Enhörningen Stjärnljus via Galaxygirl, 3 december 2017

Enhörningen Stjärnljus via Galaxygirl, 3 december 2017

 

Kära unga, vi enhörningar hälsar er nu med energiutbrott från den stora centrala solen från vilken vi bildades. Vi hälsar er till ära för er tjänst till alla. För det är slutfört på många sätt och framskrider bra i många andra. Mörkret kan inte stå emot höjden och intensiteten i de energier som för närvarande kommer till er vackra planet och det hanteras när vi pratar med er.

Det är dags nu, unga, att skina ert ljus som ni aldrig förut har gjort, för ert ljus och era energetiska signaturer räknas nu mer än någonsin i den slutliga rörelsen mot er upplysning och Gaias uppstigning.

Det är dags för tröst, för du är så trött, du unga, och vi både ser och uppskattar detta. För era många sår och utmaningar har skapat mycket att rensa och vi säger er att ni gör det och allt utvecklas snabbt. Du kommer fram ur din kokong av virvlande grå dimma som fastnar och förvirrar, mot det som är klarhet och ljus.

Var ljuset. Fokusera det in i din form. Meditera och be i dessa nya energier inom din vackra kristallina form som framträder allt ljusare och ljusare än vad du är van vid. Vi enhörningar är ljusa och fria, fulla av det högsta och renaste ljuset inom detta rike och vi erbjuder vår närvaro till dem som ser rättvisa och rättfärdighet, de som är rena i hjärtat och de trötta, på deras pilgrimsfärd mot enighet. För kom ihåg, vi är alla en ljusstråle från Källans ljus om ni tänker på det. Vi har alla bara olika erfarenheter inom hans magiska andetag av kärlek.

Det är dags att komma ihåg vem du verkligen är, du unga. För i själva verket är du bara ung och tidig i din hågkomst om vem du är, och vem du har varit, och vem du kommer vara. Du är en gammal själ. Ni har alla gjort många underbara gärningar för ljuset, vilket naturligtvis är varför ni har detta privilegium och äran att vara här förkroppsligade i detta Nu.

Vi ser fram emot att bygga Nova Gaia med er och vi erbjuder vår helande energi nu. Det är dags att resa sig upp, nu, ni unga, och kräva er gudomlighet och ert syfte. Kräv ljuset. Jag vidrör ert blomstrande tredje öga med mitt horn. Var i frid.

 

~ Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

 

Du gillar kanske också...