Saint Germain via James McConnell, 4 februari, 2018

Saint Germain via James McConnell

4 februari 2018

Ja, JAG ÄR St. Germain.

Det är alltid speciellt att kunna vara med er på detta sätt. Och som ni vet kommer det inte att förbli på detta sätt så mycket längre för tiden närmar sig då vi kommer att vara mer fysiskt med er, till och med så vi kan sitta vid samma bord.

Men innan detta sker vill vi säga att vi inte vill att någon av er ska knäböja för oss, inte för någon av oss. Det gäller Ärkeängeln Mikael och Sanat Kumara och Sananda och Ashtar. Ingen av oss vill det för om något, ska vi knäböja för er för det är ni som för hela denna process framåt. Ni är de som skapar denna uppstigning, inte bara av er själva, utan av hela planeten. Det är vad ni kommit till insikt om.

Ja, det är många saker som kommer att börja skifta och de är redan i den processen nu. Några av er kan ännu inte se dem. Men om ni tittar tillräckligt noga, om ni tittar med öppna ögon, kommer ni att se många fler saker som blir förverkligade nu, som kommer att bli något som inte bara är potentiellt utan är en reell möjlighet nu. Och då dessa saker fortsätter att utvecklas och ske, kommer ni att få se att det finansiella systemet som ni är i nu, kommer till ett tillstånd av full balans. Ni kommer att få se allt det ni hört så mycket om, som arresteringar, avslöjanden, sådant som gör att alla sanningar kommer fram. Dessa kommer också. NESARA, GESARA, allt detta är inte bara potentiellt nu, det är en möjlighet att det sker i detta år som ni nu befinner er i.

Det enda som kan mota detta är ni: ni, det kollektiva ni, ni som för detta framåt. Det är bara ni som kan stoppa det. Och ni vet alla att det inte kommer att hända, för ni har arbetat så hårt, var och en av er har arbetat så hårt i livstid efter livstid för att få er själva och det kollektiva medvetandet på denna planet så här långt.

Och jag talar i termer av ”nu”. Som Sananda sade, se er själva i nuet, i det perfekta nuet, för detta är det perfekta nuet. Det finns inget som är i det förflutna, inget att se tillbaka på över er axel. Det finns mycket att se fram emot.

Men för att kunna se framåt mot allt som kommer måste ni först vara i det perfekta nuet och då kommer det perfekta nuet att manifestera sig självt. Se runtomkring er, se inom er, för att dessa fortsatta förändringar ska utvecklas utanför er själva men viktigare, inom er själva, för de saker ni bett om när ni ställer frågan ”varför händer det inte mig”? Det har inte hänt er därför att ni ännu inte tror att det kan. Men så snart ni tror att ni kan – verkligen tror – då är vad som helst och allting möjligt.

JAG ÄR St. Germain. Jag ska lämna er nu med all min kärlek och frid, och den Violetta Flamman ska fortsatta sammansmälta inom er och rena allt som fortfarande har negativitet inom er.

 

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

Du gillar kanske också...