Saint Germain via Sharon Stewart, 11 augusti 2022

 

Saint Germain via Sharon Stewart, 11 augusti 2022

 

Livets Hemliga Språk | Saint Germain via Sharon Stewart

Inskickad till Voyages of Light den 11 augusti 2022

Livets Hemliga Språk

St Germain pratade om det här så jag ska låta honom utveckla detta.

Han sa: ”Öppna upp till den hemliga världen som omger dig. Den hemliga kommunikationsvärlden som har varit bortglömd så länge.

Funderar du på att göra något och sedan ser du en grön bil eller en röd bil? Vad säger det dig? Sharon undrade nyligen: ’Varför ser jag alla dessa röda bilar idag?! Var det rea eller något? Nej, det var för att hon skulle sluta med något hon tänkte göra. Du märker vad du behöver lägga märke till.”

Jag lyssnade på Badfinger som sjöng, ”Jag antar att jag fick vad jag förtjänade”, precis när jag tittade över på passagerarens sidofönster för att se en stor plump av fågelspillning på den. Jag vet vem som sitter i den sitsen hela tiden och jag fick vad jag förtjänade. Jag hade inte lärt mig den läxa jag skulle. Och ja, jag känner mig skiten på ganska ofta av den här personen.

St Germain: Om det var du som ”pratade skit” om någon, så skulle det ha landat på ditt fönster, men det gjorde det inte. Den landade på fönstret hos personen som utnyttjar din generositet.

Jag: Jag vet. Jag får vara den mamma folk inte hade när de var yngre. Jag får hjälpa dem att växa upp. Jag ska snart klippa navelsträngen och låta min bebis klara sig själv. Jag har fortfarande mycket att lära honom och hans familj. Men jag vill lära dem, inte göra det för dem.

Jag minns en annan gång när jag lyssnade på radio och jag tänkte på något som hände tidigare och då kom låten av Boston som hette ”Se inte tillbaka.” Så jag slutade.

St Germain: För länge sedan hade allt en mening för alla. Varje blomma hade en betydelse som röda rosor gör för dig nu. Innebörden var i linje med deras vibration. När du köper dessa blommor till din trädgård, som Sharon gjorde i år. Hon köpte prästkragar som är en ren vit blomma av lycka eftersom hon känner sig glad när hon sitter i sin uteplats och tittar på sin blomsterträdgård. Antingen uttrycker du något genom dina val eller så får du ett meddelande tillbaka från andarna genom vad du observerar eller genom vad du också väljer.

När du äter Cheerios flingor, hur känner du dig? Lycklig. När du köper greve Draculas eller Frankensteins flingor, hur får de dig att känna dig? Vilken energi ger detta till dig?

Sharon hade ett annat exempel, något grovt, men ett bra exempel. Hennes granne tittade på när hon lastade sin bil en dag och hon kände att när hon böjde sig över bilen skulle hon bli utsatt för hans vandrande ögon. Då tyckte hon att hon kanske gjorde för mycket av det. När hon tittade upp körde en lastbil med logotypen ”Crack Pro” förbi. Hon gick in i huset och lindade en lång t-shirt runt midjan för att täcka hennes rumpa.

Det är hur du får meddelanden från livet om du inte kan lyssna på något annat sätt. När du använder det här systemet för att ta emot meddelanden börjar du förstå vilka meddelanden skapelsen skickar dig. Jag skulle förvänta mig att detta för många är en föregångare till telepati.

Vilken färg är du attraherad av? Är det rött för stopp, grönt för gå eller gult för försiktighet?

Vilka färger känner du för att ha på dig idag?

Vilken låt tilltalar dig idag? Är det ”Se inte tillbaka”, ”Min bästa väns flickvän” eller ”Hjärta av sten?” Vem tänker du på, eller tänker du på dig själv och att du kanske borde tänka om ett beslut du har tagit.

Vem påminner personen du just träffar dig om? Du kanske vill dejta honom. Tänker du på Mick Jagger eller tänker du på Tom Selleck? Vad försöker du säga till dig själv?

Det kommer många meddelanden till dig från hela världen. Många av er förstår att se fågelfjädrar är ett tecken på änglar omkring er. Kanske behöver ni denna försäkran men det finns alltid änglar runt er, så många ni behöver för att ta er igenom en tuff livstid.

Jag: Jag har sex. LOL

St Germain: Verkligen. Du har en liten armé.

Livet är mer subtilt och många av er har förlorat förmågan att uppfatta subtila meddelanden. Börja ta tillbaka denna förmåga nu.

Sharon upplevde nyligen en ekorres död. Med en hög smäll stoppades all ström i hennes kvarter och vattenkraftsbolaget kallades ut för att åtgärda problemet. Vad säger detta till Sharon? Det säger henne att det är bra att vara flexibel som en ekorre, men när du leker med elden (eller för mycket kraft i det här fallet) kan du förlora. Sharons sinne är alltid på det stora uppvaknandet och hon råder alltid till försiktighet till människor som tar sig an organisationer som är mycket kraftfullare än de är.

För en annan person skulle de helt enkelt tycka att ekorrar borde vara mer försiktiga. Det är vad man får ut av det.

För en annan person skulle detta vara en indikation på hur jordens system inte tar hänsyn till djurens välbefinnande.

Sharon har nyligen varit ute och spelat in en video på skepp och letat efter sin hemstjärna. Därmed fick hon många myggbett. Myggor är blodsugare. Sharon kallar dem minivampyrer. Vad vampyrerna säger till henne är att när du försöker öka i frekvens för att åka hem, försöker vampyrerna att straffa dig för att du gör det. Och detta är korrekt. De försöker hindra henne från att göra det och har redan kommit i vägen för hennes planer.

Livet bekräftar dina tankar. Livet kan också motbevisa dina tankar eller visa dig att du borde ifrågasätta dem.

Allt finns där i det du gör varje dag. Vad ser du? Andra skulle se bilar på parkeringen. Sharon ser ett överflöd av röda bilar, eller vita bilar. Vad säger var och en av dessa färger dig om vad du tänker eller vad du ska göra?

En gång tog Sharon en bild av många förklädda utomjordiska farkoster i formation av ett V. Nu har bokstaven V ingen speciell betydelse – på engelska, men när du diskuterar bokstaven V på vikingaspråket Runor betyder det, ” glädje, njutning, harmoni och släktskap.” De betyder verkligen det för Sharon, som längtar fruktansvärt tillbaka till sitt folk.

Titta in i de gamla språken, myterna och fablerna. Allt finns där, mina älsklingar. Allt finns där. Dessa betydelser kan föras fram och användas av dig varje dag nu för att hjälpa dig att uttrycka dina känslor, för att hjälpa dig att vägleda dig om vad du ska göra härnäst och bara för att helt enkelt ge dig säkerhet.

Livet är kommunikation. Det talar alltid till dig. Du är aldrig utan vägledning. Aldrig.

Jag är din St. Germain. Jag är alltid med dig i själ och hjärta.

Adjö.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...