Operation Disclosure GCR/RV Intel Alert 8 december 2017

Operation Disclosure GCR/RV Intel Alert 8 december 2017

 

Operation Disclosure GCR/RV Intel Alert 8 december 2017

Operation Disclosure
https://operationdisclosure.blogspot.com/

RV / INTELLIGENCE ALERT – 8 december 2017

Alliansen är sammansatt av alla jordbaserade motståndskrafter. Detta inkluderar de Kinesiska Äldsta, Vita Hattar, Hemliga Rymdprogram och mer.

Alliansen fortsätter att skapa och genomföra handlingsplaner under Galaktisk övervakning.

På den geopolitiska arenan tvingas Kabalen till underkastelse av Alliansen och välvilliga walk-ins med målet att uppnå världsfred.

Gömda Kabal WMD, (massförstörelsevapen) antingen i rymden eller på planeten söks aktivt efter och förstörs. Kabal WMD: s som kan utlösas identifieras omedelbart och förstörs för att minimera skador.

Den senaste Kabal-energibaserade WMDn, monterad på en satellit, vilken orsakade Ventura-bränderna, lokaliserades och förstördes av Hemliga Rymdprogram.

Omvärderingsprotokoll (RV) är fastställda och redo, aktivering är fortfarande avvaktande.

Den globala valutaåterställningen (GCR) är fastställd och redo under det nya kvantfinansiella systemet, aktivering fortfarande avvaktande.

Den Globala Lagen om Ekonomisk Säkerhet och Reformering (GESARA) som överenskommits under Parisavtalet, annonsering är fortfarande avvaktande.

Frisläppningsdatumet för RV förblir flytande under det att Alliansen avslutar att uppstädningen av den återstående Kabalens brottslighet.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

 

Du gillar kanske också...