Saint Germain via Nancy Tate, 16 augusti

StGermainVioletGlobe2

Saint Germain via Nancy Tate, 16 augusti

Väckning: St Germain, 16 augusti, 2016

Jag är här denna morgon för att ge er några avgörande nyheter. Jag är St Germain, och jag vill dela med er en utgång som har kommit till ytan och fört in lite frihet i interaktionen som sker bakom scenerna med dem som är involverade i processen med att frigöra fonderna till världen.

När jag säger detta ser jag framför mig miljoner fonder som väntar på fortsättningen för att delas ut till olika källor som kommer att frigöra dem till folket på olika sätt som har planerats. När detta sker i sin helhet, kommer alla ni där ute som är involverade i mottagandet, kunna följa stegen som kommer att föra fonderna till er, som ni har väntat på. Till dess skulle jag rådge er alla att sända era kärleksfulla och positiva tankar och känslor till hela situationen.

En annan sak jag vill ge er råd om att göra under tiden, är att inse att så inte är fallet, att det är under tiden, för varje steg som nu fullföljs och håller på att ske, är en del av hela situationen. Det hela är sammanbundet och ska ses som ett exempel på Enheten som allt uttryck är.

När ni inser vad det betyder är det klokt för er att se runt omkring er på ert liv och se delarna som kanske är baserade på att ni väntar på fonderna. Är de stegen i stagnation, eller är de i en rörelse som bygger en underbar existens för er i uttrycket av hur det är att leva i ljuset och Kärleken som ni är? Om ni ser och, eller känner att något fattas, se då runt omkring er och se vad ni kan göra i stunden för att föra den till ett uttryck av stundens renhet. Det kommer att underlätta ert liv till ett i frid, glädje och att leva i stunden på ett sätt som kommer att föra med sig ett säkert och flödande sätt att vara. Det kommer att förändra alla känslor av fördröjning, oro, otålighet, etc. Det kommer att föra med sig ett nytt sätt att se på era nuvarande stunder i livet. Det kommer att underlätta processen av att vara i flödet med fonderna som förbereds för att frisläppandet av livet för dem som ser de humanitära sätten att leva på denna planet.

När jag säger humanitärt, syftar jag på alla människor på planeten, inte bara alla andra, utan också var och en av er. Det är viktigt att försäkra att ert liv är i underbar ordning och att ni är bekväma, vilket kommer att göra frihetens renhet möjlig för er för att sedan sträcka er ut till andra med medlen med vilka ni kan ge hjälp till dem i deras liv. Det är ytterst viktigt för er alla att leva i stunden i glädje, frid och kärlek, för de är de mest kraftfulla energierna som existerar för skapandet av liv som är i samma energi som Skaparen.

Så mina kära bröder och systrar, gå med mig på sanningens väg och se hur det påverkar era liv som det har påverkat mitt. JAG ÄR, och så är ni! Vi är alla i detta tillsammans, och vilket fantastiskt party det är!

Tack så mycket Kära St Germain!

Mycket Kärlek,

Nancy Tate

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...