Saint Germain via Linda Dillon, 12:e augusti 2017

Saint Germain via Linda Dillon, 12:e augusti 2017

 

 

ST. GERMAIN: ”JAG ÄR HÄR FÖR ATT TA ALLT!”

12:e augusti 2017

 

Det har aldrig tillåtits tidigare … jag tar allt – motståndet och rädslan, de hinder och barriärer som ni kanske byggt omkring er … Kanaliserad av Genoveva Coyle

Hälsningar och skål älskade ni! Jag är St. Germain, er älskade broder, familj och vän, som idag kommer att ge er stora nyheter, och meddelar att ni gör ett fantastiskt jobb! Wow. Vi är så stolta över var och en av er här i det här forumet och bortom, och om ni läser eller lyssnar på det här meddelandet har ingen betydelse, för den höga energin får ni i hjärtat, sanningen och hela betydelsen av mina ord.

Kära hjärtan, jag är här med er, för att hjälpa er på sätt som aldrig tillåtits förut. Jag är här för att ta allt. Ja, ni hörde rätt, allt motstånd och rädsla, barriärerna och hindren som ni kanske har byggt runt omkring er, om någon där ute skulle kommer komma tillräckligt nära och se er så som ni tror att ni är. Tror ni att ni är några slags oälskade och fula skapelser, efter någon form av misslyckande eller misstag som Modern gjort, då hon experimenterat med livet? Eller testat fram kärlekens alkemi? Ni vet att detta är fullständigt fel och det kräver ingen vidare diskussion. Det finns inget som Modern någonsin fött fram, som är mindre än det renaste uttrycket av Hennes kärlek, Hennes fantastiska väsen, och det inkluderar er!

Varför i hela världen håller ni fortfarande på och sluter er inom era skal? Är det måhända för att ni kanske ser den vackraste och ljusaste änglavarelse som någonsin skapats?

”Så kan det inte vara”, svarar ni mig. ”Hur kan det vara så, när jag har sårats så många gånger då jag öppnat mig, när jag har avslöjat mig själv helt?”

Så ni förstår, ni är fortfarande rädda. Murar och fästningar baserade på rädslor, som hållit er fångna så länge, och ändå kände ni att ni var säkra och skyddade? Vad sägs om att jag säger till er, att detta är er uppfattning om händelserna, för avsikten var aldrig att få er att lida, och uppleva all denna smärta?

Kära hjärtan, jag är här för att be er släppa alla ytterligheter, och släpp fördömandet om att allt måste vara perfekt, eller bra eller det bästa. Kan ni låta det svarta och vita, dåliga och goda, fula och vackra, vänstra och högra, varmt och kallt, bara vara?

Kan ni släppa behovet av att ha rätt, till rätten av att ha fel? Kan ni acceptera och se er själva perfekta och vackra på alla sätt, och låta mig ge er dessa nyheter … ni är magnifika, ni är bländande, underbara, oklanderliga och felfria skapelser av Guds kärlek!

Uppenbara er helt och hållet, låt världen se er utan slöjor, masker eller murar, som omger era hjärtan, och alla andra sårbara ställen i era kroppar. Lys obehindrat med er mjuka, milda glans och skönhet, och gå med kurage in i denna spännande nästa nivå, av att vara uppstigna mästare, ärkeänglar och änglar i kroppar, som aldrig tidigare varit möjligt på Jorden.

Bara säg ja, älskade ni, till denna gåva av högsta nivå som Modern skänker er. Ta emot den älskvärt och se er värld förändras på nolltid. Ni förtjänar det! Det är verkligen en perfekt tid för fester och festande! Låt oss nu ta ett glas eller två, av det porlande ametistelexiret till er ära!

Jag lämnar er nu med min oändliga kärlek och beundran! Farväl.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

By Permission.

© 2017 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

 

Du gillar kanske också...