Saint Germain via Linda Dillon, 21 juli 2021

 

Saint Germain via Linda Dillon 21 juli 2021

 

Linda Dillon: St. Germaine – Min Gåva till Dig

21 juli 2021

Den här dagen ger jag er min kraftiga Violetta Flamma … det är dags att tända det här kollektivet med eld … en eld med inspiration, en eld med avsikt, intuition och handling.

Kanalisering:

Hälsningar, JAG ÄR St. Germaine; Mästare och Väktare av JAG ÄR; Mästare och Väktare av den Violetta Flamman; bror och allierad, vän till ditt hjärta, din resa, ditt liv. Och jag välkomnar dig denna dag och varje dag.

Och jag börjar det jag säger och pratar med er den här dagen med att säga och uttrycka min beundran för var och en av er. Ni har hört mig säga att jag inte kommer att återvända till denna planet, denna vackra planet, Gaia, för den är alldeles för utmanande, så skadlig, så smärtsam, så, så, så mycket. Men att jag kommer tillbaka när fred och harmoni blommar som lavendelfälten.

Så jag börjar det jag säger och diskuterar med er den här dagen med att påminna er … naturligtvis finns det tillfällen då ni känner er trötta, själsligt utmattade, till och med kan jag säga, otillräckliga. Och ni undrar … Var är Nova Earths löfte? Var är min stam av Nova Beings? Tja, söta ljusänglar, de är precis här hos dig, och de är på din gata och i dina städer, och de bor i Ljusstäderna och kärleksinstitutionerna. Se tecknen på öppning och uppmuntran som kännetecknar Moderns Nya Tid, Moderns Nya Normala.

Bara för att jag inte vandrar på Jorden betyder det inte att jag inte är närvarande med er. På många sätt är det mycket mer användbart, mycket mer användbart för mig att vara i detta område där jag kan röra mig på synligt och osynligt sätt och på flera sätt och bokstavligen täcka planeten. Och ni skulle säga till mig: ”Nå, St. Germaine, hur exakt gör du det?”

Idag, mina käraste, äldsta vänner som har varit med mig genom vått och tort, och i Templet för den Violetta Flamman på Atlantis har ni för länge sedan blivit initierade. Och jag har tänt flamman i ditt hjärta, i ditt tredje öga, i dina händer, i dina fingrar, i ditt väsen. Och ibland glömmer du detta och ibland använder du den för att få en kraftfull, mäktig effekt … så jag tackar dig. Och du har tänt din fackla, och du har skrivit i luften … KÄRLEK … och du har skrivit det i vattnet. Skriv det i jorden; skriv det över era projekt, använd min fackla.

Men den här dagen ger jag er min Violetta starka Flamma. Det är inte brasan. Det är verkligen inte glöden. Kom ihåg barn, syster, bror, alla, när jag har välkomnat och initierat er till mitt Tempel för den Violetta Flamman, och ni har antänts, och ni har förbränts, och ni har stigit upp från askan som Fenix, och ni har flugit fritt som Fenix. Det här är den Violetta starka Flamman, och det är dags att sätta detta kollektiv i brand … i brand med inspiration, i brand med avsikt, intuition och handling.

Så ofta, i den värld som ni levde i, och verkligen i den värld som jag har bott tidigare, har det funnits denna begäran om hjälp, och den har alltid kommit som jag kommer till er i dag. Men det har också funnits denna subtila attityd att behöva hjälp och räddning. Det finns en lång och mycket ful historia på denna planet av kontroll, missbruk, ego, slaveri. Min och din dröm om frihet, suveränitet och jämlikhet har ännu inte förverkligats för hela kollektivet. Och det är vad Nova Earth är, och nu är det dags då så många sträcker sig ut och frågar och hoppas.

Men svaret är inte att göra det ”för”. Åh, det finns tillfällen då jag uppmanar er, jag guidar er, jag ber er att hjälpa varandra, och det här är vad jag pratar om. Men när du konsekvent gör det för en annan, i stället för att ge dem … ja, ditt uttryck ”lära dem att fiska” … vad gör du egentligen då? Vad du verkligen gör är att säga … Jag tror inte riktigt att du har den kapacitet, styrka, visdom, de förmågor jag har, så jag kommer att göra det för dig.

Nu gör du naturligtvis det för andra som ligger på marken och blöder. Men hur är det med grannen, sonen, dottern, kollektivet som är redo? Och älskade du, de är redo! Och vem är tändarna? Tror du att dina stjärnbröder och systrar kommer för att rädda dig? Det är inte det förhållandet de vill ha. Tror du att Himmelens Företag? Ja, de står där för att hjälpa till men de står också tillbaka, som vi alla gör, för att hedra och i förundran över ditt JAG ÄR.

Det är ditt jobb att ge kraft. Det är ditt löfte att antända. Och låt mig säga dig, det är din glädje. Det är din känsla av vördnad och förundran att sätta mänskligheten i brand på sätt som återställer, rekonstituerar, höjer. Att bränna bort de falska minnena, att bränna bort den gamla historien om övergrepp och att avslöja briljansen hos individen, samhället och kollektivet.

Så, hur täcker jag Jorden? Jag gör det med min flamma och jag ger detta till er… för att ni är redo. Himlen vet att ni har väntat tillräckligt länge. Så, var ditt Fenix-jag, var ditt elds-andande drak-jag, och deklarera inte bara utan börja. Och vi kommer att vara dina tjänare, ditt följe, dina beskyddare, dina försvarare. Vi kommer att vägleda dig och vi kommer att stå tillbaka i violett vördnad.

Ta den här flamman. Jag säger inte att ni ska använda den klokt, jag litar på er för mycket. Jag säger att ni ska använda den och jag kommer att stå bredvid er. Låt oss antända din inre och yttre Nova Gaian.

Gå med min kärlek och gå söta änglar, söta människor, söta Gaianer i frid. Farväl.

 

 

 

Channeled by Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...