Saint Germain via Nancy Tate, 1 oktober

saintgermainWake up call: St. Germain, 1 OKTOBER 2015

Jag kommer till er i dag för att ge er lite nyheter. Det finns så mycket som händer i bakgrunden, att bara de som är involverade i det, kan ha någon aning om vad som pågår och vad som kommer att komma ur det. Jag är St Germain och jag följer vad som blir gjort för att rensa bort allt skräp, innan det kan träda fram och visas för er alla. Jag kan se varför det har tagit denna långa tid att rensa bort.

Jag ser att löftet om klarheten kommer fram på många sätt. Det handlar om att utvecklas på ett sätt som inte längre kan förnekas. Ni vet alla att när ni läser en berättelse och detaljerna kommer på ett sätt som är begripligt, och lägger till de intressanta delarna av berättelsen, är det det som gör det hela meningsfullt. När jag säger ”make sense”, känner jag förtrogenhet inom detta, genom vilket jag talar. Så många gånger när hon har funnit ut, läst eller hört något som känns rätt, är hennes svar på ”knowingness” att det är vettigt.

Ni kommer att se bitarna rulla på plats och frambringa en annan, och en till, tills bilden är inte bara komplett, utan har mer utrymme att fylla på, när processen växer till på nytt. Det kommer att finnas inspiration från er alla att lägga till bilder på ert eget sätt. Det är vad som menas med frihet att skapa det som ni vet är en värdefull del av det som skapas. Det kommer att vara meningsfullt för er när ni ser resultaten. Det kommer alla att strömma ut i hela världen, och sedan vidare ut i universum för att komma i harmoni med allt som är.

Jag ska ge er en bit av historien som ni kan uppmärksamma, och lägga till vad ni erbjuder till berättelsen. När ni tar pusselbitarna då de kommer fram i förgrunden, kan ni göra av dem vad ni ser, och det kan lägga till en helt ny innebörd av vad som har varit och vad som skall komma. Det är ett av de sätt, på vilka ni kan utöva er makt och lägga till det pågående skapandet av vad som är på plats, och samtidigt förändra på ett sätt som representerar den pågående innebörden av allt i den här världen och bortom. Ni kommer att upptäcka att när ni gör detta, kommer det att leda till mer och mer av vad ni önskar, och finna att det kommer att ge så mycket mening till era liv.

Vi kommer alla att vara i de aspekter av total glädje, när vi kommer närmare fullheten av alla dörröppningar, för att tillåta alla att se vad som legat bakom de stängda dörrarna en så lång tid. Ni kan finna, att adressera dem på ett lugnt och ändå kraftfullt sätt, kommer ni att vara en underbar del av hela den universella energin, för att föra allt till öppenheten av frihet och ett nytt sätt att leva med varandra. Det kommer att vara som om vi alla är i himlen, och på denna underbara planet också. Det kommer att vara vad det är, mina kära, för ni kommer att se det som ett annat exempel på att det inte finns någon separation i någonting. Även rädslan kan smälta bort och ge efter för kraften i Kärlek. Det är en lång tid som kommer för många, och ändå kan ses i en blixt av Ljus för er alla. Vetskapen om att ni har skapat hela denna historia, och har nu kommit till de sista sidorna, varefter ni kommer att skapa nästa. Det kommer att vara tydligt i det som kommer från Skaparen, som är er alla, och alla andra i skapelsen.

Jag går nu till Skapelsens bibliotek och väljer berättelsen som talar till mig om den kommande tiden. Det är en del av det där vi alla står i detta ögonblick, och ändå har sitt eget unika skydd och öppenhet av sidor och bilder som väcker känslorna och förenar sinnet med hjärtat och själen på ett sätt som ger så mycket mening. Kärlek till er alla! Njut av er egen tolkning, och skapa i Kärleken som ni för fram till all Existens.

Tack så mycket, kära, St. Germain,

Mycket kärlek, Nancy Tate

http://www.treeofthegoldenlight.com/Wakeup%20Call/MWmesages/October2015/St%20Germain10-01-15.htm

Du gillar kanske också...