Saint Germain via James McConnell, Juni 18:e, 2017

Saint Germain via James McConnell, Juni 18:e, 2017

 

Jag ÄR St germain och så klart är det alltid lika underbart att vara med er, att kunna dela med er, att kunna uppleva med er, många av er är kära till mig, många fler än vad ni kan veta vid denna tidpunkt. Vi har haft livstider tillsammans, vi har upplevt tillsammans. De som jag pratar till just nu vet vilka det är jag pratar till. Vi har delat vin tillsammans i olika sociala sammanställningar

Jag har alltid varit väldigt social, har alltid njutit av en fest här och där, var än den skulle vara. Så som du har hört många gånger förbereder vi en fest, ett stort firande, bortom allt firande som ni någonsin skulle kunna tänka er vid denna stund. Ta den bästa fest som ni någonsin gått på och multiplicera den hundra gånger om och då kommer du börja ha en liten förståelse över hur det kommer att vara när ni knyter samman med era kära som ni för längesen lämnade och de lämnade er. Ni kommer ha en återföring, en återföring som kommer föra energi upp inom er så som ni inte skulle kunna föreställa er vid denna stund. Och det kommer hända. Det händer redan.

Många av er kommer att uppleva kundalini energi. Ni kommer uppleva ett lyftande av kundalini energi. Det kommer hända i stunder när ni inte ens är beredda på det. Men det kommer hända. När det det gör så tillåt det att vara, låt det flöda. Låt det bli komplett. Detta är processen, detta är uppstignings processen som kommer föra denna kundalini energi upp inom dig och det kommer bli precis som det ska vara i den stunden.

Jag pratade med James tidigare. Jag använde ordet ”brådskande”. Han förstod inte vid den stunden varför det ordet användes när det inte har använts tidigare. Vanligtvis, är det ett meddelande från Sananda, ett meddelande från St. Germain, ett meddelande från Ärkeängeln Michael. Men det här gången är det ett brådskande meddelande; ett brådskande och väl behövt meddelande. Du kanske frågar dig själv varför det är så brådskande? Jag skall berätta.

Som ni vet är allting i flöde just nu, allting är skiftande. Kabalen är nere på deras knän. Allting som var förberett, allting som var planerat av oss som ni kanske kallar unionens fädrar(forefathers). Samlades för att skriva på papperet som var ett tillkännagivande av frihet. Vid den tiden visste vi alla var på spel. Vi alla visste vad resultatet kunde bli – både positivt och negativt – men vi styrde framåt. Några var rädda men det kom över det precis som ni själva måste komma över saker som är skede just nu, processen ni går igenom. Man behöver inte vara rädd, man behöver bara fortsätta rakt framåt.

Ett skifte är i skede just nu, ett skifte som pratats om många gånger. Detta skifte kommer ändra mycket. Jag pratar nu om de saker som är precis före och precis efter vad som kallas händelsen eller övergången. Vi föredrar termen övergången därför att ni förflyttas från ett annat paradigm till det ett annat. Detta nya mönster/paradigm var planerat på den dagen i 1776. Det var den tiden. Det här är den tiden igen.

Det kommer inte vara ett nytt signerande av dokument. Det kommer vara ett tillkännagivande eller ett meddelande av ett stort skifte i medvetande, förståelsen är att vi alla är på kanten utav vad som har börjat väldigt längesedan kommer nu till frukt. Det kommer föra alla framåt mot ett nytt förståelse, en ny nivå av medvetande och vibration som kommer ta de mest cyniska, de mest ifrågasättande personer och föra även de framåt. Ingen kommer vara immun mot dessa förändringar. Alla kommer vara en del utav det på något sätt inom deras egna väg men ni kommer alla vara med om det och ni är redan en del av det. Detta skifte jag pratar om just nu är ni redan i mitten i.

Många av er känner dessa energier, ni känner förändringarna komma över er. Ni känner era chakran komma till liv. Om ni inte vet så är de chakran som är. De kommer till liv igen. Några av är gör specifika övningar för att få detta att hända. Jag berättar för er att det händer redan inom er alla. I eran sömn finner ni er på skepp, ni finner er själva nere i inre Jorden även fast ni inte minns ännu. Den tiden kommer också när ni kommer fullt minnas dessa upplevelser så som några av er redan gör.

Det här är en tid och det är därför ordet ”i god tid” passar bra för ni är precis vid kanten. Ni är nära till vad Sananda kallar crescendo(uppbyggnad) det är det som ni alla strävar mot. Den fulla uppbyggnaden kommer bli när händelsen, skiftet formas fullt ut. Men tills den punkten jobbar ni mot när ni förbereder till att vara mentorer till de andra som kommer efter er.

Ni kommer bli givna mentorer, ja, men ni kommer bli mentorer till andra också. Ni kommer bli de lärda ni kommer vara de som de senare vågorna av uppstigning kommer söka sig till. Ni kommer vara de som Sananda pratar om att sitta vid råd samlingarna om ni är redo. Denna grupp är speciellt förberedd för detta men även även andra grupper.

Detta är en speciell tid, ett speciellt ställe, en speciell stund precis innan stora skiften i medvetande som kommer.

Ni har hört om arresteringar. Ni har hört om kabalen som kommer ner på deras knän och ja så är det. Men vi skulle aldrig godkänna utrotningen, dödandet av era bröder och systrar även fast de har gjort mycket och att de skulle plötsligt göra skada till er. Men ni är inte vid deras medvetande nivå. De måste lyfta sig precis som ni lyfter er till våran medvetande nivå eller vår vibration. Jag förstår att detta har pågått länge men det är nödvändigt.

En sak till som jag vill prata om är fortsättningen av vad som började vid den dagen där signeringen av deklarationen: återinställningen och utlåtandet av vad ni vet som är NESARA och allt som kommer med det. Men vet att när ni läser om NESARA eller hör om det, det har skiftat en del. Några av sakerna som blivit urtagna och andra saker som har lagts till och det kommer inte riktigt visas med dessa saker som ni tidigare läste om det men det är en del av det, en stark del utav det. Det är en en förståelse som kommer föra denna värld, denna planet att bli redo för att bli given och ge till de ovanför och ner därtill. Det är en nödvändig del av det här. Men först måste detta hända. Och det kommer bli så.

Jag uppskattar er tid, era insatser, er kärlek och er känsla för enhet nu när ni fortsätter att komma ihåg vem ni är i totalitet av er som skapande kraften inom er.

Jag ÄR St. Germain. Må det violetta ljuset alltid skina inom er och även skina det utåt, utvärtes också.

All min frid och kärlek till er alla.

 

Kanalisering: James McConnel

 

 

Översättning: Jonas Finn Larsson – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...