Saint Germain via Marlene Swetlishoff, 20 november – 11 december.

saintgermain

Saint Germain

Via Marlene Swetlishoff

20 november – 11 december 2015

 

Det är många förändringar på gång just nu. Även om det kan tyckas som om världen är på randen till kaos, så var medvetna om att saker och ting inte är vad de ser ut som, för det finns en gryning vid horisonten. Vi ber er att inte vackla i upprätthållande av ert eget Ljus och åkallan av Ljus för den värld ni lever i och alla dess invånare. Som ni vet arbetar vi med er på alla sätt och tillsammans tar vi nu ställning.

När ni ber, se då Jorden badande i Violett Ljus, förvandlingens Violetta Ljus. Håll kvar den bilden så länge ni kan varje gång ni ser den. De legioner av Ljus som arbetar med mig har redan genomsyrat Jordens atmosfär med denna energi, och det kommer att var till enorm hjälp om var och en av er kan förankra den i Jordens kristallina kärna under er visualisering, så att det Violetta Ljuset kan börja arbeta från Jordens insida och stråla ut detta Ljus i ständigt växande cirklar, tills det når ytan på planeten och genomsyrar dess atmosfär.

Jag, St. Germain, kommer att skicka Violett Ljus och omsluta hela planeten klockan 6.00 och 9.00 på morgonen, klockan 12.00 middagstid, klockan 15.00 och 18.00 på eftermiddagen, klockan 21.00 på kvällen och klockan 12.00 på natten, varje dag de närmaste tre veckorna. Låt det bli en eller flera av dessa tider som ni väljer att delta tillsammans med mig och Ljuslegionerna, som är i tjänst för detta uppdrag. De Uppstigna Mästarna har anslutit sig till mig i detta arbete, och vi har hela Himlens team som arbetar med att förvandla det kaos som råder i er värld.

Vi ber er att ansluta er till oss, som de markarbetare ni är, som står upp för Jorden och alla Hennes invånare. Tillsammans ska vi eliminera de energier som håller Jorden och mänskligheten borta från att ta sin rättmätiga plats i Universum. Vid slutet av den tid ni väljer att ansluta er till oss, be att den Gudomliga Moderns Ljus, Kärlek och energi kommer in i varje människas hjärta på planeten och tänder den gudomliga gnistan inom dem.

Jag är tacksam för er uppmärksamhet i denna fråga. Tack!

Jag ÄR St. Germain.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...