leva i dessa föränderliga tider och göra att ni inte känner er ensamma eller övergivna. Ni kommer att kunna ansluta djupt till det stöd ni behöver.

Såsom ett hjul, vars ekrar verkar rotera väldigt fort, men vars center har en stillsam rörelse som ansluter till alla länkar omkring sig, kommer denna “stillhetsrevolution” inom er att transformera er yttre värld till en av Harmoni, Kärlek och Fred.

Kom ihåg att be om denna stillhet. Om ni känner er dragna till det, så be om upplevelsen av den fridfulla trädgården. Mest av allt, be om er anslutning till Källan av allt liv, Allt börjar med er, med era tankar och med den balanserade andningen, som är er “anslutningslänk”. Allt finns där för er, om ni bara ger er tiden.

Kom ihåg ert budskap från Ärkeängeln Gabriel idag:

“Själen som jobbar sig utåt i era liv, är det enda sättet för er att hitta stabilitet i dessa föränderliga tider.”

Shanta Gabriel
for Archangel Gabriel
May 27, 2018
ShantaGabriel.com

Översättare:

Marie Silja

You may also like...