Saint Germain via Linda Dillon, 9 december, 2017

Saint Germain via Linda Dillon

9 december 2017

St. Germain: Hälsningar, jag är St. Germain.

Suzi: Välkommen!

St. Germain: Och välkommen till er, kära vänner av Gaia och, får jag säga, söta vänner till Gabrielle, med-skapare av denna planet, med-skapare av kärlek, med-skapare av vänlighet och omtänksamhet, med-skapare av expansion.

Jag kommer ödmjukt och stilla(skrockar) – vilket inte är mitt normala sätt! – följande Gabrielle för att också jag dela mitt hjärta med er.

Denna planet och, ska jag säga, mänskligheten har befunnit sig i djupt elände och djup illusion under en extraordinärt lång tid. Och det är inte så att någon bara tryckte på ljusknappen, eller tände lanternan eller stearinljuset(skrockar), för dessa underbara uppfinningar fanns inte när jag vandrade på planeten. De har inte tänt elden.

Men elden under var och en av er, elden i er mage, elden i ert hjärta, elden i er hjärna, är tänd. Och den förstör er inte. Den för er fram på en ny väg av varande.

Tidigare har jag ofta sagt till er – som Bärare av den Violetta Flamman, så ni känner till min inställning till tändande och eld! – men jag har sagt er att jag inte kommer att återvända till planeten. Och en del av detta, även om jag varit förtjust och ja, på många sätt, njutit av min tid på Gaia, så har jag hela tiden vetat – inte bara på grund av mästarskap utan för att jag kunnat tjäna till fullo – att jag inte skulle återvända till planeten.

Det är inte så att jag inte skulle återvända på grund av att den finns i de falska rutnäten av den gamla tredje dimensionen – men jag måste säga er, som bäst var detta skräp, denna disillusion, mycket förvirrande!

Jag har suttit vid ett bord och manifesterat fram diamanter och rubiner och safirer, och bokstavligen påvisat styrkan av skapelse. Och medan några uppskattade det, mötte jag ofta girigheten, själviskheten, känslan av ha-galenhet.

Och vissa skulle säga, ”St. Germain, kan du inte göra den lite större nästa gång?”. Eller ”kan jag inte få den till min samling?” när hon redan bär diamanter och pärlor. Detta, med svältande människor på gatorna, var oroande.

Så jag ville egentligen inte be Modern om att få återvända förrän Nya Jorden, som jag arbetat för, och hela tiden fortsätter att arbeta för, kommit på plats. Nu behöver den inte vara helt färdig. Den behöver inte vara färdigorganiserad och i ordning. Men jag vill verkligen ha ett annat paradigm inom vilket jag vandrar med er – som Yeshua gjorde, och många av de mästare som nu återvänder.

Och detta nya paradigm har inte bara givits till er, med Guds nåd, det har förklarats för er, inbjudningarna har skickats och ni har alla accepterat! Detta tillåter en totalt annan verklighet än den som varit känd för människan att i sanning träda fram.

Och ni går in på en ny nivå, så att säga, av sam-skapande partnerskap – ja, med oss – helt säkert med er Stjärnfamilj, era bröder och systrar som fångat bomber och släckt eldar(suck) i så lång tid. Det för er i linje med sam-skapande, men också med makt.

Detta ord ”makt” har blivit nästan som ett svärord, ett fult ord. Men, faktiskt, det jag talar om är essensen av vem ni är, essensen av er gudomlighet som kommer fram så att ni kan få till uppfyllelse inte bara det som är önskvärt utan verkligen möjligt.

Ni förstår, ni har fungerat – och det var en nödvändig del av denna process – ni har fungerat i ett, på många sätt, drömlandskap; ni har arbetat på vad ni önskar få fram.

Det nya rutnätet är gripbart; det har fasthet så att ni i sanning kan börja uppfatta och förstå era kroppar och er själva. Ni träder in i en sfär där ni gör, inte bara drömmer, och ni gör det verkligen med varandra men också med oss.

Ni har tagit examen! – och nu sätter ni helt enkelt saker på plats. Tänk på det, på den glädje och upphetsning ni kände när ni fick er första bil, eller cykel, eller lägenhet, eller eget rum och hur fantastiskt det var att ni kunde välja ert porslin, er mat, stolar och andra saker ni ville ha, att ni kunde utrusta och leva i den lägenheten.

Det är vad ni fått som gåvor! Vi har delat ut dem ett tag nu, men idag har ni öppnat paketen och ni har sett det rutnät som den älskade Gabrielle givit er.

Det är en ny dag, mina vänner! Låt oss fira tillsammans! Gå i frid.

Suzi: Tack

St Germain/Suzi: Farväl

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...