Saint Germain via Linda Dillon, 23 november, 2017

Saint Germain via Linda Dillon, 23 november, 2017

 

 

St. Germain: Hälsningar, jag är St. Germain.

Suzi: Välkommen!

St G: Välkomna till er, älskade änglar, helgon och syndare (skrattar), mästare och lärlingar – har vi inte gjort allt och vi har gjort allt tillsammans!

Jag välkomnar er denna dag och jag välkomnar er än en gång till den Violetta Flamman, till min JAG ÄR-Närvaro, i denna djupare, högre, vidare och bredare känsla av helig förening, inte bara med er JAG ÄR – utan med självaste JAG ÄR.

Jag är Väktaren av den Violetta Flamman, och jag är Väktaren som är betrodd med att vara förmyndare, ledare för JAG ÄR-Närvaron, och jag har erbjudit den till var och en av er i över 60 000 år. Jag tror, älskade vänner, systrar och bröder, att ni är redo att acceptera min inbjudan, på en helt ny nivå!

Och, Raj (Sanat Kumara) och jag är här för att hjälpa er – som vi förresten alltid har varit – men kanske är vår närvaro mer angelägen nu eller mer uppenbart erkänd, för att kunna hjälpa er i den här sista födelsen. Och det är inte en smärtsam födelse, tvärtom; Den är fylld med jubel, fest och glädje. Och det är så enkelt – det kan inte bli enklare – lika enkelt som att passera över en mållinje.

Ni förstår, om ni har sprungit ett maraton eller varit med i ett triathlon, som många av er känner att ni har – och förresten så ni har gjort det! – ni känner att när ni når mållinjen så är ni utmattade, ni känner er levnadsglada, ni har ett helt annat energitillstånd och endorfinerna pumpar kraftigt genom er hjärna och genom blodet. Men i det ögonblicket då ni korsar mållinjen, handlar det bara om att förflytta kroppen några centimeter.

Och vad gör ni då? Ja, det finns några som helt enkelt ramlar omkull av utmattning, men det är en glädjefull utmattning. Och några säger: ”Tack och lov, jag har kämpat klart, borta från kaoset. Tack Gud, jag är borta från flocken.”

Och så finns det de som kommer att strunta i det, och springer och leker eller är med i sina vänner och sina familjer; och en del kommer att äta en måltid för att fira eller dricka vatten eller vin, det spelar ingen roll, det jag vill säga är att var och en, mina kära, firar och förklarar slutförandet av denna fas på olika sätt. Men det är också viktigt att inse, erkänna och fira på sätt, som är i linje med vilka ni är.

Och, vad ger er den sista knuffen – den sista knuffen för de återstående kilometrarna att springa, och verkligen passera över mållinjen? Och börja inte stånka och stöna och säga: ”Åh, St. Germain, jag visste inte att jag skulle behöva ta mig ännu längre.”

Mina älskade vänner, jag bluffar inte när jag säger till er, att jag har erbjudit detta på den här planeten – många delar ligger utanför planeten – men på planeten i 60 000 år, så jag vet en del om uthållighet! Och jag vet en del om segrar, jag vet en del om slutföranden, och jag vet verkligen en del om jubel och fest!

Så idag kommer jag, älskade Gajaner, inte bara som en mästare, inte som en uppstigen varelse, utan som en bror och vän, som har gjort denna resa kroppsligen på planeten, så många gånger tillsammans med er att ni inte ens kan föreställa er det. Nu har många tillfällen av den långa resan börjat med var och en av er, då ni förresten har accepterat fullheten av Källan med den Violetta Flammans energi – för att detta elixir, denna flamma, denna bägare är inget mindre än Källans energi.

Och i början välkomnade ni den. Det är därför den känns så bekant för er. Ni drack intensivt och ni drack kärlek, och ni fanns kvar inom det som många kallar Lagen om Ett, Lagen om Kärlek. Det var det övergripande, det som min broder Sanat Kumara kallar, ”Tillståndet av Varande”, och det är från det allt har sin början och sitt slut.

Med tiden vände sig många av er bort – tog omvägar till den sköna naturen för de mänskliga upplevelserna – och några av er stannade kvar. Det spelar ingen roll för nu är vi alla här tillsammans. Men de av er som stannade då, under byggnationen, förankringen och cementeringen av de falska rutnäten och paradigmerna, kunde säga till mig, ”St. Germain, kan du inte dämpa den Violetta Flamman? Kan du inte ge oss en mildare ton av violett? Kanske lavendel eller purpur? Eller kanske en liten dragning åt rosa?”

Och såklart gick jag med på det, för det fortsatte åtminstone vår förbindelse, för ingen av oss längtade efter, ville eller hoppades, att ni bara kulle flytta in i mörkret, till den gråa nollzonen.

Vi gjorde det fullt medvetna om att tiden skulle komma när ni skulle vända er till oss, när ni skulle vända er till mig, när ni skulle vända er till den Planetära Logotypen och säga ”Vi är redo!” Och ni kunde säga till mig, ”Samuel, kom tillbaka. Francis, kom tillbaka”, för jag har haft många namn. Och alla de, alla de varelser jag existerat som, de här personerna jag antog, gjorde att jag kunde stanna hos er och fortsätta att erbjuda er Kärlekens Bägare.

Och det gör jag nu, inte kroppsligen men lika tydligt som förut. Och jag erbjuder er Kärlekens Elixir. Jag erbjuder er Kärlekens Bägare. Jag erbjuder er den Blå Rosen från Sirius. Jag erbjuder er den Violetta Elden. Jag erbjuder er essensen. Ja, det har blivit min essens som Väktare och Bärare av den Violetta Flamman. Men den här Violetta Flamman – vad är det för något? Den är essensen av Kärleken och Källan.

Ni undrar ofta: ”Hur känner vi igen Källan? Hur känner vi igen Gud? Hur känner vi igen den oändliga Skaparen, som skapade universum?”.

Och denna essens av den Violetta Flamman? Den är inte bara en omvandlare av negativitet. Den är en skapare. Den är den elektriska frekvensen, vibrationen som ökar er frekvens och hastighet till en nivå, där skapande och medskapande helt enkelt blir det ”vardagliga”. Det är därför det läggs så stor vikt vid de Universella Lagarna. Det är nästa steg.

Så jag erbjuder er att till fullo ta emot vibrationen av den Violetta Flamman – men inte för att gå från negativ till neutral, utan från neutral till spektakulär – med full kraft.

Den Violetta Flamman, den Violetta Strålen, är också en del av Porlana C, som skickas till er av er Stjärnfamilj, den som ni anser vara den elektriskt laddade blå. Vad är det som orsakar den elektriska känslan? Det är den Violetta Flamman. Det är den de använder. Och den är blandad med deras livskraftsenergi, och den ger de till er.

Tänk på detta. Tänk på alla oss på denna sida, och er Stjärnfamilj. Vi skickar det till er, vi erbjuder det här till er, vi ger det till er – gratis! [skratt] – och vi skickar även välsignelser tillsammans med det, men det är ett annat ämne! Men vi ger det till er.

Detta är en nivå av helig union och heligt partnerskap, som var och en av er ber om varje dag. Om en person, man eller kvinna, ung eller gammal, närmade sig er för en helig förening och sa: ”Jag kommer att ge dig min essens och jag kommer att acceptera dig som du är, och jag kommer att behandla dig enligt det jag känner att du är”, då skulle ni bli omåttligt lyckliga, glada, uppfyllda.

Men, älskade ni, det är precis det vi gör. Och då var och en av er tar in det, går in i, omfamnar, omger er själva, fyller er med essensen från den Violetta Flamman, då skapar ni inte bara den perfekta heliga partnern till er själva, utan ni gör er själva till samarbetspartner för er egen varelse. Och då kan n i verkligen engagera er i det vi kallar ett heligt partnerskap, och det ert hjärta längtar efter.

Nej, jag föreslår inte att ni ska kasta ut personen ni lever tillsammans med, tvärtom. Hela poängen är att ni omvandlar, transformerar och övergår till en ny nivå av kärlek.

Jag erbjuder er inte bara pengar, andlig valuta, diamanter eller rubiner från tomma luften … som blir till guld. Jag erbjuder er kärlek utan att det kostar något, med en generositet som kommer från Moderns hjärta – Jag erbjuder er det JAG ÄR.

Jag erbjuder er expansion – för att er förmåga har expanderat, er förmåga att acceptera har expanderat – därför erbjuder jag er den expanderade, briserade Violetta Flamman!

Vad säger du om det, älskade Suzi?

Suzi: Jag säger, ”Tack så mycket!” Jag vet att saker av denna typ kan kännas utmanande för människorna, eftersom de inte har några bevis. Jag förstår att våra perceptioner öppnar upp, så min bön blir: att människornas perceptioner öppnas upp, för att de ska kunna ta emot denna information och denna vackra, utsökta gåva mer fullständigt.

St G: Ja. Ni har ett talesätt, och jag skulle faktiskt skämtsamt kunna säga, att jag kom på det: ”Vad kom först, hönan eller ägget?” Kan ni minnas när vi satt på en liten vägkrog, och vi lekte och skrattade på grund av dessa tokiga saker, som vi sedan skämtade om?

Men vi kan förstå det genom det övergripande – och det säger jag helt allvarligt – det övergripande tillståndet av att ha en fri vilja; det här är – vill jag säga ”heligt” – och är en regel som vår Moder har dikterat, utan någon form av manipulering. Och ni vet att vi älskar ”kjolregler”, och speciellt då det handlar om orättvisa lagar och uppblåsta härskare, som alla anser sig vara heliga, när de faktiskt är despoter, men det är en annan del.

Den enda sak vi inte kommer att störa eller åsidosätta, även om jag kanske försöker övertyga er på ett eller annat sätt, är den fria viljan.

Nu säger ni till mig, ”St. Germain, jag ber att folk ska lyssna och ta emot”, och det är därför jag har talat och talar så lidelsefullt idag. Jag bönfaller er, men jag kan inte göra det åt er! Jag erbjuder det, inte bara som en gest, utan i form av ett flammande inferno eller en bägare fylld med elixir, vad som än fungerar för er.

Var kommer då den fria viljan in i bilden? Mina älskade, alla ni har sagt, ”Fast, jag vet inte om det här är på riktigt. Jag vet inte om det kommer att fungera. Jag vet inte vad det här kommer att smaka, men för fanken, jag tar en smutt.” Jag kan inte tvinga ner det i halsen på er. Och beviset då ni passerat mållinjen, kommer inte innan, det kommer efter. Så därför är jag är så angelägen, och erbjuder er den bästa sortens firande!

Längs maratonvägen finns det stationer – det som jag kallar vägstationer – där de erbjuder er olika energidrycker, Sportdrycker eller rent vatten, och det sker innan ni korsar mållinjen. Så jag har placerat mig själv där, med er och för er – och förresten, vägstationen, slutspurtstationen, är laddad med oss alla. Och vi erbjuder er den laddningen när ni springer förbi – mållinjen finns i sikte och vi vill bara stärka er; fast förresten, vi har stärkt er under hela loppet – och vi har erbjudit er denna flaska, denna bägare, energidrycken [skrattar] med den Violetta Flamman.

Ni är redan tända, er fria vilja är redan tänd, men beslutet är ert.

Nu vill jag närma mig det här, om jag får, från ett lite annorlunda perspektiv eftersom jag känner er alla! Så, vi har täckt upp för: ”Fast, jag är inte säker på vad det kommer att smaka, men vad fanken, jag tar en smutt.” Men sedan finns det ni som kanske hamnat långt efter, och känner att ni inte längre orkar springa. Ni kryper till mållinjen och är utmattade.

Låt mig då säga sanningen om er utmattning. Ni är inte utmattade. Ni kanske fick den bleka lavendelfärgen, men ni har fått gåvor och många anpassningar, Tsunamin och Porlana C, hela tiden. Ni är inte ens utmattade på grund av osäkerhet. Ni kanske ramar in det så, men jag vill framställa det på ett annat sätt: ni är utmattade av kaoset; ni är utmattade av lögnerna; ni är utmattade av de avskyvärda beteendena som de mänskliga varelserna har involverat sig själva i.

Lägg nu märke till det jag säger. Jag säger inte att människorna är avskyvärda, syndiga, vanvördiga. Detta är beteenden, detta är sidospår, detta är avvikelser och distraktioner som de blivit involverade i, och allt har nu kommit i dagen. Därför säger jag, att detta har varit ett maraton av kaos.

När ni känner er utmattade, när ni känner att ni saktar ner, kryper mot mållinjen, så stämmer det inte – för jag ser er! – Det är inte för att ni inte har det här eller det där, för det ni har är er vetskap, er tro och den fasta beslutsamheten, om att ni ska klara det här. Och från detta kommer er utmattning, av tröttheten från att försöka, och de som befinner sig i loppet – mänskligheten lopp – bryr ni er inte om, utan vill hellre engagera er i den låga, negativa sidan av vibrationen ”den gamla”.

Men älskade ni, tror inte att de inte också överöses av den Violetta Flamman. De rör sig från det ni skulle säga från ert sätt att se, från det negativa till det neutrala. Ni har hoppat – ni var inte ens i det neutrala, men låt oss använda det som referenspunkt – ni har hoppat från neutralt till spektakulärt, så oroa er inte för dem!

Suzi: [Skrattar] Jag är förbluffad över hur snabbt den här tiden har gått. Många konkreta saker händer på planeten, vilket indikerar att stor förändring sker. Jag tycker att det som folk letar efter, är en förändring i den ekonomiska verkligheten för oss alla. Kan du berätta om det, snälla?

StG: Du vet att jag bara kan berätta till viss del om det.

Suzi: Hmm, tänkte väl det.

St G: Så det är inte varken rätt tid eller plats. Och jag är rädd att det finns de som faktiskt hävdar att de talar för mig, eller som hävdar att de vet om min plan, men som ni vet är det Moderns plan – det är den Gudomliga Planen.

Låt mig säga så här. Det har funnits många slutliga arrangemang. Allt har funnits på plats under en lång tid, och uppgifter om många av de expansioner ni söker – men skapandet och medskapandet av Nova Jord – har varit beroende av människorna … ni skulle uttrycka det som ”att de behöver gå samman”. Och jag skulle vilja säga, att min del är erbjudandet om den Violetta Flamman, till de av er som är vid slutstationen – de som finns vid mållinjen!

Och det är absolut nödvändigt – absolut nödvändigt! Och ni vet att jag ofta talar kraftfullt, lidelsefullt, men när jag säger ”absolut nödvändigt” och ”omedelbart”, så menar jag precis det. Så snälla drick/hoppa/dyk in i den Violetta Flamman! Det är faktorn för slutförandet. Snälla, gör det.

Suzi: Ja, slappna av och lita på och bara …

St G: Simma, dansa, lek!

Suzi: Ja. Jag älskar det! Var glada. Var lyckliga.

St G: Ni förstår, även när vi gjorde, vi kan säga, snabba uppbrott från olika obehagliga eller farliga situationer – för att det fanns många när jag var förkroppsligad, som inte tyckte om mig; de var avundsjuka och då gjorde vi hastiga uppbrott – men även då hade vi roligt!

Och när vi kommit tillräckligt långt bort, stannade vi och lät hästarna vila och fick dem utfodrade, och vi satt ner och tog en bägare vin och lite bröd. Men vi kunde skratta för att vi visste att vi gjorde det vi valt att göra – vilket även då, förändrade planeten – vi gjorde det för att vara säkra på att lägga grunden till idag.

Så när jag säger till er: ”Kära hjärtan över hela världen, låt oss göra ett hastigt uppbrott idag,” kom med mig!

Suzi: Ja, ja, javisst. Och får jag ge mitt uppriktiga och hjärtligt tack till dig och Sanat Kumara, och givetvis till alla våra vänner som jobbar så hårt med oss, i ett underbart partnerskap. Hurra! Hurra för alla! Tack så mycket.

St G: Åh tack, älskade du. Låt oss nu sitta och dricka, inte bara min JAG ÄR-Närvaro, utan också en bägare vin tillsammans.

Suzi: Ja, gladeligen!

St G: Gå med min kärlek. Farväl.

Suzi: Farväl.

 

Kanaliserad av Linda Dillon

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

© 2017 Council of Love, Inc.

www.counciloflove.com/

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

 

 

 

Du gillar kanske också...