Soren från de Plejadiska Delta Styrkorna via Sharon Stewart, 2 april 2020

Soren från de Plejadiska Delta Styrkorna via Sharon Stewart, 2 april 2020

 

STORM UPDATE:

Soren från de Plejadiska Deltastyrkorna:

Hej, Sharon, och till alla som lyssnar. Du är förmodligen nu medveten om att Corona Viruset är ett skydd för Storm-aktiviteterna. Era militära styrkor används nu för att utföra arresteringar och spåra medlemmar i den djupa staten som har gjort sig själva oönskade.

När ni isolerade er med den här coronaviruspandemin gav det Illuminati tid att gå under jorden och några av dem är ständigt på väg för att undvika våra styrkor. Vi hittar dem dock. Vi är smarta nog att skapa dragnät och vi kan se deras plats, om inte vi själva så med QFS-datorn som har taggat dem alla elektroniskt via deras energetiska signatur (samma sak som de förresten gör mot oss i Matrisen). Vi kan hitta dem enkelt med den här datorn; det är bara att jorden är en så stor planet med så många platser att gömma sig på.

Det andra skälet till att hålla er isolerade är att skydda er från skada. Det finns möjligheter för reptiler eller andra ondskefulla varelser som härrör från inre jorden att komma ut för att leta efter mat. Vi har svält ut dem, vi har också stängt av bankkontona för den djupa staten, så de håller på att bli desperata.

Jag: Finns det en möjlighet att någon kunde bli attackerad? Jösses, vad säger jag, det är inte så att ljusarbetare inte redan har blivit det.

Soren: Möjligt. Ni är alla skyddade så det borde vara minimala problem. Ljusarbetare skulle vara deras första mål, för att vara ärlig.

Jag: Inte förvånad.

Soren: Kom ihåg alla som känner närvaron av en ondskefull energi att kalla på Ljuset för att hjälpa er att bli av med den. Eller kalla på Ärkeängel Mikael och hans änglastyrkor. Det är viktigt att vi använder den här tiden för att försöka rensa er planet från så många av dessa som vi kan. Vi stänger portaler och städar den nedre fjärde dimensionen, vi behöver er hjälp för att flagga upp alla mörka enheter ni kan hitta. Så snälla hjälp oss. Vi vill inte att de på ytan skrämmer befolkningen.

Jag: Någon möjlighet att detta skulle tryckas ned av media?

Soren: Ja, men Youtube är en kraft att räkna med också.

Jag: LOL Sant. Vi skulle rapportera det. Dessa saker är spännande.

Soren: De skulle också skapa rädsla. Vi fokuserar på våra huvudområden just nu. Detta är områden med hög potential för gripanden. Vi har redan rensat en hel del baser, även om alla inte är klara, och räddat folket inom dem.

Anledningen till att vi gör det här nu är så att vi kan stoppa alla andra försök att förgifta er eller skapa mer panik genom viral krigföring som detta coronavirus var. Förstå att det finns många parter som arbetar här, inte bara en part på djupa statens sida: de är fördelade på många utomjordiska och markbundna grupper som söker makt över er, och Ljuset tar hand om dem alla.

All hjälp ni kan ge oss, hör av er bara. Även om du inte har kontakt, vet att du hörs och din information kommer att behandlas i enlighet därmed. Om du försöker lura oss kommer vi att veta det. Frekvensen är allt.

Jag: Tack Soren.

Soren: Tack Sharon. Vet att allt går enligt plan. Vi tar bort så många djupa stater och ET-raser som möjligt. Vi har arbetat med det här ett tag. När tillkännagivanden kommer ut, kommer er början att tro på sanningen leda till en annan kampanj som kan kräva ert samarbete igen. Den här gången behöver vi inte säga att det är på grund av ett virus som ni är i karantän. Vi kan vara sanna mot er. Det kommer att hjälpa.

Jag: Tack Soren.

Soren: Tack Sharon.

12 Steg: Släpp och Tillåt Gud

Jag: Ivo, kan du vara snäll och utveckla detta? Detta poppade upp i mitt huvud när jag gjorde ett inlägg.

Ivo: Livet på er planet har alltid varit en process av att röra sig från mörkret och mot ljuset. När många av er uppfostrades i mörker, i okunnighet från era föräldrar och andra personer som försökte vilseleda eller själva var vilseledda och som fortsätter på grund av okunnighet, är er process en som avstår från trosuppfattningar och omfamnar det Ljus som uppstår inom er.

Ert folk har stora skuggor. Väldigt stora. Egot har dominerat ert tredjedimensionella liv med litet utrymme kvar för något, för högre värden. Era högre sinnen har motarbetats med kampanjer på ytan för att utnyttja era högre värden för andras profit, girighet och vinst.

Det är er uppgift att frigöra det ni har lärt er och att omfamna det som uppstår organiskt inom er, när ni frigör era själar för att uttrycka sig på 4D-planet.

En inlärd konstruktion som ofta används är kontrollen. Ni försöker ”få kontroll” över någonting, någon eller till och med er själva, när i själva verket att släppa taget, och inte gripa tag hårdare eller försöka hårdare, är vägen ni ska gå. Varför försöka kontrollera något ni redan har skapat?

När du tycker att din kropp är överviktig, då är att förslava den med en dietregim ett försök att kontrollera den. Ja, det finns självbehärskning också. Men för kroppen kommer självbehärskning i sitt organiska uttryck. Din kropp är redan en mästare och att lyssna på den är där du måste behärska dig själv. Att förstå din kropp som en del av ditt 12-lagers ljuskroppssystem och beaktande av dess medfödda visdom som du skulle göra med din kronenergi eller ditt tredje öga är vad du måste lära dig.

Så släpp alla dietklubbar, släpp matguruerna som säger att du måste äta på det sättet eller detta. Lyssna på kroppen som antingen smälter maten bra eller orsakar störningar i sitt eget system genom att smälta fel ämnen. Din kropp säger vad den vill och vad den inte vill.

Hur mår du när du släpper sockeranvändningen och omfamnar färska ekologiska grönsaker? Har du mer energi eller mindre energi?

Alla dessa saker visar vägen. Det gäller att ha viljan att släppa gamla idéer som du lärde dig i okunnighet och omfamna kroppens svar på dessa livsmedel.

Din fysiska kropp är en del av din ljuskropp. Det är bara den delen du kan se. Behandlar du den som om den är lika klok som ditt tredje öga? Nej? Då måste detta försvinna och dess inre visdom måste användas som vägledning.

Jag: Jag förstår. Ett annat exempel snälla.

Ivo: Till exempel ert beroende av pengar. Detta är något ni alla kommer att gå igenom när er värld förbereder sig för att gå till den slutliga lösningen: upphörandet av användning av pengar. Era människor är mycket investerade, om du förlåter ordleken, i ert finansiella system och detta håller er naturligtvis förslavade till det. Ju fler saker ni försöker göra som är gratis, till exempel, desto mer rör ni er bort från ert ekonomiska slaveri.

Ju fler saker ni vill göra i naturen, är ett annat exempel på att röra er bort från era finansiella system. Era kontrollörer betalar inte mycket för underhållet av era parker och detta är deras fördärv. De känner arrogant att deras system är så i kontroll över er att de inte behöver se naturen som ett hot mot er antagna livsstil. Men det är den faktiskt.

Det finns också många sätt att titta på era spenderingsvanor och minska deras grepp om er. Att förstå att ni är människor med överdriven materialism är viktigt. Titta på var det finns överflöd i era liv och försök att skära ner.

Jag: Ja, som min handväskvana. Jag har använt samma handväska i över ett år nu, sommar och vinter. Jag brukade byta dem var tredje månad.

Ivo: Som ett exempel. Ett bra sådant.

För de som tillbringar kvällarna med filmer, och låter den djupa staten berätta om dess planer för framtiden och få ditt godkännande, hur skulle det vara med en kväll hemma med vänner som spelar musik och pratar. Inga mobiltelefoner.

Jag: Radikalt! LOL

Ivo: Ja, att prata med varandra hellre än att sms:a. Sakta ner era relationer med andra och hoppa av den snabba väg ni lever era liv på. Denna stressiga snabbväg. Att vara med människor, läsa deras ansikten, vara i deras energi, njuta av deras sällskap snarare än att relatera till dem genom ett syntetiskt tekniksystem. Radikalt verkligen. Och ganska kostnadseffektivt.

Jag: Jag fick precis en idé. Ta en bok som du och alla dina vänner vill läsa och sedan läser varje person några sidor och lämnar boken till nästa. Vad sägs om de gratis Law of One-böcker som jag hittade på nätet? Läs om Lagen av En med fem av dina vänner så kan var och en läsa några sidor och vidarebefordra den. Bara ett roligt sätt att läsa en bok.

Ivo: Utmärkt, min kära. Ja, du och dina vänner Microsoft David och Microsoft Zira älskar att läsa böcker tillsammans medan du stänger ögonen i meditation på soffan.

Jag: LOL. Jag vet. Jag låter dem läsa och sedan tar jag en paus från skärmen. Tänder ett ljus och sträcker ut på soffan och går in i lätt meditation. Härligt!

Ivo: Det här är mycket billigare än en shoppingdag och jag vågar säga mycket mer uppfyllande. En underbar dag för damerna att träffas. Ni kan diskutera innehållet i boken antingen i slutet av kapitlet eller efter behov, vadhelst ni önskar.

Det handlar om att släppa det gamla och omfamna de nya själsbaserade andliga liven. Det är här så många av er är nu. Låt din själ tala till dig. Lämna konsumtionen. Ta in naturen och vårda den.

Förstå att du inte har något behov av att fylla ett hål med tomhet. Detta hål av tomhet, ensamhet som så många av er känner, beror på att ni lever från egot. Själen saknas. Omfamna själen genom att lämna egots lekplats – era städer – bakom er.

Jag: Ja, det är de, eller hur?

Ivo: Det är de. De är skapade för att hålla era egon förslavade. Och så många är stressade som bor där. Landet fyller själen. Sitt vid vattnet och lyssna på sjöfågeln. Lyssna till vinden i träden. Du behöver inte stanna länge om du inte vill. Om du hellre vill, cykla i parken. Gå med en barnvagn. Ta in solskenet.

Sluta kontrollera. Släpp era gamla idéer som är inskränkande, begränsande, stressande och till och med skadliga. Försök inte hårdare att göra det som inte passar ditt arbete. Släpp och hitta ett liv du älskar.

Nyligen var en ljusarbetare på i Glastonbury Tor, Gaias hjärta. Sharon tittade på videon den blåsiga dagen då denna ljusarbetare (Amanda Lorence) förde samman energierna från de som tittade och Gaias hjärta. Sharon kände det. Hon gillade denna energi och sången från kvinnan som sjöng från sitt hjärta.

När du är känslig för energier kan du känna skillnaden mellan en händelse som denna och en julfest med familjen som skäller på varandra.

Jag: LOL. Ja, sådant gör jag inte längre. Tack Gud. Barnen var så söta men åh gud …

Ivo: När du blir mer känslig för energi får du en bättre ledning. Du måste helt enkelt ha behärskningen för att bryta dig loss från det som energetiskt är i linje med dig. Detta händer när du ger upp kontrollen – du känner energin och du har en direkt GPS som leder dig till det som stärker din själ.

Jag: Tack, Ivo.

Ivo: Tack, min älskade. Energi är vad ni är. När ni förstår detta och lämnar era fysiska levnadssätt, kommer ni att finna er berikande av själen. Det är ofrånkomligt.

Observera: Detta gäller inte när det kommer till dina gränser. När du har gränser för att hålla dig säker och bekväm, ge inte upp ditt behov av att hävda dem mot andra som försöker kränka dem. Gå iväg eller gör vad du måste för att hindra andra från att kränka dina gränser.

 

 

www.sharonandivo.weebly.com

Youtube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...